tusim remisova za opozicnej vlady bola v kormidle ohladom informatizacie statu, podiel viny maju vsetci.
situaciu vnimam tak ze zalohovaci bordel nie je kratkodoby.
ale to je tak ked v statnej sfere sa zamestnavaju politicky nominanti a rodinkarstvo....
Takze, len tak, bez obhajovania remisovej - ako dlho tam bola, kolko a akych veci sa/mohlo za tu dobu spravit pokial pred tym neboli dobre nastavene?
No len tak na ilustraciu - od sept som prideleny na projekt co riesi hasenie problemu. Okrem toho ze veci pravdaze nebezime od nuly, a na projekte pracuje a pracovalo vela schopnych ludi, co sa snazia, vedomosti a robotu si normalne odovzdavame, tak teraz, 6+ mesiacov odkedy som ja bol prideleny, coz je snad 9+ mesiacov od "zaciatku", sa este stale buduje tim a organizacne vytvara projekt. Preco to hovorim? Na ilustraciu ze budovat/vytvarat veci trva dlho. Ich rozbitie trva par sekund - rozpustit ludi co na tom pracuju je otazka 1 podpisu, a restart tej roboty potom bude trvat omnoho dlhsie
Takze sorry, ale aj ta "nefungujuca" statna sw dev firma, nepochybujem ze vpodstate ani nemala moznost zacat tvorit vystupy. Nieto veci ako kataster, kde sa hovori o mnohomiliardovych problemoch so scelovaniami pozemkov, neznamych majitelov, restituciach a podobne.