Lokalizácia
Formulár sa odosiela
MAILO
s prepáčením "pindať" na skoro všetko okolo, ale zároveň samozrejme "jesť spokojne celý rok mandarínky" a samozrejme tiež využívať skoro všetky vymoženosti toho "hnusného" kapitalizmu a nehanbiť sa vôbec pri tom... (lebo to zas nie je až také zlé)
to je také OZAJ slovenské
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 21:22:29
02
Mas teda fakt skvele argumenty ... podobne ako s tym IQ ... take ozaj SLOVENSKE :)
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 21:28:01
00
arrow_leftjaro1 napísal:
No do 3,14či - http://www.parlamentne-volby-2016.sk/vysledky-a-statistika_83.html#statistika
Nebojte, Fico nevyhrá, bude ešte horšie :-D
A o tom majetku tu kotkodákajú už druhú dekádu.
HOWGH2 !!!

Je pre mna udivujuce, ze ta zaujimaju vysledky volieb minulych, buducich, ked sam nejdes volit.
Jedine vysvetlenie je, ze nemas este 18, co by podla tvojho vyjadrovania aj sedelo. HOWGH3 !!!
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 21:31:46
00
arrow_leftMailoKE napísal:
Mas teda fakt skvele argumenty ...

teším sa,
že som pravdepodobne (celkom úspešne) trafil do čierneho
(hlavne už žiadne mandarínky)
:lol:
ale už dosť, nechcem stratiť všetky ilúzie o tejto krajine a jej obyvateľoch ...
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 21:49:14
00
k tym programom len tolko, jedna vec je uzakonit postih -osobnu zodpovednost ,ale potom je este dlha cesta k jeho vykonaniu-vymozitelnost prava v tomto korupciou prehnitom bahne....ale samozrejme treba urobit aspon tento prvy krok ...
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 21:55:40
01
arrow_lefthirwils napísal:
Je pre mna udivujuce, ze ta zaujimaju vysledky volieb minulych, buducich, ked sam nejdes volit.
Jedine vysvetlenie je, ze nemas este 18, co by podla tvojho vyjadrovania aj sedelo. HOWGH3 !!!

Chcel som si len pozrieť ten zoznam strán a toto sa na mňa vynorilo. Ak ťa moje príspevky iritujú, nečítaj ich a nereaguj na ne. V každom prípade, ak si ma chcel uraziť, ponížiť, zosmiešniť, zbytočne sa snažíš, príliš málo pre mňa znamenáš na to aby som ťa bral vážne.
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 22:00:27
00
Rad by som doplnil niektore nazory co som si tu precital. Kazdy ma pravo sa rozhodnut ci chce ist volit alebo nie. Ale ked neides volit tak si sa ani nepokusil poopravit stav veci k obrazu svojmu. No a potom nechapem preco sa odbavujes na teme "politika" na servri mtbiker.sk. To je tvoja uchylna cesta k naprave veci alebo len prosta exhibicia? Som presvedceny, ze kto neide volit nema pravo papulovat.

PS Nechce sa mi patrat v debate koho kazdeho sa to tyka, ved sa najdete.
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 23:13:41
03
Inak vela veci sa da zmenit aj mimo volebnej miestnosti. Niekedy stacia aj banality ci malickosti. Prist sa pozriet na rokovanie miestneho zastupitelstva. Vyziadat si nejake informacie pomocou info zakona. Uradnici plateni z dani obcanov (oi aj politici) sa hned inak spravaju, ked maju pocit, ze im niekto pozera na prsty, ze ludom to nie je lahostajne. Ine veci sa zas daju riesit komunitne, cez obcianske zdruzenia atd. Moznosti ako zlepsit veci v nasom okoli su - tym nehovorim ze volby nie su dolezite (prave naopak), ale rozhodnie nie su jediny prostriedok.
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 23:21:54
00
... ja iba k tej "hmotnej zodpovednosti politikov". To sú iba také populistické žvásty. Prakticky nerealizovateľné a dokonca kontraproduktívne.

Však politikov je možné trestne stíhať aj dnes na základe existujúceho právneho poriadku.

Načo vymýšľať ďalšie sprostosti iba ako divadielko pre hlupákov. Niekto tu propagoval, že to majú v programe aj Kotlebovci. Koľkože všelijakých ľúbivých vecí mali v programoch rôzne totalitárske strany a napokon ako to dopadlo.
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 00:17:53
02
arrow_leftjaro1 napísal:
Chcel som si len pozrieť ten zoznam strán a toto sa na mňa vynorilo. Ak ťa moje príspevky iritujú, nečítaj ich a nereaguj na ne. V každom prípade, ak si ma chcel uraziť, ponížiť, zosmiešniť, zbytočne sa snažíš, príliš málo pre mňa znamenáš na to aby som ťa bral vážne.

Nechcem ta zosmiesnit ani nic podobne, chcel som sa len snazit pochopit co vedie cloveka k tomu ist nevolit.
Aby bolo jasno, ja som moje prve volby tiez nebol volit (respektive bol, ale vhodil som neplatny listok) ako moj kvazi "protest" proti tym vsetkym politikom, ale bola to velka hlupost.
Vidim to proste tak ze som naletel !
Vidis tie volebne prieskumy verejnej mienky, kolko ludi si povie ze je rozhodnute?
Zamysli sa nad tym v 2012 1 796 000 ludi nebolo volit a smer dostal 1 134 280 tak ako moze byt rozhodnute?
Cize ak to robis ako protest, tak je to uplne bezvyznamne.
Ak to robis pre to, ze ti to je jedno tak to nieje pravda.
Ak to robis pre to ze nie je koho volit, tak to tiez nie je pravda.

arrow_leftMageZ napísal:
...

Pekne napisane, to uz je vyssi level ako nieco spravit...

arrow_leftlaco napísal:
...

Ak je pre teba hmotna zodpovednost kontraproduktivna, tak tu to myslim konci.
Kolko miliard sa spreneverilo a kolko politikov alebo ich kumpanov sedi v base?
Vlastne tu plati cim viac ukradnes tym mensia pravdepodobnost ze budes potrestany

Kolkoze vselijakych lubivych veci mali v programoch nase pravicove strany a aj napriek tomu ich ides znovu volit.

Laco, niekedy mam pocit ze to ani nemozes mysliet vazne.
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 07:59:47
00
Este som nevidel aby volici vyvodili osobnu zodpovednost za politikov, ktorych zvolia :) Ale reci maju ako ... :lol:, presne tieto rozbroje, ktore tu vidim, koncia tak, ako vidime dnes v Syrii (oi).
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 08:17:16
00
laco Ano? Uveď mi aspoň jeden prípad, keď bol u nás stíhaný politik za svoju činnosť. Dokonca ani za jazdu pod vplyvom alkoholu a podobne ... Politici sú jednoducho nedotknuteľní. A tento status si chránia všetci ... červení, modrí, zelení, žltí, atď. Ako píšeš, je to prakticky nerealizovateľné. Zákon je iba pre obyčajných ľudí.
pista Myslíš, že by bolo správne dať hlas napr. Kotlebovi, aby som mal právo papuľovať?
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 08:22:21
00
arrow_leftlto napísal:
Este som nevidel aby volici vyvodili osobnu zodpovednost za politikov, ktorych zvolia :) Ale reci maju ako ... :lol:, presne tieto rozbroje, ktore tu vidim, koncia tak, ako vidime dnes v Syrii (oi).

lto - to je prave ten dovod preco ich nezvolit znovu, lebo reci maju, ale skutek utek.
K druhej casti, neber to tak tragicky, toto nie su rozbroje, to je normalna diskusia a prave ta disksuia je dolezita aby sa nedialo to co v syrii, pravda je najdolezitejsia.
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 08:41:08
00
Ale to ti kazdy toto spravi, lebo politika nic nezavazuje, aby splnil co slubil a castokrat ani nemoze. A co s tym :) .. diskusia no neviem, niekedy mam pocit, ze staci malo a zacne tiec krv :lol:
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 08:50:44
00
arrow_leftlaco napísal:
...Však politikov je možné trestne stíhať aj dnes na základe existujúceho právneho poriadku.

Načo vymýšľať ďalšie sprostosti iba ako divadielko pre hlupákov. ...

hirwils, poriadne čítaj, alebo sa viac snaž pochopiť text.

Mne nevadí, keď toto divadielko s prijatím ŠPECIÁLNEHO zákona o "hmotnej zodpovednosti politikov a štátnych úradníkov" tu hrajú tvoji Kotlebovci. To je ultraokraj politického spektra. Mňa serie to, že takých populistických blbostí sa chytajú aj inak normálne vyzerajúce strany, napr. aj taký Procházka (ten sa už dokonca mal vyjadriť, že aj tie vlaky zadarmo sú dobrá vec). Alebo, že Béla hlasoval s Ficom o tom úplne zbytočnom "protiteroristickom" zákone. Toto ma naozaj mrzí. Že strany, ktoré by som eventuálne mohol voliť nie sú vo svojich názoroch rovné a po vzore Fica vsádzajú na populistické témy. Neuvedomujú si, že u mnohých svojich voličov strácajú body, že ich voliči by mohli byť iní, ako tí Ficovi.

Kto z vás nedávno čítal rozhovor s jednou Rumunkou o tom, ako v Rumunsku v súčasnej dobe už niekoľko rokov zatvárajú politikov do basy ako na bežiacom páse? Tuším to bolo v Týždni, alebo v Plus 7 dní? A dosiahli to iba tým, že prokurtúra a polícia sú politicky nezávislé (alebo oveľa nezávislejšie). A samozrejme, aj sudcovia, aj tí musia byť nezávislí. Stačí dať voľnú ruku policajtom a prokurátorom.

... alebo kto z vás čítal knižky od Jaroslava Kmentu? O tom, ako to funguje v Čechách? (Veľmi podobne ako u nás, aj keď v poslednej dobe trochu lepšie.) Knižky o kmotrovi Mrázkovi, odposluchoch, o kompro materiáloch, o Vítovi Bártovi a jeho bezpečnostnej službe, ktorá prerástla vo vládnucu politickú stranu? Ako policajti, ktorí išli politikom po krku, nakoniec po ňom sami dostali? Keby boli naozaj nezávislí, tak mnoho aj vysokých českých politikov sedí. A možno aj tí poslední dvaja prezidenti.

Načo nám nové zákony, keď nevyužívame ani tie staré. Načo nám bol napríklad taký tiež populistický zákon o preukazovaní pôvodu majetku? Len na to, aby Fico na ňom rástol? Koľkým na základe toho zákona už majetok zhabali? Viete o takých? ... a presne tak by dopadol aj ten diskutovaný zákon o hmotnej zodpovednosti politikov a štátnych úradníkov, keby ho nedajbože tí tupci prijali.
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 08:51:34
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up