Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftStrenki napísal:
Ja len sa zamýšľam, čo sa ešte musí stať v tomto štáte, aby sa všetci, čo toto do teraz ticho tolerujú, nasrali a zdvihli sa na odpor?

Ako si taký odpor predstavuješ?
Zobraziť komentár 22.11.2025 - 21:19:01
00
No napríklad sa ozvú vo svojom okruhu, bubline ... keď bude debata v pracovnom kolektíve , či medzi kamošmi, susedmi, alebo na ulici, či v obchode, že ten Šimečka je progresívne zlo a oni čušia a neozvú sa. Keď je debata, ako progresívci ničia našu suverenitu, ale zničená NAKA, ŠP, SNG, SND, SNM, RTVS a teraz tento úrad na ochranu oznamovateľov to nikto nerieši, nadáva sa na liberálov a Šimečkovu mamu. Keď sa nadáva nonstop na Brusel, ale trestný zákon a krádeže v celej krajine ľudia často neriešia a ticho tolerujú. Ak sa nadáva na Ukrajinu, zastaviť to a pomenovať, že problém je náš ruSSký kolaborant podriemer. Ak sú protesty, konečne prísť všetci, nie len niektorí. Atď... možno máte lepšie priklady a nápady.
Zobraziť komentár 22.11.2025 - 21:24:56
05
Pozerám na STV2. (20.10-22.00) Cena za vedu a techniku. Dobré to je.

Až sa čudujem, že to prešlo. Je to oslava vedy a techniky. Všetci, moderátori, ocenení, a aj ten chlapík z ministerstva sú normálni a tak sa aj vyjadrujú. Na STVR, alebo ako sa to volá, no až sa divím.
Zobraziť komentár 22.11.2025 - 21:48:54
03
arrow_leftDano5 napísal:
už im úplne ***** :tmi:

Dobrá správa je, že máme nepriamy dôkaz, že sú "vinní" a takto je potrebné k nim pristupovať. Skôr ma zaujíma reakcia ľudí ako Drucker, z ktorého je časť "lepšieho Slovenska" dosť "namäkko". Aj tieto charaktery by mali byť "vytesnení na okraj spoločnosti ako spolupáchatelia" a nie premýšľať nad potenciálnou spoluprácou v budúcnosti. Znie to akoby "Matovič" hovoril (ktorý by mal byť mimochodom tiež vytesnený), ale všetky "závadové" osoby by mali byť preč, inak sa bude SR stále točiť v špirále smerom dole.
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 09:37:57
00
ano, bolo by to pekne, ale nerealizovatelne, zial v demokracii sa casto musis dohodnut aj s tak smiesno-oportunistickymi postavickami ako je Drucker a imho cesta k vacsine vedie cez Hlas, resp. ich volicov, zial
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 10:11:58
00
arrow_leftpetersa napísal:
Dobrá správa je, že máme nepriamy dôkaz, že sú "vinní" a takto je potrebné k nim pristupovať. Skôr ma zaujíma reakcia ľudí ako Drucker, z ktorého je časť "lepšieho Slovenska" dosť "namäkko".

Najlepsie co moze Drucker pre Slovenske skoly urobit je, ze bude ticho a vydrzi cele funkcne obobie.

Naozaj nechces aby este aj ministerstvo skolstva riadila nejaka kopia Simkovicovej.
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 10:15:28
00
No napríklad sa ozvú vo svojom okruhu, bubline ... keď bude debata v pracovnom kolektíve , či medzi kamošmi, susedmi, alebo na ulici, či v obchode, že ten Šimečka je progresívne zlo a oni čušia a neozvú sa. Keď je debata, ako progresívci ničia našu suverenitu, ale zničená NAKA, ŠP, SNG, SND, SNM, RTVS a teraz tento úrad na ochranu oznamovateľov to nikto nerieši, nadáva sa na liberálov a Šimečkovu mamu. Keď sa nadáva nonstop na Brusel, ale trestný zákon a krádeže v celej krajine ľudia často neriešia a ticho tolerujú. Ak sa nadáva na Ukrajinu, zastaviť to a pomenovať, že problém je náš ruSSký kolaborant podriemer. Ak sú protesty, konečne prísť všetci, nie len niektorí. Atď... možno máte lepšie priklady a nápady.

No, ja to či píšeš robím a zrejme patrí medzi tých aktívnejších v tejto sfére, ale to nie je "odpor". Diskutovanie, presviedčanie, účasť na demoškách (ešte lepšie aj pomoc pri ich organizovaní) sú nevyhnutné veci, ale samé o sebe veľa nezmenia.
A nie, neviem, čo by bol efektívny "odpor", na efektívny odpor som príliš slušný a morálku rešpektujúci človek. A to ma deprimuje ... (vďakabohu som už ale v trochu vyššom veku a príliš veľa jazdím autom, na bajku a chodím po horách medzi medveďmi a skaliskami, tak sa v tých sračkách, čo prichádzajú, už asi nebudem dlho trápiť, ale teda mladším určite nezávidím).
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 11:02:59
11
minister Erik: “Samozrejme, zaujíma nás vývoj preferencií, ale chcem vyzvať ľudí, nech sa neriadia prieskumami verejnej mienky,“ povedal v Joj 24.

sa ani nemuseli dlho hladat v tom Hlase 😅
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 11:58:54
01
Jaroh dookola sa stretávam s rečami, že "neťahajme do toho politiku" "nerieš politiku" "čo s tým má fico" "to je jedno, kto vládne" "všetci kradnú" a to, že ľudia také reči tolerujú a neozvú sa je presne ten odpor, ktorý krajina potrebuje. Lebo zanikneme, tak to je!
Hlina: "Máme v zásade dve možnosti.
Sklopiť zrak, zložiť ramená, pozerať do zeme a tváriť sa, že nevidíme a nepočujeme. Alebo sa narovnať, pozrieť pred seba a zabojovať za to, že takúto krajinu naozaj nechceme."
Kto je aktívny, to je super. Potrebujeme to od všetkých ostatných, od celej populácie, nie 85 tisíc ľudí na námestiach (tí sa činia a konajú).

FYI, harabínovi spravujú profil na X priamo z ruSSka, dokázané na foto

Prílohy:

Harabín napojený na ruSSko.jpg
Harabín napojený na ruSSko.jpg 92.52 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil Strenki dňa 23.11.2025 - 16:42:26, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 23.11.2025 - 13:30:07
02
Podľa ChatGPT to neznamená, že mu spravujú ten účet, ale že zrejme bol účet vytvorený, keď bol Harabin v Rusku (viem si predstavit, že prípadne keď bol na ruskej ambasáde, iste majú nejaké priame ruské pripojenie):

ChatGPT:

Pri profile @stefanharabin na X označenie „Connected via Russian Federation Android App“ neznamená nič o tom, že by účet spravovala nejaká ruská inštitúcia. Je to len technická informácia, ktorú X niekedy zobrazí pri starších alebo špecificky vytvorených účtoch.

🔍 Čo to konkrétne znamená

Účet bol pôvodne vytvorený alebo prvýkrát používaný cez Android aplikáciu Twitteru.

V tom čase bola aplikácia automaticky geolokalizovaná na „Russian Federation“.

To môže mať viac vysvetlení:

✔️ Bežné dôvody, prečo sa to zobrazuje

Použitá VPN alebo proxy, ktorá smerovala cez ruský uzol.

Účet bol kedysi vytvorený alebo otvorený v zahraničí, kde lokalizačná služba ukázala RF (napr. roaming, nesprávne údaje siete).

Staršie technické označenia z čias Twitteru – tieto metadáta sa nikdy neaktualizujú a ostanú navždy v profile.

X môže niekedy nesprávne priradiť región podľa starých databáz.

❗ Čo to neznamená

Neznamená to, že účet prevádzkuje Rusko.

Neznamená to, že je účet automaticky ruský bot.

Nehovorí to nič o súčasnej lokalite používateľa.
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 13:39:49
00
Jaroh dookola sa stretávam s rečami, že "neťahajme do toho politiku" "nerieš politiku" "čo s tým má fico" "to je jedno, kto vládne" "všetci kradnú" a to, že ľudia také reči tolerujú a neozvú sa je presne ten odpor, ktorý krajina potrebuje. Lebo zanikneme, tak to je!

Asi závisí, v akom prostredí sa pohybuješ. Moja bublina sa politike nevyhýba, skôr naopak.
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 13:41:24
00
Podľa mňa harabín ani nevie čo je VPN a možno ani X
Doslova ten výkričník v tom štíte na tom obrázku znamená, že sa to pripája na Slovensko cez VPN a chráni sa "súkromie". Editoval som predchádzajúci obrázok, aby bolo jasné o čom točím.

To s AI bude "veselé", lebo zatiaľ takto
Francúzsko začalo podnikať kroky proti Muskovmu AI četbotovi Grok. Urobilo to po tom, čo Grok na sieti X vytvoril príspevok vo francúzskom jazyku, ktorý spochybňuje účel plynových komôr v koncentračnom tábore Osvienčim.
https://e.dennikn.sk/minuta/4984616
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 13:54:54
01
https://x.com/kyslakapusta/status/1992196334175088747?s=20 ked vlak meska2h a nonstop sa musis pozerat na toto..

https://x.com/zemantomas/status/1992313044156690599?s=20Že KDHáci besiedkujú s neonacistami, neoľudámi a kremloidmi vieme od Konz. Summitu, ale že sa ulakomia aj na Mazureka a otváranie posilovne je nové KDHácke dno.

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 18:25:54
01
Už som tu raz dal. Už asi rok chodím vymrznúť na všetky mítingy, kde kričíme Dosť bolo Fica a Slobodu si nedáme, ale on má z toho prdel !!!! Nebojí sa žeby teraz skončil a slobodu už uťahuje, kde sa len dá. Však slobodne už nemôžu pracovať reportéri v TV, policajti, sudcovia, ľudia v kultúre ... To budeme čakať ešte dva roky než budú voľby ??? Pritom v 89 roku sa povalil veľmi silný režim, vymenili ministri, vláda, prezident, otvorili hranice za necelý mesiac !!!!
Opozícia by mala využiť veľkú podporu ľudí a vyvinúť tlak v parlamente na odvolanie Fica. Sa vážne bojím, že za tie dva roky z nás urobí Bielorusko !!!!! Neutešujme sa stále tým, že sme slušní a že pravda zvíťazí sama !!! Som sklamaný z opozície, že v parlamente tak všetko tak pokojne, z čoho sa Fico vytešuje s pohŕdavým úškrnom.
Ako sa dá zbaviť čím skôr Fica ???? Kto ho odstráni ??? :(
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 20:33:48
02
Prave som sa vratil z ozdravneho pobytu mimo civilizacie zo slovenskych hor a na odlahcenei popisem cestu vlakom, kedze nim cestujem len obcas.
Premiovy vlak jazdiaci na hlavnej trasne, cize rychlik BA-KE s odchodom 16:27 z BHS smer KE mava zvycajne odhadom 10-11 vagonov. Vo stvrtok sa nieco stalo a nase najslamlepsie zeleznice pristavili 3 poschodove vagony s lokalnym rusnom...mozno nieco take chodi do NZ napriklad kazdy den.
Vo finale sa nie kazdy dostal do vlaku a ten kto sa dostal stal pravdepodobne len na jednej nohe...kto stal aj na druhej a nikto dalsi mu nestal na nej bol vitazom. Jedna pani v tejto konzerve aj skolabobala, ale kedze jej telo nemalo kam padnut zostala odpadnuta vo vertikalnej polohe.
Toto cele trvalo az do TT, kde najsamlepsie zeleznice Slovenska vystrachali nejake vagony a do TN, kde som pristupoval ja sa uz slo civilizovanejsie...inymi slovami ludia uz stali na dvoch nohach a zavadzali vam len pri prechode vagonmi.
My skusenejsu cestovatelia sme sa hned po nastupeni nastahovali do restauraku, kde sme v zdravi preckali zvysok cesty.
Zeleznice sa tak hanbili za svoj predvedeny vykon, ze nikoho celu cestu nezaujimal moj kupeny listok a miestenka.

Btw listok sa mi premierovo podarilo kupit az na 3x, nakupovat to cez mobil v neoptimalizovanom webe pre mobilne zariadenia bolo utrpenie.

Jozo Raz na hrad!
(aj ked uprimne na zeleznice srala doteraz kazda vlada)

Naopak na miestnej trati Kralovany-Stankovany sme ako akzdy rok mali opat stastie na sympaticku pani sprievodcicku, s ktorou sme si spolu zanadavali na jej zamestnavatela.
Zobraziť komentár 23.11.2025 - 20:52:00
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up