Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no objednali plieskaca bicom a kuzelnika (uz radsej nespomeniem, za ake peniaze). Toto sa fakt "hodi" na oslavu SNP. Bude z toho lacna estrada.
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 20:42:49
01
Skôr očakávam úplné prekrútenie histórie / smršť russkej propagandy
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 20:52:02
06
Doteraz tupci ani nevedeli,že bolo nejaké povstanie (lebo bolo voľno a vyhrábávali sa zemiaky),a teraz je zrazu každý strašný zlovák a národne cítiaci občan.Dobre ich ten sudruch s tou jeho tupou lúzou masíruje.No a zajtra to bude strašný teáter.😡
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 21:16:08
09
arrow_leftMarli napísal:
viem,ze sport a politika sa nemajú miešať...toto ma rozhnevalo/vyrusilo

fanusikovia futbalistov Slovana urobili ohňostroj pred hotelom, kde boli ubytovaní ich superi (v snahe narušiť spanok).
Myslim, ze ohňostroj je povolený iba na Silvestra/Nový Rok. Celkom by ma zaujímalo, ako toto odignorovala polícia, teda obe, statna aj mestska...

Ani by som sa nečudoval,keby to bol nápad Ivana K. ml.
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 21:29:19
00
Písal sa rok 1944. Večer 29. augusta krátko po 20:00 hodine podplukovník generálneho štábu Ján Golian vyslal vojenským posádkam heslo „Začnite s vysťahovaním“.
Píše sa rok 2024,je predvečer výročia SNP a ja hovorím, začnime s vysťahovanim dedičov komunistov, ktorý si privlastnili SNP a teraz nám tu tupo a hlúpo vládnu. Hnusná zberba, ktorá nemá obdoby nám diktuje ,ako žiť. Ja hovorím nie,Tiso skončil neslávne a neslávne skončí aj Fico.
SNP patrí slušným slovákom, obyčajným ľuďom, takým ako pred 80 rokmi,ktorý sa vtedy na čele z generálom Golianom a Viestom postavili fašistickej lúze.
SNP nezačali komunisti a ani slávna sovietska armáda,nedajme si ho vziať je naše. Nepatrí Ficovi ani jeho ruským a bieloruským dedičom.

Naposledy upravil jerry74 dňa 28.08.2024 - 21:39:40, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 28.08.2024 - 21:31:28
614
Mne by stačilo, keby tie oslavy dokázali dotiahnuť aspoň na túto úroveň. :lol:
Ale latka je dosť vysoko.

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 21:34:38
02
Hlavne by sa malo pripomínať koľko účastníkov SNP popravili neoľudáci v 50-tich rokoch ,
ktorí sa vlastne veľmi neodlišujú od súčasných neoľudákov, ktorí nám tu aktuálne vládnu
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 21:53:08
012
Až teraz vidím, že ten hnus začal už dnes
V podstate zoznam tejto "návštevy" = zoznam agentov FSB / bieloruskej KGB
aspoň z toho vyťažia zahraničné tajné služby...
keďže hlavná úloha našej SIS nie je ochrana štátu ale jej aktuálna hlavná úloha je Šimečka

Premiér Robert Fico prijal mladých ľudí z Ruska a Bieloruska, ktorí sú potomkami priamych účastníkov Slovenského národného povstania a oslobodzovacích bojov na Slovensku. Informoval o tom na sociálnej sieti.

"Ide o mladých ľudí z Ruskej federácie a Bieloruska, ktorí prišli na moje pozvanie na Slovensko. Rovnaké pozvanie dostala aj ukrajinská strana, ale toto pozvanie sa nezrealizovalo v podobe návštevy mladých ľudí z Ukrajiny," doplnil.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23376498/premier-sa-stretol-s-potomkami-priamych-ucastnikov-snp-z-ruska-a-bieloruska.html
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 22:17:36
04
Podľa mojich kamarátov, ktorí sa v BB podieľajú na organizácii, tak vojaci od toho tepla cez deň kolabujú, údajne ich záchranka už zopár odviezla. A veľa vojakov nadáva, že toľko peňazí sa vyhodí na úplnu blbosť, ktorej cieľom nie je nič iné, ako ukázať vládne ego.

Bude to (a vlastne už je) strašná hanba.
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 22:23:54
09
By ma zaujímalo či rovnako oslovili aj Francúzov, smradi..
Ku zajtrajšiemu dňu odporúčam si vypočuť "Príbeh povstaleckého veliteľa, generála Jána Goliana" z archívu RTVS.
https://www.rtvs.sk/radio/archiv/11234/2376031
Zobraziť komentár 28.08.2024 - 22:33:58
05
https://kryptomagazin.sk/mnohi-slovaci-zaziju-sok-od-noveho-roka-im-stat-poriadne-ukroji-z-vyplaty/
Sociálna demagógia ide naplno... zdvihnut minimalku to ano, ale nepovedat ze pridavky na decka zoskrtaju cize ludia budu mat menej ako doteraz...
i.ibb.co
i.ibb.co
i.ibb.co
https://hlidacipes.org/ficovi-do-hlavy-nevidim-otakar-foltyn-o-slovensku-ruske-vine-a-placate-zemi/

pbs.twimg.com
kolaboranti si rozdali medaile, dubcek sa v hrobe vrti jak vrtula...

Naposledy upravil peter120 dňa 29.08.2024 - 07:37:19, celkovo upravené 3 krát.

Zobraziť komentár 28.08.2024 - 22:54:19
00
Na budúci rok môže Fico pozvať potomkov "osloboditeľov" Červenej armády...
Zobraziť komentár 29.08.2024 - 06:51:24
02
Ja som sa rozhodol, ze dnes vezmem rodinku na hory. Je krasne, hreben MF bude ideal. Vecer otvorim internety a snad sa docitam, ze kuzelnik nechal zmiznut par individii, pripadne ak nepomozu ani temne cary, tak ich aspon vypliekal bic po krizoch. :)
Zobraziť komentár 29.08.2024 - 08:07:08
01
:) az tak vela im nezaplatili, na zmiznutie a vyplieskanie po krizoch, v to nedufaj
Zobraziť komentár 29.08.2024 - 08:38:42
02
arrow_leftdislukas napísal:
Ja som sa rozhodol, ze dnes vezmem rodinku na hory. Je krasne, hreben MF bude ideal. Vecer otvorim internety a snad sa docitam, ze kuzelnik nechal zmiznut par individii, pripadne ak nepomozu ani temne cary, tak ich aspon vypliekal bic po krizoch. :)

Veľmi dobrý program, len tie večerné internety by som nesmeroval na spravodajstvo. Škoda si kaziť taký pekný a napriek drahému cirkusu v BB aj významný deň.
Zobraziť komentár 29.08.2024 - 09:30:31
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up