Gebula vies co je carovne? Ako si sa vehementne vymedzil voci tomu, ze si volic ps, aj voci tomu, ze si len okydavac

a zaklincujes to tym, ako TEBA strasne nasrali ked presadzovali sabatikal
A vzapati opat zacnes vymenuvat TVOJE predstavy a naroky na to, co by podla TEBA PSko malo a nemalo robit

)
Poprosím trošku úrovne, na voliča alebo sympatizanta PS mám tiež trochu vyššie nároky ako na Svedka Igorovho. Ja sa nepotrebujem vymedzovať, bola to vyslovene informácia pre kontext, nič viac a nič menej. A to "nasratie" je obyčajná projekcia, akurát sa dodnes musím uštipnúť pri spomienke že sa mi to nesnívalo - bol to len príklad toho ako sa líši náš pohľad na "základné a zásadné témy pre čo najširšie publikum".
Cize ty nie si a nebol si ich volic, ale taaaak strasne ti zalezi na tom, aby robili co ty chces, pretoze... co vlastne? A samozrejme to co robis vobec nie je provokovanie ani okydavanie
Toto ťažko komentovať, už si pripadám ako v pomocnej škole. Nie je to provokovanie, nie je to okydávanie - ale keď je niekto takto precitlivelý, nech je to pre mňa za mňa aj okydávacia provokácia. Záleží mi presne ako pri ostatných príčetných opozičných stranách akurát na tom, aby sa vzhľadom na situáciu v krajine nevybíjali na "kultúrno-etických" kravinách a amatérskych prešľapoch (napr. toto alebo kauza 28 podpisov) a trochu sa sústredili na skutočne podstatné veci.
A aby som ti odpovedal aspon na tu transakcnu dan. Su opozicna strana, takze nezrusia nic. Ale takzvane doja temu. Snazia sa stylizovat do pozicie tych, co su zasadne proti nej. TEBA to serie, lebo TY chces aby robili nieco ine a dojili ine temy. Ale za prve, da sa ich dojit aj 10 naraz. A za druhe, transakcna dan ma silny politicky potencial. Priamo zasiahnutych ludi bude vela a bude ich to srat. A na tychto uz dnes mieria. Aby v momente, ked jej dopady ludia zacnu vidiet priamo vo vypisoch z uctov, PSko mohlo povedat: "pozrite zivnostnici, ved my za vas bojujeme uz mesiace, zvolavame mimoriadne schodze, x krat sme sa pokusali transakcnu dan zrusit a ked nas zvolite, tak ju aj zrusime".
Ze sa to TEBE nepaci je tvoje legitimne pravo. Ale ak PSko vdaka tomu "ulovi" zopar (desiatok) tisic novych hlasov, tak svoj ciel splnili. A opat, nie je to jedina ich tema.
Výborne, citlivý príbeh, preniknutie do mojej mysle, akurát zase raz projekcia a zároveň trefa úplne vedľa. Mne netreba vysvetľovať, že transakčná daň je úplne šialená a škodlivá kravina, to hovorím od momentu keď sa to zjavilo v éteri už vo forme nápadu. Vadí mi skôr fakt že koncom roka neúspešný návrh na jej zrušenie predložil Viskupič, podľa rokovacieho poriadku NR SR návrh v rovnakej veci možno podať najskôr o 6 mesiacov a hádam sa zhodneme aspoň v tom, že to akosi nevychádza. Teraz si skombinujme vopred neúspešnú akciu, ktorú im koalícia navyše extrémne a bohužiaľ oprávnene otlčie o hlavu, nepochopiteľný ústretový krok s náhradníkom a poďme si nájsť aspoň 3 dôvody, prečo by im na základe toho mali pribudnúť desaťtisíce nových hlasov ...