Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Takže USA zaviedli clá,aby ich mohli zrušiť-logiku v tom nehladajte :^)

Elon Musk dúfa, že v budúcnosti budú medzi Európou a USA nulové clá. Trumpov poradca cez videolinku na kongrese talianskej pravicovopopulistickej strany Liga vo Florencii dodal, že by uvítal aj voľnejšie pravidlá pracovnej migrácie.

https://e.dennikn.sk/minuta/4567048
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 07:09:39
01
Fico dáva také možnosti, aby tvrdo išli po ňom a oni slušne ticho. Žiadna odborná a vecná kritika jeho prúserov, žiadne protinávrhy a riešenia pre pospolitý ľud do budúcnosti.

No ja to vidím tak,že som vďačný za dodržiavanie nejakej kultúry prejavu.
V mojej bubline je nám jasné o čo ide a dezolé predsa nebudú počúvať "zbuznatelých liberálov "
Opozicia sa nemusí ponárať do žumpy a v gestapackych kabatoch" robiť tlačovky!
Keď to robi Naď,len mi pripomína jeho Matelkovskú DNA,a mňa len motivuje mu to nezabudnúť🫤
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 07:14:21
01
Alojz Hlina-FB status +video zo Slavína:

? Vláda poskytuje dopravný servis človeku, ktorý svojou účelovou prítomnosťou zneuctil cintorín na Slavíne.
? Minister obrany R. Kaliňák zabezpečuje právny servis človeku, ktorý hajluje, obnažuje sa a vykonáva veľkú potrebu na chodníku.
? Nech sa páči – aká vláda, taký maskot.
? Ale to, že ho dotiahli až na Slavín, je zneuctením pamiatky tisícov vojakov, ktorí padli pri oslobodzovaní Bratislavy

https://www.facebook.com/konzervativnydemokrat/videos/9801510686576059/
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 07:49:16
010
Andrej Žiarovský: Trump stráca trpezlivosť s Putinom, ruská propaganda v Bielom dome a Trumpove clá (video 53 min.)

https://www.youtube.com/watch?v=yr-ZAksaYMw
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 08:14:20
00
arrow_leftDano5 napísal:
Takže USA zaviedli clá,aby ich mohli zrušiť-logiku v tom nehladajte :^)

Elon Musk dúfa, že v budúcnosti budú medzi Európou a USA nulové clá. Trumpov poradca cez videolinku na kongrese talianskej pravicovopopulistickej strany Liga vo Florencii dodal, že by uvítal aj voľnejšie pravidlá pracovnej migrácie.

https://e.dennikn.sk/minuta/4567048

Zrejme to myslel, ze ked Europu plne obsadia ultrapravicovo a prorussky orientovane vedenia krajin, a teda dufa, ze to bude coskoro :finger:

Inak. Vysvetlili uz niekde tie 34-ci kolko %ne cla pre Svajciarsko, ktore ma na dovoz s USA cla v hodnote nula cela nula nula nic, dpc?
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 08:20:05
02
Lojzo je môj druhý krúžok v ďalších voľbách po Marcinkovej. ✊🏻

Viac takých Lojzov!
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 09:16:17
06
Lojzo sa tu motá už dosť dlho ... čo po ňom zatiaľ zostalo?
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 10:22:31
02
Americký vplyv vo svete už nie je čo bývalo, svet sa aj vplyvom nových technológií neodvratne rozdeľuje na zóny vplyvu, a je celkom logické že Amerika si aktuálne chce urvať najväčší kus.
Bez strát pre všetkých to však nepojde, akurát " víťaz" ich nakoniec bude mať najmenšie. A to bude tá veľká Amerika, ale už len na svojom pieskovisku, a tipujem že postupne i s Grónskom či Kanadou ktoré si sami vyberú pre nich to najvýhodnejšie. A až EU schudobnie ako Amerike vyhovuje, potom aj nulové clá môžu mať logiku.
Po 2. svetovej sa Amerika zabetónovala v západnej Európe cez obnovu a investície, a nám ostalo budovanie socializmu z nuly a lačný pohľad na peniaze za oponou. Komunisti vo funkciách začali svoje kšefty na západe už v 86tom, a ten 89ty teraz vyzerá tak, že im bol dobrý len na zmenu legislatívy na rozkradnutie majetku štátu cez kupónku. Zbytok si rozobrali západné investície, šikovnejší jednotlivci zbohatli, a mnohých z nich teraz vidíme v politike.
Ako vždy sa pritom zabudlo na obyčajný plebs ktorý v 89tom vyhnal z funkcií všetkých komunistov vrátane Fica aj s dnes dobrým Weissom.
Toto už dnes ale nikoho nezaujíma, že vtedy 30-40roční mladí ľudia v uliciach mali svoju víziu úspešneho Československa, o ktorej keď dnes ako 60-70roční hovoria, sú pred svoje deti dezolátmi.
Zvláštny je ten národ holubičí
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 10:47:02
01
Mám teóriu, prečo opozícia nerobí jasnejšiu politiku (policy). Lebo voliči opozície obecne nie sú o toľko racionálnejší ako voliči koalície. Voliči, ktorí triezvo a racionálne vyhodnocujú situáciu, je výrazná menšina aj na strane opozície. Preto nepočuť jasné zrušíme 13.dochodky, vlaky zadarmo, navýšime výdaje na zbrojenie, urobíme hĺbkové reformy toho a toho. Slovensko potrebuje výrazné reformy, ale oni vedia, s akým voličským materiálom pracujú. Toto ale nie je iba problém SR, len tu je oveľa vypuklejší. Ľudia si zvykli, že štát dáva, tak samozrejme o to prísť nechcú, aj keby mal štát raz v budúcnosti skrachovať alebo vyhnať ďalšie tisíce ľudí do zahraničia. ČR/SR môže raz skončiť ako Detroit, ale práve vzdelaní Slováci budú budovať ČR a nie SR, iba pre tu skladbu obyvateľstva.
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 10:47:11
03
arrow_leftivast napísal:
Lojzo sa tu motá už dosť dlho ... čo po ňom zatiaľ zostalo?

No Hlina zatiaľ nemal nikdy možnosť byť ministrom. Ale je to aj podnikateľ a v súkromnom sektore VYTVORIL mnoho a veľa za ním vidno. Farma pri Stupave, Bratislavská pekáreň, reštauráciu Slovak Pub, získal problematický mlyn Klepáč, čiže sa to hádam časom dostane správnych rúk. Tie budovy, čo rekonštruuje v Bratislave na Železnej studničke, medené strechy. Žiadna fušerina, poctivá robota tie budovy. Ešte to nie je hotové, stavajú to. Až človeku duša pookreje keď tam ide okolo a vidí to na živo. Čiže žiadna tlčhuba, ale dáva ľuďom prácu a veľa vecí vybudoval, vytvoril a zveľadil.
Kto nepozná tú je pár foto zo Železnej https://bratislava.sme.sk/c/23362219/knihkupectvo-v-lese-je-blbost-ale-chceme-ho-tam-mat-hovori-hlina-o-zeleznej-studnicke.html
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 16:37:19
111
Priateľu, ja sa pýtam na produkty jeho politickej práce. Podnikateľský talent, správne nastavený kompas ani moje vlastné sympatie k jeho osobe nemenia tú veľkú nulu ktorú zatiaľ vidím.

Mozno mu krivdím, bo včul sa mi vynorilo že nejaké jeho pouličné slobodné murarstvo tuším pozitívne ovplyvnilo legislatívu limitujucu šmejdov, ale na viac si fakt nespomínam...
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 16:47:16
00
Obávam sa, že "produkty politickej práce" nie sú asi úplne správnym kritériom. Keď o tom rozmýšľam, tak asi posledným politikmi, za ktorým niečo z ich politickej práce zostalo, boli Dzurinda a Mikloš. Nenapadá ma zo súčasných opozičných politikov nikto, za ktorým by ostali nejaké "produkty politickej práce", takže Hlina v tomto nie je výnimkou.
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 16:53:48
04
Áno, začínal ako aktivista, tým upozornil na nejaké problémy a začal cestu politika.

Výsledky ako opozičný politik by si chcel aké? Mne momentálne stačí, že upozorňuje a vysvetľuje aktuálne prešľapy súčasnej vlády z pozície ktorej rozumie a je v strane ktorú budem voliť.
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 16:55:25
06
ivast tak ho prv musí človek zvoliť, aby mal moc a dostal sa do exekutívy. Hlina nikdy nevládol, ani Šimečka.
Od 2012 opozícia krajinu neriadila s vhodným mandátom. Posledný krát babrák 25% Matovič a Sme spodina. Tvoj hlad po výsledkoch cítiť, ale volič vyberá dookola populistov ako Matoviča a fica namiesto novej krvi, takže sa pýtaj tých, čo vládnu na výsledky... na výsledky sa pýtaj fica a jeho voličov, nie na Hlinu. Ten by sa v budúcnosti veľmi hodil ako minister Poľnohospodárstva!
Za ficom nie je ani pekáreň, ani žiadna iná úspešná firma, ani projekt v riadení krajiny, nič nevybudoval. Zostal po ňom iba rozmrdaný štát a Slavín s neonacistom Bombicom, ruSSKým veľvyslancom a ďalšími kolaborantmi.

Prílohy:

Fico ruSSky diktator.png
Fico ruSSky diktator.png 81.12 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil Strenki dňa 06.04.2025 - 17:28:00, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 06.04.2025 - 17:01:09
512
Imho v nejakom čase fungoval so ZPH, ktorý následne získal kľúče od miešačky ... hodnotenie ponechám na kompetentných...

Jaroh čo by si teda navrhol ako hodnotiace kritérium pre etablovanych politikov? Imho robiť politiku viac ako desaťročie prirodzene implikuje očakávanie výsledku. Či? A nemusí to byť práve komplexná daňová reforma, pokojne čokoľvek jednoduchšie s pozitívnym vplyvom na spoločnosť...
Zobraziť komentár 06.04.2025 - 17:23:30
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up