Vidim na tvojich pripsevkoch ze sa snazis vsemozne urazit oponneta, ale sklamem ta, mna nemas cim urazit, pretoze ja nie som posadnuty propagaciou, ci nejakou ideou, ako si naznacil.
Ja, povedzme to jednoducho hladam pravdu.
Som schopny kritiky, aj som to (znovu sa opakujeme) napisal, ze by som tych ludi na kandidatku nedal.
Ja takych ludi oznacujem za pometencov. Ale kolko ich tam realne je 2ja,3ja navyse na nezvolitelnych miestach?
Ale nemeni to nic na veci ze ani v tom rozhovore a ani v inych nazoroch kotleba nehovoril o nacizme, ci rasovej nenavisti.
Pouc ma daj mi nejake odkazy, clanky kde sa k tomu hlasi, teda sam si neviem predstavit ze by tvrdil ze slovanska rasa je nadradena?
Alebo ze by obdivoval nemecko? Ci dokonca Hitlera? Ved ten nemal rad slovanov.
Ak hromzi na ciganov, tak vzdy da dodatok, ze na neprisposobivych.
Ved preco by potom aj sam niektorych zamestnal v bbsk na opravu ciest, ak by odsudzoval vsetkych?
Ja na nom vidim ze veci pomenuva pravym menom,
Skus mi dat nejaky tip koho mozem este volit (vazne bez srandy) nech si rozsirim obzory?
V com som nepochopil prvu hlavu z ustavy, pouc ma co som napisal zle o demokratickej spolocnosti?
To ze prispievam do temy politika, je mozno znakom toho ze uz ma nebavi, teda nepovazujem za podstatne ci ma velky
prevodnik mat 32 alebo 34z alebo mesiac pred maratonom riesit ake bude pocasie.
Jednoducho priority snad kazdeho cloveka sa casom menia, teda hlavne toho kto ma rodinu a vychovava
deti a nie je mu jedno ako jeho deti budu zit.