Ahojte,
Píšem pre jeden lifestylový časopis článok o bicyklovaní v Bratislavských malých karpatoch. Bajkujem v nich od covidu - Máj 2020 - a myslím si, že ich mám celkom prejazdené, ale obraciam sa na túto komunitu s prosbou o pomoc. Chcel by som aby ten článok bol, zaujímavý a zábavný a zároveň by som chcel vo veľmi dobrom svetle opísať naše malé karpaty pretože ich naozaj považujem za svetový unikát a som na ne brutálne hrdý. Žil som v niekoľkých mestách vo svete na viacerých kontinentoch, ale les ktorý Bratislava má k dispozícii a tie možnosti rekreácie v ňom sú world class - bez debaty, to inde nemajú.
Chcel by som poprosiť buď formou tohto threadu, alebo formou privátnych správ, keby sa nájde niekto kto by so mnou mohol zdielať niečo, čo by ten článok mohlo spraviť zaujímavejším a ľudskejším. Konkrétne by ma zaujímalo:
- akékoľvek historické alebo kontextuálne zaujímavosti ... ako vzniklo toto a hento, prečo je toto takto a nie takto, atď...
- fakty a faktoidy ... koľko km cyklotrás mamę, koľko človekohodín są udržujú cyklotrasy ročne, atď...
- zaujímavé miesta, trasy, úseky, výhlady, ktoré považujete za unikátne, špeciálne, alebo proste ppč
- vaše tipy na "best of" z malých karpát -- ak by ste mali dať 50km trasu, čo by na nej absolútne malo byť?
- čokoľvek ďalšie čo vás napadne....
Prípadne, ak tu niekto má kamoša/známeho/whatever, kto profík na túto tému a bol by ochotný sa so mnou porozprávať, tak pozývam na kávu alebo obed kde sa o malých karpatoch môžeme porozprávať.
Deadline nám do konca Marca, ale čím skôr budem mať nejaké odpovede, tak tým kvalitnejšie to bude. Vopred ďakujem za ochotu!