Ja som najmä zvedavý, čo urobí v najbližších dňoch opozícia. Fico jej dáva do ruky toľko tromfov, že ak teraz nezaútočí, tak už aj ja, stoik

, sa na ňu naštvem. Ako občania nemáme de facto možnosť, ako tieto Ficove svinstvá využiť, ale opozícia nejaké nástroje má a musí konať.
Tentokrát hlasovanie o dôvere vlády v parlamente nemusí byť iba formalita, ak dokážu mobilizovať aspoň pár poslancov Hlasu - je potrebné im veľmi nahlas pripomenúť, že Fico sa už otvorene profiluje ako ruský agent a ak podporia jeho vládu a tak mu pomôžu dovŕšiť jeho zatiahnutie Slovenska do izolácie a v konečnom dôsledku von z EÚ a NATO do sféry Moskvy, tak sa to s nimi ponesie do konca života. Toto si musia poslanci Hlasu jasne uvedomiť a verím, že ak to opozícia (a možno aj my občania) správne uchopí, tých pár poslancov Hlasu až do takej hanby nepôjde. Jedna vec, bez debaty hanebná, bolo hlasovanie za úpravy trestného kódexu, transakčné dane, nútené práce pre lekárov a pod. Ale nádejám sa, že priama podpora ruského agenta ne čele slovenskej vlády s pravdepodobným dôsledkom odchodu z NATO a EÚ už môže byť pre niekoľko málo potrebných za hranicou cynickej pragmatickosti a účelovosti ich bytia poslancom.
Dúfam, že opozícia už nemá prázdniny a v kuloároch pracuje na ďalších krokoch. Ak však neprídu do 5-7 dní, tak to vyhnije a šanca utečie.