Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vidim na tvojich pripsevkoch ze sa snazis vsemozne urazit oponneta, ale sklamem ta, mna nemas cim urazit, pretoze ja nie som posadnuty propagaciou, ci nejakou ideou, ako si naznacil.

Ja, povedzme to jednoducho hladam pravdu.

Som schopny kritiky, aj som to (znovu sa opakujeme) napisal, ze by som tych ludi na kandidatku nedal.
Ja takych ludi oznacujem za pometencov. Ale kolko ich tam realne je 2ja,3ja navyse na nezvolitelnych miestach?
Ale nemeni to nic na veci ze ani v tom rozhovore a ani v inych nazoroch kotleba nehovoril o nacizme, ci rasovej nenavisti.
Pouc ma daj mi nejake odkazy, clanky kde sa k tomu hlasi, teda sam si neviem predstavit ze by tvrdil ze slovanska rasa je nadradena?
Alebo ze by obdivoval nemecko? Ci dokonca Hitlera? Ved ten nemal rad slovanov.
Ak hromzi na ciganov, tak vzdy da dodatok, ze na neprisposobivych.
Ved preco by potom aj sam niektorych zamestnal v bbsk na opravu ciest, ak by odsudzoval vsetkych?

Ja na nom vidim ze veci pomenuva pravym menom,
Skus mi dat nejaky tip koho mozem este volit (vazne bez srandy) nech si rozsirim obzory?

V com som nepochopil prvu hlavu z ustavy, pouc ma co som napisal zle o demokratickej spolocnosti?

To ze prispievam do temy politika, je mozno znakom toho ze uz ma nebavi, teda nepovazujem za podstatne ci ma velky prevodnik mat 32 alebo 34z alebo mesiac pred maratonom riesit ake bude pocasie.
Jednoducho priority snad kazdeho cloveka sa casom menia, teda hlavne toho kto ma rodinu a vychovava deti a nie je mu jedno ako jeho deti budu zit.
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 10:27:56
04
arrow_leftMageZ napísal:
Si posadnuty propagaciou Kotlebu. Clovek, co si vedome da na kandidatku verejne znamych podporovatel nacizmu ten nacizmus vedome podporuje. To sa neda nijako vyhovorit ani ospravedlnit nikomu kto ma mozog schopny aspon troska kritickeho myslenia. A ty propagaciou Kotlebu nacizovanie spolocnosti podporujes tiez. Klikni si na svoj profil, do akych tem prispievas - takmer vyluce politika - a kolko tvojich prispevkoch je len o Kotlebovi.
Ocividne si ani nepochopil tu prvu hlavu z ustavy, ani o com ma byt demokraticka spolocnost.

Očividne v EU nevladne demokratická spoločnosť,ale tu nám veli konzumná spoločnosť,ktora hľada lacnu pracovnu silu.Ak by v EU vladla demokratická spoločnosť,tak na južných hraniciach EU bola by nasadená policia a armada NATO a bojaschopných utečencov by nepustila,ale iba deti,ženy a starcov.
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 15:23:27
00
Ženy, starci a deti!! Vitajte!

... a vy, práceschopní živitelia rodín, vy ostaňte doma a bojujte!

Asi takto to kolega vyššie myslel. Je to "pragmatik". ... kde sa na to hrabú "sluníčkáři".
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 15:33:46
01
Utečenec je ten človek,ktorý nemôže bojovať, uteka pred vojnou,ked vojna skonči,tak sa vrati.Dezerter je ten,ktorý utečie ako zbabelec,čiže zradi vlasť a toho treba zastreliť.Vlastenec je ten,ktorý doma bojuje proti Islamskému štatu a nečaka na niekoho,že to urobí za neho.
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 15:44:46
00
tento neskodny obrazok mi niekto zmazal z vtipnika :worried:
zrejme nie je vtipny, tak asi preto.

www.rouming.cz
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 16:17:54
03
... ktorý debil ti to vymazal z vtipkára? Však vo vtipkárovi to bolo správne a nie tu!!!

Edit: Jezus, bol si to ty? ;) ... ak áno, vráť to prosím do vtipkára a tu to radšej vymaž.
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 16:29:17
01
Nic som nemazal. A dost pochybujem, ze to niekto ironovi mazal.
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 16:33:48
00
lacko, ty si tiez slnieckar?
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 16:34:06
01
Neviem, čo je slniečkár, ... ja sa riadim tým, že kto sa nevie poučiť z minulosti, tak si ju zopakuje. ... a mám na to dosť rokov, aby som nejakú minulosť mal, ... a celú tú minulosť som aj dosť veľa čítal, všeličo, aby som si za ten čas vytvoril vlastný názor, ktorý dnes neovplyvnia žiadne veľkohubé vyhlásenia a "populárne" pseudosocioteórie, milý ironko, priateľ môj. (... keď už tak familiárne si ma oslovil)
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 16:41:04
03
arrow_leftbaroncek napísal:
Očividne v EU nevladne demokratická spoločnosť,ale tu nám veli konzumná spoločnosť,

a ty si si urcite v ramci novorocnych predsavzati predsavzal ze mozes celu konzumnu spolocnost je**t a predal si mobilny telefon, televizor, mikrovlnku, auto, relativne drahy bicykel (ved aj Libuska staci) pocitac, zrusil pristup k internetu, vlastne sa zbavil vsetkeho co tie hnusne konzumne obchody ponukaju a zijes len z toho co ti da zahradka na ktorej otrokarci tvojich 10 deti a pasie sa stado oviec a 2 kravy.
tvoj prispevok si urcite poslal z internetovej kaviarne v ramci nutneho zla aby si nam ukazal aka je tato spolocnost zla a konzumna :)
prajem vela uspechov s predsavzatiami!

Naposledy upravil stax dňa 11.01.2016 - 17:25:30, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 11.01.2016 - 17:24:03
03
arrow_leftlaco napísal:
... ktorý debil ti to vymazal z vtipkára? Však vo vtipkárovi to bolo správne a nie tu!!!

Edit: Jezus, bol si to ty? ;) ... ak áno, vráť to prosím do vtipkára a tu to radšej vymaž.

Čo to tu vidím,najväčší demokrat a slniečkar na tomto fore chce niečo mazať,cenzurovať,pravda boli,že?
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 17:24:17
00
... si to zle pochopil, asi si nepostrehol kontext. Ja práveže kritizujem, že mu to vymazali z vtipkára a on chudák to potom musel dať sem. Preto som žiadal nápravu v zmysle pôvodnho úmyslu autora príspevku. ... a daj vedieť aj Rikolfovi, tvojmu druhému "ja".

" ... a popři to!"

Naposledy upravil laco dňa 11.01.2016 - 17:33:21, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 11.01.2016 - 17:28:33
00
A prečo by to nemohlo byť v obidvoch témach?V politike i vtipkarovi?
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 17:32:46
00
Pre mňa, za mňa, ... môže byť. Aj keď je to proti pravidlám fóra. Podobne, ako je proti pravidlám fóra, aby si jeho člen zvolil ešte aj ďalšiu identitu-nick, ako to bolo v prípade baroncek/Rikolf. ... a to len kvôli trollovaniu na cyklistickom fóre v téme politika. Sú takíto ľudia dôveryhodní? Sú tieto spôsoby čestné a férové?
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 17:38:47
00
Máš pravdu,nie sú,preto som sa čestne priznal,viac sa to nestane.Kadruješ ma tu,ako keby som bol v eštebackých zoznamoch.Neviem ake pravidla fora porušuje to foto o takzvaných živiteľov rodin,ako Ty ich nazývaš
Zobraziť komentár 11.01.2016 - 17:58:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up