Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftPetoLov napísal:
No, keď pozerám na to konsolidovanie, aj som celkom rád, že už som na dôchodku.
Mimochodom, na vláde nezáleží, vždy sa na všetko poskladajú občania, hlavne tí pracujúci.

Presne vy, generácia vychovaná v socializme ste absolútne zlyhanie a prekliatie tejto krajiny a dôvod, prečo sme v takej ťažkej riti ako krajina a spoločnosť v akej sme. Už ma nebaví vam donekončena ustupovať a "nechať vás". Socializmus vás vychoval tak, že máte zakázané rozmýšľať v súvislostiach a absolútne neviete niesť zodpovednosť za svoje postoje, názory a hlavne činy!!! Nechápete, že by ste každý dôchodca mal aj väčší dôchodok, keby tu nebol 15 rokov fico, čo ničí celú krajinu krížom krážom? Do čerta aj s vami, už nechajte novú generáciu si opraviť a riadiť krajinu...
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 13:29:35
1922
Som tiež dôchodca a viem že to čo stvára táto vláda je zadlžovanie, ktoré budú splácať moje deti a vnúčatá. Podla mňa ten 13 dôchodok by 2/3 dochodcov vôbec nechýbal.
Dnes som započul ako sa dva páry v dôchod. veku bavili v nákupnom centre nad kopcom naloženými vozíkmi ako bolo dobre. Mňa to tak vytáča ja som asi žil v inej krajne. Nič nebolo, či elektronika, spotrebný tovar, autá atd. Potraviny tiež nič moc výberom a ani kvalitou. Všetko sa zháňalo po známostiach. Toto im chýba? O politike ani nehovorím. Nechápem čo bolo na to bobré!
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 13:48:31
619
Patrik Lenghart's post

https://www.facebook.com/patrik.lenghart/posts/pfbid0qDqxoKmQg3PiRiXB58GV86n94wvegNusxSEsorUsH1udyaYS71XqhEHogyDSzVvdl

,,ŠÉFE, NETRAFILI STE!" odkazuje slovenská diplomacia do Moskvy.
Minister zahraničných vecí Blanár práve povedal:
,,Chcem veriť tomu, že drony, ktoré prenikli na poľské územie, boli drony, ktoré tam šli nie s cieľom útočiť na Poľsko, ale že mali skončiť na ukrajinskom území."
Ja som pevne presvedčený, že on sám nerozumie, aké strašné, ohavné zverstvo toto vyhlásenie vôbec predstavuje. Pretože jednoducho neverím, že je pán Blanár inteligentný človek.
Ale to vysvetlenie vôbec nie je zložité:
Pán Blanár je sám hrdým členom skupiny ľudí, akých sme tu mali už v roku 1939.
A veruže by takýchto Blanárovcov aj v roku 1939 nahnevalo, keby Nemci strieľali do susedov, čo od ich domu bývajú naľavo, teda do rodiny evanjelikov, miesto toho, aby strieľali do susedov napravo, čo boli Židia.
Pán Blanár má úplne jasno v tom, ktorého suseda treba vraždiť. A bolo by mu onakvejšie ľúto, keby niekto vraždil nesprávnemu susedovi bábätká.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 13:53:11
48
arrow_leftVTV napísal:
Dnes som započul ako sa dva páry v dôchod. veku bavili v nákupnom centre nad kopcom naloženými vozíkmi ako bolo dobre.

Im chýba mladosť, cnie sa im za dobou, keď behali za frajerkami/frajermi, vládali a nič ich nebolelo ani neboli choroby, volá sa to spomienkový optimizmus. V realite socializmus vyzeral ako na týchto dvoch fotkách a pre porovnanie ako je teraz

Prílohy:

Banska Stiavnica za socializmu a teraz.jpg
Banska Stiavnica za socializmu a teraz.jpg 252.73 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Cesko za ruSSa a za EU.jpg
Cesko za ruSSa a za EU.jpg 295.1 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down

Zobraziť komentár 10.09.2025 - 14:00:21
512
arrow_leftDano5 napísal:
Patrik Lenghart's post

https://www.facebook.com/patrik.lenghart/posts/pfbid0qDqxoKmQg3PiRiXB58GV86n94wvegNusxSEsorUsH1udyaYS71XqhEHogyDSzVvdl

,,ŠÉFE, NETRAFILI STE!" odkazuje slovenská diplomacia do Moskvy.
Minister zahraničných vecí Blanár práve povedal:
,,Chcem veriť tomu, že drony, ktoré prenikli na poľské územie, boli drony, ktoré tam šli nie s cieľom útočiť na Poľsko, ale že mali skončiť na ukrajinskom území."

Putin musí mať v poslednej dobe zadok ako po gang bangu.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 14:32:26
00
tie drony tam leteli zabijat deti,zeny a civilov. Ta nasa banda to dobre vie….
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 14:55:41
00
tie drony tam testovali pripravenost - relativne pravdepodobne...
ktuálně dostupné fotografie z místa havárie dronu naznačují, že se jednalo o ruské „Gerbery“ – pěnové bezpilotní letouny, které se používají převážně jako návnady, ale mohou být vybaveny průzkumným zařízením a nést i hlavice o hmotnosti až 5 kg.
Je však možné si všimnout, že na trati Bílá Podlaska - Parchów dopadlo najednou pět dronů. Nejde jen o pohraniční oblast s Běloruskem, ale také místo, kudy procházejí tři dálnice: dálnice E30, dálnice 63 a 82.
Otázka, zda se jednalo o průzkum polského systému protivzdušné obrany ve směru hlavních tras předpokládaného „pochodu“ na Varšavu a Lublin, by tedy jistě měla vyvstat, ale zůstává samozřejmě velmi diskutabilní.

Naposledy upravil JFE dňa 10.09.2025 - 15:16:30, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.09.2025 - 15:11:21
00
arrow_leftStrenki napísal:
Presne vy, generácia vychovaná v socializme ste absolútne zlyhanie a prekliatie tejto krajiny a dôvod, prečo sme v takej ťažkej riti ako krajina a spoločnosť v akej sme. Už ma nebaví vam donekončena ustupovať a "nechať vás". Socializmus vás vychoval tak, že máte zakázané rozmýšľať v súvislostiach a absolútne neviete niesť zodpovednosť za svoje postoje, názory a hlavne činy!!! Nechápete, že by ste každý dôchodca mal aj väčší dôchodok, keby tu nebol 15 rokov fico, čo ničí celú krajinu krížom krážom? Do čerta aj s vami, už nechajte novú generáciu si opraviť a riadiť krajinu...

A mna zase nebavi tento debilizmus ludi narodenych po 89, ze za vsetko mozu dochodcovia, starsi ludia a spomienkovy optimizus za socializmom.
Poznam kopec ludi naordenych po 89 co vykrikuju, ze za socializmu bolo lepsie hoci ho v reale nikdy nezazili.
Na protestoch v NR ci v TO neboli len mladi ludia, boli tam aj starsi odo mna, evidentne odchovany za socializmu, takze tieto skupinove odsudenia by som pouzival veeeelmi opatrne.
Statisticky nie je mozne, aby Fico teraz vladol keby bolo gro jeho volicov len zo skupiny vyrastajucej v socializme.

Mna osobne nebavi ked vidim na jedenj strane barikady psychickehy choreho cloveka (Roberto a spol) a na druhej cloveka, co si nevidi na spicku nosa a zije v nejakom ciernobielom svete.
A ja ako vzdy niekde uprostred a kamene hadzu do mna z jednej aj druhej strany,.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 15:15:12
01
pozri si vekovu strukturu smerackych akcii a protismerackych protestov... ti co smeracku vekovu uroven znizuju su hnedi a tam tiez zjavne dochodcovia ako rodicia zlyhali...

Naposledy upravil JFE dňa 10.09.2025 - 15:19:44, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.09.2025 - 15:18:26
03
Myslím, že tu sa odpovedalo dosť konkrétne na odpoveď, že je úplne jedno aká je vláda.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 15:19:13
00
arrow_leftdodo58 napísal:
Od vlády záleží veľmi veľa, napr. či sa občania poskladajú na plošné 13te dôchodky, alebo skutočné ozdravenie verejných financií. A že sa to dá, vo svete je príkladov dosť. Pokiaľ je už krajina v takom srabe, ako my, tak konsolidácia by mala bolieť každého. A nie že plošne vynechám dôchodcov, dám generálny pardon na daňových hriešnikov, budem plošne dotovať energie aj na výhrev bazénov a od ľudí vyberiem cez zvýšené dane a odvody a všakovaké iné akože-konsolidačné odrby viac peňazí. Nehovoriac o tom, že 2 roky riešili doživotné renty, amnestiu pre svojich ľudí, rozhadzovali hlava nehlava a teraz sa spamätali, že tu treba konsolidovať.

Galaktický rozdiel je totiž už len v tom, že zodpovedná vláda by najprv konsolidovala, až potom by riešila, či si môže dovoliť ďalšie ministerstvo a zvýšenie platov.

darmo to vysvetlujes dochodcom, im je to uplne jedno. zaujima ich vlastny bachor, takto ich to idol fiko naucil a hotovo.
su schopni aj vlastne vnucata utopit, len aby sa oni na stare kolena mali dobre.
je to ta mentalita, ked dnes sa vyziera to, co malo ostat na buduci tyzden.
uz teraz stat nema na 12 dochodky, ako sa na to maju pozerat ludia co maju daleko do dochodku?
a to zgerba ma v plane este viac rozdrbat dochodkove piliere...

co dnes nevidim, dochodkyne picuju jak o zivot, pri pohlade na malych skolakov na biokolobezkach.
uz by to len fackali a plieskali... cim starsi, tym zakernejsi su ludia.
to je ta "smeracka skola" plna jedu, nenavisti a zloby :facepalm:

pbs.twimg.com pbs.twimg.com pbs.twimg.com
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 15:23:23
00
v tom (akoze?) PS plagáte, predposledný obrazok, su minimálne 2 preklepy...
transkačnú
dialnicu (bez ľ)

opravte ich niekto;)

edit: čiarku nepočítam, 'odvody, ale'
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 15:59:04
02
tiez dobra banda neschopakov,ked vypluju takyto plagatik na urovni skolaka 2. az 4.rocnika s gramatickymi chybami.......... amen s celym slopenskom

posledny nech zhasne
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:05:15
00
PS hlasa rovnost pre rozne skupiny obyvatelstva, tak teraz mozno cielia na gramatickymi vedomostami znevyhodnenych obcanov :)
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:25:17
03
lenze to odradi tych inteligentnejsich,ako sme tu niektori,takze sachmat bejby :lol:
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:26:53
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up