Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ked sa letovi dispeceri dozvedeli, ze tam leti streleny bolsevik, radsej vyhodili poistky... :)
Uz ani ten vzdusny priestor ho nema rad... fnuk
Zobraziť komentár 30.01.2025 - 21:12:17
03
Kalamity Rob
Zobraziť komentár 30.01.2025 - 21:20:31
00
Na webe telky by mali dať pozor čo majú v texte pod videom. Skoro mi zabehlo.
Príloha:
IMG_0415.png
IMG_0415.png 162.88 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down

Zobraziť komentár 30.01.2025 - 21:21:40
020
Tak toto už hej, naozaj profesionálny prešľap vysokej úrovne. Na druhú stranu som ale rád, že ide konkrétne o toto médium - viem si predstaviť aspoň 3 iné, kde by niečo takéto v rámci videopodcastu alebo obrazovej upútavky skončilo trojdňovým ho*nádom s citlivými príhovormi aspoň 90 % členov koalície, z ktorých by sa dal vyskladať celý scenár pre „Prianie smrti 7: Slovenská misia“ :tmi:
Zobraziť komentár 30.01.2025 - 21:54:11
05
Už som sa bál, že vláda nepodporí aj dnešné protesty a téma vyšumela. :-D

Premiér Fico oznámil na 11.15 h tlačovú konferenciu s témou Nedovolíme majdanizáciu slovenských protestov.

Zúčastnia sa na nej aj ministra vnútra Šutaja Eštoka, riaditeľa SIS Pavol Gašpar a prezidenta finančnej správy Jozef Kiss.

Chcú na nej informovať o tom, aké konkrétne kroky príjma vláda proti ľuďom, ktorí "spolupracujú s opozíciou na príprave rozvratu Slovenskej republiky". Premiér to povedal na stretnutí s veľvyslancami.

Čítajte viac: https://www.sme.sk/minuta/23443746/premier-fico-oznamil-na-11-15-h-tlacovu-konferenciu
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 10:41:38
00
Inak ake protesty sa dnes chystaju? Nieco velke ako minuly tyzden alebo nie? Nic som nikde vo svojej bubline nezachytil :)
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 10:46:18
00
Čo evidujem tak BB, LC a TT. Je to na stránke Mier Ukrajine.
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 10:50:18
03
BB ide už štvrtý piatok v kuse a je to tam poznať. Každý týždeň viac a viac ľudí. Dokonca aj u nás v LC zachytávam aspoň na FB záujem o účasť u ľudí, ktorí doteraz nič. Tak som zvedavý aj na realitu.
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 10:54:43
07
arrow_lefteaten napísal:
Inak ake protesty sa dnes chystaju? Nieco velke ako minuly tyzden alebo nie? Nic som nikde vo svojej bubline nezachytil :)

protesty su aktualne, az na vynimky, v 2-tyzdnovom intervale. Ficovu tlacovku som zo zdravotnych dovodov nepozeral, ale podla nadpisov usudzujem, ze na protesty opat pozyva.
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 11:46:25
02
Ty moj ..... tak to sú už úplne nenormálne sračky

Robert Fico pokračuje v konšpiráciách o protestoch a najnovšie tvrdí, že v pozadí sú gruzínske národné légie, ktoré sú súčasťou ukrajinskej armády a riadi ich rozviedka ukrajinského ministerstva obrany. Vidí ale tiež napojenie organizátorov na PS či Demokratov. Tí niektoré akcie organizovali od začiatku priznane.

Premiér opäť tiež protesty spája aj s kybernetickými útokmi na kataster a VšZP a tvrdí, že mali namotivovať ľudí, aby prišli vo veľkom počte na námestia.

Organizátori tiež podľa neho mali pripravovať umelo vyvolané konflikty s bezpečnostnými zložkami.
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 11:46:38
00
Ten, komu sú tie reči určené by neprišiel tak či tak a tých druhých iba naštartujú, aby išli, aj keď možno nechceli. Čo ten chlap teda vlastne chce?
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 11:49:27
07
To je bohužiaľ daň za to, že polovica národa sú idioti. Až kým ich nevysmejú aj ich vlastní, alebo si nebudú žiadať odpočty, tak tento štýl "politiky" tu bude normou.
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 11:52:20
00
Podľa mňa to chce položiť.Co potreboval to vybavil a keď to tu je už v sračkach,tak to nechá druhým.Za ten čas bude zas dementom masírovať bruchá a ďalšie voľby môže vyhrať 😡.Nech si to tu vyžerie do konca,treba ho furt držať v strehu až nás moc neodkloni od EU a NATO a potom dezolatom ukázať čo dokázali.Slovak hlúpy musí padnúť na dno,a aj to pochybujem či to bude v niektorých prípadoch stačiť.
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 12:22:58
014
Ľudia, nevenujte tým sračkám, čo hovoril, pozornosť - presne to chce, aby sa ľudia bavili o jeho témach a nie o skutočných problémoch. Preto je taký útočný - aby nás čo najviac nahneval.

Jediná vážna vec, čo tam bola párkrát naznačená, boli vyhrážky mimovládkam - predpokladám, že ich budú buzerovať finančne, preto tam bol riaditeľ Finančnej správy, a očakávam zrušenie 2% alebo vylúčenie niektorých neziskoviek z okruhu oprávnených poberateľov.
To je naozajstný prúser, nie tie grcky, čo tam Agent RF zvracal.
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 12:29:24
03
Veliteľovi Gruzínskej légie Mamukovi Mamulašvilimu zakazujú vstup na Slovensko po tom, ako vláda spája snahu o údajný prevrat s týmito oddielmi. Na zoznam blokovaných osôb dali podľa Matúša Šutaja Eštoka celkovo 10 ľudí a počet sa môže zvýšiť.

Mamuka nemá nič lepšie na práci. 🤦🏻‍♂️
Zobraziť komentár 31.01.2025 - 12:36:26
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up