Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak KDH neprekvapí ak sa rozhodne kolaborovať so Smerom . Fakt ale je, že tá "opozičná" bieda je v dôsledku "Mečiarovho" volebnému systému. Jediná štandardné strany sú KDH, SNS a Smer, aj keď ten stojí iba na Ficovi. Zvyšok sú sro-čky s konateľom / majiteľom so sídlom v a pôsobnosťou v Bratislave. Okrem PS. Tam sa majiteľ vo firme neangažuje a za celú dobu pôsobnosti nedokázal nájsť ani schopného konateľa.
Vidieť to pekne aj na komunálnych voľbách. Tam opozičné sro-čky tradične pohoria, lebo v regiónoch neexistujú.
Aj parlamentné voľby prehrávajú vždy v regiónoch. Bratislava a Košice ich nezachránia. Oni strašia Orbánom, ale to je blbosť. Maďarsko nie je zďaleka jediné, ktoré má jeden volebný obvod. Práve naopak.
Ak by toto KDH zobchodovalo, výnimočne by som sa na nich nehneval.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 00:28:55
00
Podľa mňa sa PS približuje štandardnej strane, má aktívne regionalne štruktúry, organy a pod.
A "konatel" je úspešný. Liberalna strana nikdy neziskala toľko hlasov, ako oni v posledných voľbách. Keby SNS ziskalo o 0.6% menej, tak Šimečka stavia vládu. To zas nie je také zlé, ako líčiš.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 06:25:26
04
Hej, postavili by vladu s bezcharakternou babkou Pellem, ktory by programovo sabotoval snahy o nezavisle vysetrovania atd. a s predajnymi KDHkmi, ktori by zobchodovali co by sa im hodilo. Cize by bolo len otazkou casu kedy by sa ta vlada zase rozpadla a cast ludi by definitivne stratila nadej, ze sa moze nieco niekedy zmenit. Radsej nech je to takto, nech Fico s Pellem, Dankom a spol. naplno ukazu svoje "schopnosti" a snad sa potom spamätaju aj niektori terajsi volici Hlasu a pod.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 07:14:33
012
Aby Simecka staval vladu je nepredstavitelne. Ono by z toho boli skor predcasne volby nez nejaka vlada. Vsak parlamentne aj prezidentske volby ukazali, Pelle by nesiel so Simeckom ani za post premiera a s Ficom v opozicii uz nikdy, kedze on uz mal v plane sa odpratat na reprezentativnu funkciu ako podrztaska Smeru. Rozdelenie Smer - Hlas bolo robene cielene a so zamerom oslovit vacsie mnozstvo volicov, nie so zamerom distancovat sa ideovo ci charakterovo.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 07:15:05
05
arrow_leftStrenki napísal:
Toto si vypočujte, odporúčam. Trochu surového realizmu až pesimizmu. Ak padne Ukrajina, ruSSom bude úplne jedno, pôjdu ďalej, lebo chcú, môžu a donekončena sa im ustupuje.

Trochu sa obávam, že ani hrozba, že ak Ukrajina padne rus pôjde ďalej zatiaľ nezaberá. Obavám sa, že niektorí politici dúfajú, že stále majú čas a že ak by aj russko ukrajinu dobilo tak si bude pár rokov "lízať rany". A za pár rokov keď oni už nebudú v úrade to už bude problém niekoho iného.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 08:12:18
01
Verim tomu, ze Fico, Danko a spol. sa uz nemozu dockat, ked rusko napadne a/alebo ovladne Slovensko. Oni, ako velki ruski ritolyzaci zostanu pri moci a za pomoci putina definitivne zlikviduju opoziciu a nezavisle media a potom si budu moct kradnut bez "blbych" otazok. Vsetko to k tomu smeruje uz teraz.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 08:22:46
02
Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike.

Tu je dôkaz https://www.instagram.com/p/C531zpJLyrx/
Poslanec Huliak tvrdí, že môže fajčiť vo svojej súkromnej kancelárii. V priestoroch parlamentu je to však prísne zakázané.

Jeden komentár pod príspevkom za všetky: Ja už čakám kedy kolalicia sama implodujde do seba. Ta koncentrácia arogancie, toxicity a tuposti je neúnosná.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 08:47:11
023
Veed je to jeho sukromna kancelaria. Sice v budove NR ,ale je. Ved ma zakladne vzdelanie a VS zivota.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 11:15:57
08
Mýli si súkromnú kanceláriu so súkromným majetkom. Je to služobná kancelária. Ale aký volič, taký poslanec. 🙄
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 11:42:23
08
Huliak je dosť mentálne limitovaný....Vždy ma pri takomto niečom napadne myšlienka, že ako veľmi sú tí, ktorí mu dali svoj hlas, spokojní s ním. Papaláš vy*dr*ba*ny
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 11:49:16
05
Jedneho jeho volica poznam. Sice dobrak, ale tupy ako biliardova gula.
A vazi si na nom (huliakovi) to, ze "vie povedat praudu"

Naposledy upravil jaro1 dňa 18.04.2024 - 11:54:16, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.04.2024 - 11:52:37
03
Nuž, aj demokracia má svoje limity, no zatiaľ sme na žiadny lepší systém vládnutia neprišli :-/
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 11:54:02
02
Vcera som po case znovu pocul pekny vyrok Churchilla a cim som starsi, tym viac suhlasim :) :
"Najlepším argumentom proti demokracii je päťminútový rozhovor s priemerným voličom"
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 11:59:17
010
Chápem, že preberať zodpovednosť a riadiť svoj vlastný život je, pre rozumovo jednoduchších, ťažkým orieškom, ale nechápem, prečo kvôli takýmto ľuďom trpí zvyšok spoločnosti. Prečo sa nespravia psychologické testy, ktoré, keď nespravíš, nemôžeš voliť, resp. môžeš, ale za poplatok. Síce si také testy neviem reálne predstaviť, ale ja nie som psychológ 🤔 Jasne, garnitúry volené mentálnymi Huliakmi, by to asi nezaviedli, ale tie ostatné by mohli.
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 12:06:39
00
Mozno by stacilo skor psychotesty spravit kadidatom do parlamentu.Nespravis na urcity pocet bodov,alebo IQ,nemozes kandidovat.Momentalne by sa to pekne preriedilo...
Zobraziť komentár 18.04.2024 - 12:18:14
20

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up