Lokalizácia
Formulár sa odosiela
podľa mňa to o vystúpení z EU a NATO je v tomto momente "vypustený balónik" a budú sledovať, aké sú reakcie
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 10:53:56
015
Hovori sa ako pristahovalectvo a strach z vojny "nuti" ludi volit radikalov. Nezmysel. Najnovsi predvolebny prieskum v Nemecku. Jasne vidiet, ze komunisti nasrali ludom do hlav na generacie dopredu a dezole sa dari prave tam, kde posobila komunisticka rakovina. Podobnost s tupotou na SK cisto nahodna...
Príloha:
GhfOTFkXcAA71Er.jpg
GhfOTFkXcAA71Er.jpg 163.92 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.01.2025 - 10:58:56
021
presne tak, rozvirenie debat, otvorenie dalsej nepotrebnej temy a sledovanie zaujmu volicov

(bol by som zvedavy, ci na to dosli 'vlastnou hlavou' copyright RF premier alebo dostali 'noty' az na 2 navstevach RF, krajiny)

ps: doplnenie bolo k dotm prispevku o 2 vyssie
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 11:00:54
00
Vystúpenie z EU a NATO už celé roky fičí na dezolé médiách, ale teraz začali otvorene masírovať hlavy svojich voličov, ktorí boli ešte nedávno nastavení, že ideme do "jadra Únie". Fico už pochopil, že po zmene volebného systému a zabetónovania sa bieloruským spôsobom, ho budú najviac obmedzovať naše záväzky ohľadom právneho štátu v EÚ.

On jednoducho stavil na ovládnutie Ukrajiny Ruskom a v tom prípade by bolo možné vytvoriť nový politicko-vojenský pakt gubernií Bielorusko, Ukrajina, Maďarsko a Slovensko, v ktorých by Putinov gubernátor mal vždy garanciu doživotnej moci. Vylúčiť nemôžeme ani účasť Moldavska, Bulharska a Rumunska. V novej "Viedenskej arbitráži" dostane Orbán odmenu vo forme prekreslenia hraníc a do Uhorska sa vráti juh Slovenska aj časti Zakarpatskej Ukrajiny.

Ak sa stane Trump doživotným prezidentom a MAGA dotiahne USA do stavu fašizoidnej autokracie, nevylučujem ani návrat Pobaltia do impéria.

Svet je na križovatke.
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 11:29:32
03
A macko pu sa len tichucko smeje, ako robi putler vacsinu spinavej prace za neho...
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 11:38:34
00
https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid0Urc3T1Wk3rFqos1pWA6TgqseNgDyVyWCcJVJHMaRXmAwLTuzbzQEkU2NenSRfqEpl

Potvrdzuje sa, pred čím sme varovali: Robert Fico si pripravuje pôdu pre vyvedenie Slovenska z Európy ❗️ Ostro odmietame vyjadrenia Tibora Gašpara, ktorý pripustil možnosť vystúpenia Slovenska z EÚ a NATO. V plnej nahote sa potvrdilo, že Ficova vláda je hrozbou pre Slovensko a kvôli odlákaniu pozornosti od vlastných zlyhaní doma je schopná ohroziť základné piliere stability, bezpečia a prosperity našej vlasti. Celé generácie ľudí na Slovensku zápasili za jasné európske ukotvenie Slovenska a nedopustíme, aby rozpadajúci sa Ficov zlepenec takto ohrozil budúcnosť našej vlasti.
Sledujte dnes o 15:00 našu tlačovú konferenciu, kde povieme viac aj k návšteve a rokovaniam v Kyjeve.
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 11:56:22
06
iba taká poznamka na okraj: keďže konzervativnost, konzervativizmus sa definuje aj ako snaha o zachovanie status quo, opatrnost/nechut k zmenam, ci 'odmietajúca radikálny spôsob zmeny aktuálnych spoločenských pomerov', tak uz len takymto slovnym vyjadrenim (moznost vystupenia z NATO/EU) sa dani jedinci a ich strany diskvalifikuju byt nazyvani ako 'konzervativni'.

Treba im to pripominat
(napr. že sú radikálni populisti)
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 12:11:58
04
arrow_leftPali65 napísal:
V novej "Viedenskej arbitráži" dostane Orbán odmenu vo forme prekreslenia hraníc a do Uhorska sa vráti juh Slovenska aj časti Zakarpatskej Ukrajiny.

Presne toto sme sa bavili včera večer. Žijeme v LC. Ak by k tomu referendu o vystúpení naozaj prišlo a bolo by úspešné, tak balíme kufre. Ešte mám tri roky hypo, to tak aj vychadza, keď tak a tradá asi do ČR a ak bude komu, tak to tu predať.

Dovtedy samozrejme bojovať čo to dá aby sa také niečo naozaj nestalo.
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 12:16:07
03
ja myslim, ze kazdy rozumny si robi "backup plan". Nemusi byt konkretny, ani ja nemam. Ale som mentalne pripraveny na to, ze mozno budem nuteny zo Slovenska odist a aspon trochu sledujem vyvoj vo svete, ze kam by bolo dobre zamierit. Nastastie som uz zil vo viacerych krajinach, nebude to pre mna problem sa prisposobit. Na zaciatok som stopol investicie do svojho byvania. Len udrzujem aktualny stav.
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 12:35:40
02
Budem optimista. Slovensko by skolabovalo ešte skôr, ako by sa vypísal termín referenda o vystúpení z EU a NATO. Preto sa toho až tak bezprostredne nebojím.
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 12:40:01
02
Gašparko zapotil …

🔓: https://dennikn.sk/4414642/gasparove-slova-o-moznom-vystupeni-z-eu-a-nato-vyvolali-tvrde-reakcie-ozvali-sa-prezident-hlas-aktivisti-zupan-lunter-aj-cela-opozicia/?cst=8d597a08a43911b31a7db0f57910665eb3bfe75a89c27e65a5133737f9fb2aa2
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 13:28:10
12
arrow_leftlukjur napísal:
Presne toto sme sa bavili včera večer. Žijeme v LC. Ak by k tomu referendu o vystúpení naozaj prišlo a bolo by úspešné, tak balíme kufre. Ešte mám tri roky hypo, to tak aj vychadza, keď tak a tradá asi do ČR a ak bude komu, tak to tu predať.

Dovtedy samozrejme bojovať čo to dá aby sa také niečo naozaj nestalo.

Tak to aby si dal už dnes inzerát na nehnuteľnosť. Viem si predstaviť, ako by rachla slovenská realitná bublinka, keby je úspešne referendum o vystúpení z EU a NATO. Ponuka by výrazne presiahla dopyt.

Ale dovolím si predpovedať, že pokiaľ majú ofcomrdi mandát v EU parlamente, tak žiadne vystúpenie nebude.
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 13:28:14
03
Gasparkovi asi nedochadza ze po vystupeni z EU by zrejme nasledoval vyhadzov z menovej unie, cla, znovuzavedenie koruny a s tym spojene mnohomiliardove naklady....to tato upadajuca ekonomika urcite neprezije. A hlavne oni nie, lebo nebude odkial kradnut.
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 13:49:19
00
On bude v bavlnke v rusku. Jeho nic z toho, co si napisal nezaujima. rusi sa vedia odmenit sluzobnickom.

A este jedna poznamka. Ak sa rusom nepodari ovladnut Slovensko, bude im stacit, ak tu vyvolaju chaos. A to sa uz deje.
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 13:53:31
011
Uz som to tu viackrat spominal, Mordor potrebuje trojskeho kona vnutri Unie. Tu nestoji otazka, ci my vystupume z Unie, ale ako prispejeme k jej celemu rozkladu. Presne ako my sa snazime o rozklad Mordoru. Kto dlhsie vydrzi?
Zobraziť komentár 18.01.2025 - 14:00:05
09

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up