A inak, mozno keby ti to nevadilo, popozeral by som bazar, mozno by si na nieco natrafila (ale naucil som tu na fore, ze devcence chcu nove veci tak potom asi nie xD )...
Hetna prilba je fajn, sice nejako extra lahka neni, vyzera, ze ma dost tych otvorov...Vzdy zozenes iba nieco podobne...
tak ostava iba to farebne prevedenie ...
A hlavne si ju potom neoder nejakym padom
Tú mám ja za ešte v korunách 699,- . Je ale korčuliarska (zn. K2), cyklistické nie a nie mi sadnúť, alebo neboli podľa môjho gusta = nemali sieťku. Mala som na hlave aj ultraľahkú za 4 litre, ale sieťka ani naaaahodou. Ale tá moja korčuliarska je super, má sieťku aj "šilt", ľahučká, nastavovacia.
:D kurnik tušim si fakt musim zmeniť nick ale dakujem !!!!!
ty transvestita mal by si si asi fakt regnúť svoj nick.
a k tým kokosom na hlavu asi toľko že bež do obchodu kde sa dá skúšať lebo niekedy nasadíš prilbu (a nie iba lacnú) a pocit máš ako keby si dal hlavu do zveráku
diky za rady dnes som si kupil author je sice modro biela nie ciernobiela ako som chcel ale velmi dobre mi sedela na hlave tak som si ju kupil co na nu poviete ???http://www.cykloshop.sk/kategoria/prilby/horske-sport/prilba-author-s-78-skiff-082-modra/58-62-cm/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aky mas bicykel a akej farby?
Ed: inak do 20 eur kupis prilbu v beznom bikovom obchode...len vyzera ako serbel...
a aby som len nekecal
http://www.najlacnejsisport.sk/cyklo-prilba-elite-mv26-modra-p-7077.html
Hetna prilba je fajn, sice nejako extra lahka neni, vyzera, ze ma dost tych otvorov...Vzdy zozenes iba nieco podobne...
tak ostava iba to farebne prevedenie
A hlavne si ju potom neoder nejakym padom
No tak kukni sa do bazara...xD
Kazdy radsej poradi nejakemu dievcatu ako nejaku 13 rocnemu downhillistovi xD
Behni do obchodu a tam sa po prilbe popytaj...hlavne aby mala vela dier a sedela ti...silt je vyhoda...
ty transvestita
a k tým kokosom na hlavu asi toľko že bež do obchodu kde sa dá skúšať lebo niekedy nasadíš prilbu (a nie iba lacnú) a pocit máš ako keby si dal hlavu do zveráku
http://www.cykloshop.sk/kategoria/prilby/horske-sport/prilba-author-rf-1-wind-103-cierna/
Je to takéto, len ružové - tieto sú ale dámske