skúšal som Jakeš GPT, taký generátor komunistických drístov, prečo sa mi to strašne podobá na Ficove prejavy?

„No, pozrite sa, súdruhovia, toto je veľmi zložitá otázka, hej? Rusko, Ukrajina, no, obidve krajiny, ako by som povedal, majú svoje dejiny, svoju kultúru, no a aj svoje problémy. A teraz, keď sa na to pozrieme, tak, samozrejme, je tam tá vojna, hej? A vojna nikdy nie je dobrá, súdruhovia, nikdy! Len to ničí ľudí, ničí domovy, a my sme vždy hovorili, že treba mier, nie? Ale mier nie je len o tom, že sa prestane strieľať, rozumiete? To je aj o tom, že sa musia riešiť tie hlboké problémy, tie korene konfliktov.
Ja si myslím, že by sa malo hovoriť viac o spolupráci, o dialógu, no, také tie veci, ako to, že kto má väčšie zbrane, alebo kto má viac peňazí, tie by sme mali dať bokom. Lebo čo my potrebujeme, súdruhovia, to je stabilita, hej, a mier, a taká tá snaha, že si navzájom pomôžeme, nie sa len obviňovať. Takže ja by som povedal, no, že netreba byť za jednu alebo druhú stranu, ale skôr za to, aby sa našlo riešenie, také spravodlivé, no, a hlavne aby to bolo pre ľudí, nie pre politikov.“