Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mlatenie prázdnej slamy - nikto nemá záujem tu nejakú základňu stavať, veď aj prečo. Nie je tu nič výnimočne koli čomu by ju sem pchali. Takto sa len zhovaduje pred partnermi, ale zas dosť voličov to stále slepo zozerie.
edit: preco asi pan premier nezvozil svojich ministrov ktory boli na summite nato spolu s prezidentom a slubovali zakladnu (a ine veci) jedna radost.....
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 15:25:18
00
...sme clenmi NATO, kazde nase kasarne su svojim sposobom zakladnou NATO...
takze Tadeas sa rozbehne na ministerstvo obrany a bude pozadovat zburanie nasich kasarni, kedze nesuhlasi s tym aby boli na nasom uzemi...
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 17:46:35
00
stax, netrep, základne sú stále zatiaľ naše. Rusi vám vadili ale ak by k tomu prišlo, vojska NATO tu budete vítať, že jo...
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 18:05:17
00
Hejslováci. Nikdy neposunuli a neposunú túto krajinu ani o milimeter dopredu.

Vlezprdelkovia túto krajinu posunuli do väčšej riti a to je len začiatok.
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 18:09:44
00
Hlavne, že sme platmi dobehli konečne Čechov a je historicky najvyššia životná úroveň. To nie je na základe nejakej ankety ale na základe merateľných veličín a hovoria to čísla.

To je tá "väčšia riť", do ktorej nás dostali podľa teba takí "vlezprdelkovia" ako napr. Mikloš a Dzurinda?
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 18:16:20
00

Zase raz Fico hrdinsky zachranuje krajinu. Vlastnou hrudou sa postavi proti zakladniam NATO (ktore mimochodom este nikto nechce). Je to ten isty komunista, ktory suhlasil s okupacnymi sovietskymi jednotkami? Vtedy preco nepredvadzal svoju samostatnost?
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 19:43:53
00
stax, netrep, základne sú stále zatiaľ naše. Rusi vám vadili ale ak by k tomu prišlo, vojska NATO tu budete vítať, že jo...

tadeas Skus si dat studenu sprchu, uvar si kavu a sustred sa. Naozaj vpad "spriatelenych armad" so sovietskou na cele a jej zotrvanie po dobu 20 rokov chces porovnavat s pripadnym vybudovaim zakladne NATO? To ocakavas, ze sem NATO vtrhne o polnoci, zatkne vladu, zastreli stovku ludi a zacne diktovat kto kedy kam s kym co moze a co nie? Len s namahou sa nepokusam pomenovat tento stav mysle.
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 19:51:57
01
Ja som to tu už niekde vyššie písal, že by som proti umiestneniu základne NATO na Slovensku nič nemal. Ja sa považujem za súčasť NATO, sme členmi NATO. Všetci do nohy, aj keď sa to niekomu nemusí páčiť. Keby sme tu mali základňu NATO, cítil by som sa dokonca bezpečnejšie. Nehovoriac o ekonomickom prínose pre región. Taká základňa NATO, to je ekonomický kolos, ktorý potrebuje aj adekvátny lokálny servis.

Nie som populistický politik, tak si môžem dovoliť napísať naozaj to, čo si myslím.
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 20:16:47
00
pista... ja neporovnávam okolnosti ale samotný fakt že by tu NATO alebo iná armáda mala mať základňu. Mne nemusíš rozprávať akým spôsobom sa sem dostali vojska v 68", moja rodina to rovnako zažila ako mnohé iné.

laco. úprimne mi skús odpovedať. Myslíš si, ak by mali ľudia zajtra tú možnosť vyjadriť sa, či chcú aby Slovensko vstúpilo do NATO. Súhlasili by ? môžeš sem dať percentuálny podiel :-)
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 20:59:34
00
Ľudia majú tú možnosť - referendum, ak by bolo vyhlásené, tak by skončilo tak ako takmer všetky.... niečo iné je samozrejme len tak pindat do vetra, ale využiť reálnu možnosť by nešli. Vlastne ani netreba referendum, máme tú demokraciu a vo voľbách kandidujú aj strany ziadajuce vystúpenie z nato ( prípadne aj z iných štruktúr), ich výsledky nenaznacuju že by si to ľudia až tak vážne želali.
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 21:17:46
00
pista... ja neporovnávam okolnosti ale samotný fakt že by tu NATO alebo iná armáda mala mať základňu.

Vlastnu armadu prakticky nemame. Kto chce ten si z nas moze urobit hracku. Za to, ze sa o to zatial poslednych 25 rokov nikto nepokusil vdacime aj NATO, uz aj pred tym nez sme donho vstupili.
Hrozby existuju aj bez ohladu na to ci ich vnimame. V historii zvacsa sa vynorili necakane alebo prinajmensom nasli svoju obet nepripravenu. Historia ma zvlastnu vlastnost. Nikdy nekonci.
Otvor okno pozri sa okolo seba a prestan snivat svoj sen o neutralite. Neutralitu si nemozes zvolit. Neutralnym ta moze zvolit okolie. Bol si sa opytat aspon v najblizsom - Prahe, Viedni, Budapesti, Kyjeve a Varsave ci su za?
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 21:28:45
00
laco. úprimne mi skús odpovedať. Myslíš si, ak by mali ľudia zajtra tú možnosť vyjadriť sa, či chcú aby Slovensko vstúpilo do NATO. Súhlasili by ? môžeš sem dať percentuálny podiel :-)

Nemôžem. Čo je to za otázku? Slovensko predsa nemôže vstupovať do NATO dvakrát za sebou. :)

Referendum už bolo. Percentá sú predsa tu: http://www.euroinfo.gov.sk/vysledky-referenda-v-sr-o-vstupe-do-eu/
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 21:45:35
01
Ja chcem zakladnu NATO a este k tomu aj ten bonus, ze vraj by Fico odisiel z politiky - no parada by to bola...
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 22:02:43
04
laco, s tebou prestáva byť zábava :-)
Zobraziť komentár 13.09.2014 - 22:16:06
00
Konečne prospešná práca pre intelektuálov http://zpravy.idnes.cz/batalion-ajdar-intelktualove-celi-obvineni-z-valecnych-zlocinu-ps6-/zahranicni.aspx?c=A140912_134644_zahranicni_vez Tady nejsme v Europe,veľmi dobre povedane,dúfam,že tato zberba nikdy v Europe nebude
Zobraziť komentár 14.09.2014 - 07:08:07
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up