Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Fico je top Slopák,ten už nemá žiadnu hranicu,cez ktorú nepôjde :(

A teraz pre JAHMANsvk

Ak niekedy napíšem,že "toto alebo toto je možné len na tom našom Slopensku"
tak tým vyjadrujem môj názor,že toto je možné len na Slovensku.
Prečo teda píšem Slopensko? No lebo som naštvaný,aká zbierka nekompetentných indivíduí nám tu vládne.
Ako je to možné? Je to preto,lebo dostali vo voľbách toľko hlasov,že z toho zosmolili tesnú väčšinu-a teraz si myslia,že im to tu patrí.
A prečo dostali tolko hlasov? No lebo na Slovensku sa tolko pije (slope)
Kto veľa pije,slope,stráca schopnosť reálneho pohladu na situáciu,a lahko sa nechá oblbnúť.,takže im to tam hodili-preto Slopensko.
Ešte by sa dalo použiť aj Zlovensko-hádaj,prečo?

A k tomu Rusku-iste si si všimol,že zásadne píšem "Ruzko" hádam vieš,prečo ...
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 13:33:35
28
Hematológ Trka: S hrôzou sledujem, ako ľudia čím ďalej tým viac ignorujú vedecké výsledky
https://primar.sme.sk/c/23425820/hematolog-najviac-detskych-akutnych-leukemii-diagnostikujeme-v-batolacom-az-predskolskom-veku.html
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 13:45:17
10
arrow_leftDano5 napísal:
Fico je top Slopák,ten už nemá žiadnu hranicu,cez ktorú nepôjde :(

A teraz pre JAHMANsvk

Ak niekedy napíšem,že "toto alebo toto je možné len na tom našom Slopensku"
tak tým vyjadrujem môj názor,že toto je možné len na Slovensku.
Prečo teda píšem Slopensko? No lebo som naštvaný,aká zbierka nekompetentných indivíduí nám tu vládne.
Ako je to možné? Je to preto,lebo dostali vo voľbách toľko hlasov,že z toho zosmolili tesnú väčšinu-a teraz si myslia,že im to tu patrí.
A prečo dostali tolko hlasov? No lebo na Slovensku sa tolko pije (slope)
Kto veľa pije,slope,stráca schopnosť reálneho pohladu na situáciu,a lahko sa nechá oblbnúť.,takže im to tam hodili-preto Slopensko.
Ešte by sa dalo použiť aj Zlovensko-hádaj,prečo?

A k tomu Rusku-iste si si všimol,že zásadne píšem "Ruzko" hádam vieš,prečo ...

Rešpektujem, ale aj tak sa mi to nepáči. Lebo to generalizuje celé Slovensko a nás všetkých..
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 13:49:15
00
My vsetci sme zial reprezentovani nasimi volenymi zastupcami. A je to taka hanba, ze uz sa s nami vyspely svet ani nebavi a nasi zastupcovia trcia z rite tym najhorsim diktatorom a zlodejom siroko daleko. Dano ma pre to laskave vysvetlenie v prechlastanosti naroda, podla mna sme zial narod debilov. Bez prepacenia. Pretoze 30rokov si vacsinovo volit len individua ako meciar, fico, danko, matovic, kollar, slota, kotleba, mazurek to je fakt vizitka a znamka mentalnej obmedzenosti nadpolovicnej vacsiny volicov. Ze sa ti to nepaci a chces sa hrdo buchat do hrude? Fajn, ale ked zlezies z ruzoveho jednorozca tak ta realita je neuprosna a klamat si nema zmysel.
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 14:15:21
021
Slopensko je este dobre pomenovanie. Ja nasu krajinu volam Debilakov.
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 14:17:23
00
Každý národ má niečo. V ČR zase máme "švejkovství", "hujerovo", "pepíkovo". :)
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 14:25:08
00
a kruh sa uzatvára-kto veľa Slope,z toho sa stane debil-je to smutné,ale je to tak :(
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 14:25:49
02
Jeden moj znamy nepije vobec, ale nazovo je tam, akoby pil najviac. Tak kde je chyba?
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 15:10:17
00
Česť výnimkám 😀.To už len lopatou tresknúť po hlave.
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 15:20:55
00
neprepíjať sa je len nutná podmienka pre zdravý rozum, nie postačujúca
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 15:25:56
04
arrow_leftHosť napísal:
Rešpektujem, ale aj tak sa mi to nepáči. Lebo to generalizuje celé Slovensko a nás všetkých..

Ak je niekto hrdy na to, ze je Slovak, moze to byt bud prejavom naivity, smiesnosti, alebo jednoducho hluposti. Naco by mal byt clovek hrdy? Na Tatry a prirodu? Ved to nie je nasa zasluha, ze ich mame. Skor by sme sa mali zamysliet, ako ich nicime a kadekomu predavame. Alebo by sme mali byt hrdi na Sagana? Umoznil mu tento narod a stat kultivovat svoj talent u nas?. Alebo chceme byt hrdi na uspechy nasich hokejistov? Kde vlastne mali moznost rozvijat svoj potencial? U nas, ci v zahranici? A co slovenski nositelia Nobelovych cien? Kolko ich mame my a kolko susedia?
Jedno sa Slovakom vsak musi uznat – nikdy svojvolne nenapadali inych, nekolonizovali a nepodrobovali si cudzie narody. Ale ked ich niekto pekne poprosil, nemali problem posielat zeny a deti do plynu, osvojovat si cudzi majetok a dnes plakat nad tym, aky bol vtedy blahobyt. Potom neskor nebol problem donasat na susedov alebo vitat cudzie mocnosti s ohnutym chrbtom. Pocas historie, ci uz islo o Arpadovcov, chvilocku Jagelovcov, Habsburgovcov, fasistov alebo komunistov, Slovaci sa len prisposobovali a posluchali. Jednou z velmi malo pouzitelnej historie je SNP, ale mame par europoslancov, co to oznacuju za bolsevicky puc. Dalsi pripisuju veskere zasluhy za SNP Rusom. Uplne bezdovodne, len aby sa mohli trosku povenovat rektalnemu alpinizmu.
Skor by som pochopil, ak by bol clovek hrdy na svoje mesto alebo obec, pretoze tam moze jeho praca, ci obcianska angazovanost priamo ovplyvnit, co sa deje a ako mesto vyzera. Ale co sa deje za hranicami aspon mojho mesta, je casto skor hanba. A je mi luto tych cestnych a pracovitych ludi, ktori ziju mimo mojho mesta, lebo to maju o to tazsie.
Bohuzial, toto je jeden z najsprostrejsich narodov na svete, v ramci europskej unie sme uplne na chvoste.
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 16:56:19
1021
A ty patriíš medzi nich, určite nie si výnimka potvrdzujúca pravidlo, svojim príspevkom si to len dokázal. Nemusíš byť hrdý na nič, veď ti to nikto ani nekáže. Pre debila, každý debil...
Drvivá väčšina z vás, je tu opačný extrém tých ktorých voláte dezolati. Prispievate rovnakou mierou k napätie a rozdúchavaní vášní. Viď čo ste tu predvádzali pri atentáte. Na čo som vás upozorňoval x týždňov pred samotným atentátom. Zakrývate sa ako stojíte na tej správnej strane, no problém je, že sa vyjadrujete a presne oko oni! Presne ako oni, len na opačnú stranu.
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 17:01:36
00
Aha,takže ak niekto vysvetlí,prečo nie je dôvod byť hrdý na Slovensko,tak začneš urážať?
Ako chceš-dávam na tvoj príspevok palec dole,hotovo

EDIT: to bolo rýchle,pužívateľ

https://www.mtbiker.sk/bikeri/JAHMANsvk

neexistuje-len pre naše info,zmazal sa sám,alebo bol zmazaný moderátorom?
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 17:07:56
03
Prezident ví,ale nepoví...
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/pellegrini-slovensko-fico-rusko-hanoi-hotel.A250104_160955_zahranicni_svm
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 17:12:19
00
Pellegrini týmto len znova potvrdil svoj status podrztasky. Nič menej, nič viac. Už sa toho nezbaví. Nikdy.
Zobraziť komentár 04.01.2025 - 17:20:11
013

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up