Lokalizácia
Formulár sa odosiela
teta ide na to emocionale, ale fakticky tam nadelila jednu obrovsku kopu sraciek a posolsto vyznelo ze "v Sierra Leone mame stastie na prirodne bohatstvo ale citime sa ukrivdeni, lebo chceme byt bez prace finance bohatsi..ale ved pockajte pride aj na vas a stane sa z vas diera ako sme my"...a to asi nebolo jej pointou...teda aspon dufam.
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 15:29:48
00
ja som počul, že povedala, platte nám za naše prírodbné bohatstvo trhovú cenu a nekradnite nám ho zmluvami so skorumpovanými vládcami ... ona len nevie, že to sa nedeje len im ale je to všade na svete tak
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 15:36:26
00
platte NAM...ale ved ti vladcovcia su ICH...ci nie?
a chvalit sa tym ze krajina kde som sa narodil ma nejake prirodne bohatsvo je uz samo o sebe uplne ale uplne hlupe...chvalit sa mozem ked uz tak niecim, na com mam nejaku zasluhu...
Mal som pocit, ako keby som pocul monolog na nejakej Miss sutazi. :) Drancovanie a korupcia je samozrejme velky problem, ale jej rec neponukla ani naznak nejakeho riesenia, ci narodnej sebareflexie, len hrby bullshitu.
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 16:13:39
00
https://www.washingtonpost.com/world/russian-airstrikes-are-working-in-syria--enough-to-put-peace-talks-in-doubt/2016/01/19/64127084-beb2-11e5-98c8-7fab78677d51_story.html
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 16:27:33
00
a ISIS si spokojne v Syrii hovie dalej...kedze priorita Moskvy a Iranu je niekde inde :)

http://www.aljazeera.com/news/2016/01/takes-control-rmeilan-airfield-syria-160119141331681.html
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 16:35:53
00
Hmm ... "slecna si robi srandu" ... "kopa sraciek ..." ... no tak snad tento zdroj uz mozno budete brat vaznejsie

Zobraziť komentár 20.01.2016 - 16:36:36
00
... taký Robert Mugabe si ale vystačí aj sám. A určite aj zopár ďalších. Minulých, súčasných aj budúcich.
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 16:46:02
00
http://echo24.cz/a/iytwQ/boj-s-islamismem-policie-oholila-13-tisic-muzu
Zobraziť komentár 21.01.2016 - 15:23:50
00
zastava ISIS
vignette2.wikia.nocookie.net
Zobraziť komentár 21.01.2016 - 15:25:35
00
hypoteticko - filozoficka otazka:
co by sa stalo keby ziadne volby (parlament, prezident, samosprava atd) neboli anonymne ale muselo by byt pri kazdom hlase meno a povedzme bydlisko, datum narodenia alebo skratka nejaky udaj o identifikacii........... zmenilo by to nieco?? ..... alebo to niekomu vyhovuje alebo sa hanbime za svoj nazor?
nez zareagujes, citaj este raz prvy riadok prosim
Zobraziť komentár 21.01.2016 - 21:35:47
00
Pri citani mi hned napadlo opacne podobenstvo s akymsi filmom,kde ludia v amerike, boli zbaveny jeden den v roku ,akeho kolvek trestu za vrazdu. Ako by to asi dopadlo ,keby to bola pravda?
Zobraziť komentár 21.01.2016 - 21:52:54
00
arrow_leftTesak napísal:
hypoteticko - filozoficka otazka:
co by sa stalo keby ziadne volby (parlament, prezident, samosprava atd) neboli anonymne ale muselo by byt pri kazdom hlase meno a povedzme bydlisko, datum narodenia alebo skratka nejaky udaj o identifikacii........... zmenilo by to nieco?? ..... alebo to niekomu vyhovuje alebo sa hanbime za svoj nazor?
nez zareagujes, citaj este raz prvy riadok prosim

Velmi rychlo by ta taketo napady presli, ak by tvoj nadriadeny nezdielal s tebou politicke preferencie.

Ak by sme tvoju hypoteticku otazku rozsirili, co by sa stalo, ak by bol monitorovany kazdy tvoj pohyb, kazde tvoje slovo - ved predsa sa nemas za co hanbit ani nemas co skryvat...

Inak taku hypoteticku situaciu sme tu uz predsa mali, za socializmu predsa kazdy vedel, kto koho "volil".
Zobraziť komentár 21.01.2016 - 22:25:34
00
Nemyslim si, ze by sa zmenilo mnoho, Volebna ucast by bola mierne nizsia (prave pre ludi ktori by sa obavali, ze budu za svoj nazor perzekuovani, ci uz v praci, na urade, rodinou...), to by mozno pri sucasnom volebnom systeme nahralo do karat vacsim stranam.
Zobraziť komentár 21.01.2016 - 22:36:38
00
muffin
Velmi rychlo by ta taketo napady presli, ak by tvoj nadriadeny nezdielal s tebou politicke preferencie.
..... takze nase rozhodnutia robime zo strachu ze co ak....? .... super
Ak by sme tvoju hypoteticku otazku rozsirili, co by sa stalo, ak by bol monitorovany kazdy tvoj pohyb, kazde tvoje slovo - ved predsa sa nemas za co hanbit ani nemas co skryvat...
.... a zase strach..... len nevybocit z radu a nepovedat svoj nazor lebo..... sklopit zrak a sak nejak bolo a nejak bude

PS: odpovedal som ti ale ty si malo dal k otazke co som polozil..... zaujimalo ma skor ci by sa v spolocnosti nieco zmenilo keby ludia mali aspon "nejaku" zodpovednost za svoj nazor
Zobraziť komentár 21.01.2016 - 22:39:55
00
Vidis, sam si na to prisiel, tajna volba umoznuje ludom vyjadrit svoj nazor bez strachu, ze ich za neho bude niekto postihovat. Tomu sa zvykne hovorit sloboda. Samozrejme mozes slobodne celemu svetu oznamit, koho budes volit, ale je to na tebe.

Myslim, ze by sa zmenilo to, ze by viaceri odmietli volit prave "zo strachu", ze za svoju volbu budu postihovani, pripadne by volili podla vole svojho nadriadeneho, hlavy rodiny atd., aby sa vyhli pripadnym problemom.

Nieco mi hovori, ze by to nebola lepsia "volba".
Zobraziť komentár 22.01.2016 - 08:53:47
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up