a kto mal asi tak kopať zákopy ty pako?čo si si myslel,že vo vojne ich kto kopal...
Stalingrad nemohli rusi za žiadnu cenu pustiť,pretože potom by už definitívne skončili.
sam si pako a asi aj analfabet, mas to biele na ciernom utekujuce obyvatelstvo nahnali sovieti naspat, nemecke bombardovanie v uvode bitky sposobilo aj napriek tomu relative male straty na zivotoch civilov, obrovske mnozstvo mrtvych civilov v Stalingrade vobec nemuselo byt, keby pre Stalina a jeho komunisticku juntu mal zivot sovietskeho cloveka aspon nejaku cenu...
a kto mal asi tak kopať zákopy ty pako?čo si si myslel,že vo vojne ich kto kopal...
Stalingrad nemohli rusi za žiadnu cenu pustiť,pretože potom by už definitívne skončili.
skusam si predstavit, ze by ukrajinska vlada* teraz niekoho nahnala nieco kopat. Eeeej, to by tu bolo kriku a zdesenia...
________
*pardon, pučisti!
A zrovna nikto z nich nemal pri sebe fotoaparát alebo mobil aby mohol zvečniť túto udalosť. Ale prekročili A možno im v redakcii ani nedali, stačí že budú púšťať do éteru zaručené informácie...
A zrovna nikto z nich nemal pri sebe fotoaparát alebo mobil aby mohol zvečniť túto udalosť. Ale prekročili A možno im v redakcii ani nedali, stačí že budú púšťať do éteru zaručené informácie...
nepredbieham, ale to iste hlasi Telegraph a fotky sa uz mnozia na twitteri
kazdopadne, tadeas, to uz nie je ani skepticizmus co predvadzas, ale dajaky mentalny krc.
Mohamedani maju taku doktrinu - ma aj svoj nazov - ktora im dovoluje z taktickych pricin aj klamat nevercom. Rusi ziadnu taku sofistikovanu doktrinu nikdy nepotrebovali, pretoze ich odvekou nepisanou doktrinou je flagrantna loz, aj vtedy, ked to ani neni nutne. Proste preventivne. Ak ta to nenaucilo ostatnych, cojaviem, 50 rokov, tak ta to nenauci uz nic. Ak s tebou nehne ani ta ich zbierka baji a povesti, ktora momentalne sprevadza doslova KAZDU jednu udalost ("Cerveny kriz", "lietadlo nalozene mrtvolami...") tak s tebou nehne uz nic a neni pomoci. Inymi slovami, tvoj tzv. skepticizmus uz davno hra proti tebe samemu.
akurat to v preklade moze znamenat aj humanitarny konvoj zdarma a invazia v cene ako bonus. Plati sa pri dodani - vlastnou suvernitou. Dufam, ze sa mylim.
nimm_zwei... pokúsme sa aj keď máme rôzne názory na dianie na UK, neurážať jeden druhého, to by si mohol zvládnuť Ja som nikde nespomínal "lietadlo nalozene mrtvolami" a pod. A vôbec som už takéto informácie nepredkladal ako seriózne. Keď už sme pri tom lietadle, pár hodín po zostrelení boli zaručené info. o tom kto ho zostrelil, no doteraz nikto nepredložil dôkazy. Všetko sú to zatiaľ len dohady a ak niekto pozná pravdu tak sa ju aj tak asi nedozvieme
A mám tu teraz začať vypisovať lži ktorích sa dopustila druhá strana ?
tadeas: zle sa chapeme. Tu story o lietadle, ani ine, nepodsuvam tebe. Iba sa nahlas cudujem, preco takato pomerne tuha, az absurdna, informacna vojna made in russia, vobec nebudi rovnaky skepticizmus a uskrn, ako takmer kazda sprava zapadneho media, ktoru sem niekto vlozi.
Pozri sa, rozprávky sú na oboch stranách. Základ v čom sa naše názory rozchádzajú je, ktorá strana tento konflikt vyvolala. A to masírovanie verejnej mienky je skôr na vašej strane kedže priestor druhej strane žadne média neposkytujú...
nimm_zwei: možno je dôvodom pre skepticizmus to (moje videnie) že západné média sa za každú cenu snažia hľadať senzácie, a to aj v prípade, kedy to nie je na mieste. Tu napríklad prebehla správa, že kolóna, ktorá mala prekročiť hranice (a všetci novinári ťažobné čakali že uvidia na vlastné oči inváziu live), bola patrolou, a jej zloženie vysvetľujú situáciou - predsalen je tam reálna vojna. Smutné je, že akosi sa vytráca vedomie zodpovednosti za formu a obsah správ. Až by sa mi chcelo tvrdiť, že je za tým nejaký zámer. No ak je to tak, komu dnes prospieva eskalácia napätia?
A to už nehovorím o diletantizme americkej administratívy, dnes som čítal vyjadrené M. Harf, že Krym kolabuje, lebo tam nikto nechce ísť. No realita je taká, že na trajekty sa čaká niekoľko dní, lebo vzdušné spojenie je nefunkčné vďaka embargu. Mne to príde ako kopnutím si za každú cenu, aj za cenu detinských lží. A to veru nemám dôvod ospevovať.
Ak si dobre spomínam, formulácia novinárov bola, že kolóna odišla smerom ku hranici. Hranica v danom mieste nie je vyznačená. Kto reálne preukázal, že hranicu prešli? Ja som také tvrdenia nečítal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sam si pako a asi aj analfabet, mas to biele na ciernom
skusam si predstavit, ze by ukrajinska vlada* teraz niekoho nahnala nieco kopat. Eeeej, to by tu bolo kriku a zdesenia...
________
*pardon, pučisti!
A zrovna nikto z nich nemal pri sebe fotoaparát alebo mobil aby mohol zvečniť túto udalosť. Ale prekročili
http://www.aktuality.sk/clanok/259420/tragicky-let-mh17-obvinenia-konspiracie-a-spekulacie/
A zrovna nikto z nich nemal pri sebe fotoaparát alebo mobil aby mohol zvečniť túto udalosť. Ale prekročili
nepredbieham, ale to iste hlasi Telegraph a fotky sa uz mnozia na twitteri
kazdopadne, tadeas, to uz nie je ani skepticizmus co predvadzas, ale dajaky mentalny krc.
Mohamedani maju taku doktrinu - ma aj svoj nazov - ktora im dovoluje z taktickych pricin aj klamat nevercom. Rusi ziadnu taku sofistikovanu doktrinu nikdy nepotrebovali, pretoze ich odvekou nepisanou doktrinou je flagrantna loz, aj vtedy, ked to ani neni nutne. Proste preventivne. Ak ta to nenaucilo ostatnych, cojaviem, 50 rokov, tak ta to nenauci uz nic. Ak s tebou nehne ani ta ich zbierka baji a povesti, ktora momentalne sprevadza doslova KAZDU jednu udalost ("Cerveny kriz", "lietadlo nalozene mrtvolami...") tak s tebou nehne uz nic a neni pomoci. Inymi slovami, tvoj tzv. skepticizmus uz davno hra proti tebe samemu.
fabulacie
A mám tu teraz začať vypisovať lži ktorích sa dopustila druhá strana ?
..........................................................................................................
*zapredanec - normálne rozmýšľajúci človek
A to už nehovorím o diletantizme americkej administratívy, dnes som čítal vyjadrené M. Harf, že Krym kolabuje, lebo tam nikto nechce ísť. No realita je taká, že na trajekty sa čaká niekoľko dní, lebo vzdušné spojenie je nefunkčné vďaka embargu. Mne to príde ako kopnutím si za každú cenu, aj za cenu detinských lží. A to veru nemám dôvod ospevovať.