Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A presne takto mozu posobit pre ostatnych ucastnikov cestnej premavky aj cyklisti na cestach.

Áno, môžu pôsobiť, ale len v tom prípade ak by tí cyklisti jazdili po celej šírke vozovky...aj v protismere ;) (presne tak chodia korčuliari na cyklochodníkoch).

laco

Rád si prečítam aj Tvoje argumenty prečo nenosiť hudbu na ušiach.
Zobraziť komentár 05.02.2013 - 15:40:01
00
Ale však ja som za to, aby si mal na ušiach sluchátka. Kľudne aj v mestskej premávke. Aj Otík to tak nosil a bol spokojný. Však netreba všetko počuť.
Zobraziť komentár 05.02.2013 - 15:47:35
00
ja som to kedysi skusal ... ale pre vietor uz pri rychlosti cca 30 km/h som nepocul nic :) tak neviem ci som len mal smolu ma smer vetra alebo som cely divny ... ale nevidim ziadne plus v sluchatkach na bajku ale vidim kopec nevyhod :)
Zobraziť komentár 05.02.2013 - 16:02:19
00
Ale však ja som za to, aby si mal na ušiach sluchátka. Kľudne aj v mestskej premávke. Aj Otík to tak nosil a bol spokojný. Však netreba všetko počuť.

Hej a zasypali ho pieskom :) ja rad pocujem co sa okolo mna deje. Prepocut kamion alebo autobus nemusi byt zdraviu prospesne.
Zobraziť komentár 05.02.2013 - 16:16:01
00
...a najhoršia smrť je smrť z vydesenia
Zobraziť komentár 05.02.2013 - 16:58:42
00
Zeusovi se neříká, Miloši.

I tak, i tak še dá http://slovnik.juls.savba.sk/?w=zeus&s=exact&c=Df42&d=kssj4&d=psp&ie=utf-8&oe=utf-8
Zobraziť komentár 05.02.2013 - 17:54:28
00
aj ja pocuvam slovensky rozhlas, konkretne FM samozrejme :) a iba na prave usko. blbe je, ze na mnohych miestach signal nie je, napriklad tuto v rakusku (tienia tam tie ich kopce a hlavne devinska kobyla), potom v dolinach MK a dalej v horach, ale napriklad aj pri river parku, kde zas tieni hradny kopec, a tiez dalej pri gabcikove uz signal nie je. vtedy zapinam mp3, no problem :)
Zobraziť komentár 05.02.2013 - 18:41:12
00
sluchatka uz nevozim aj ked pri suvislej jazde mimo mesta ,asfalt, v tom nevidim nejaky "vazny" problem,niekedy je aspon clovek menej stresovany zvukmi obiehajucich aut,ked uz som ich mal ,snazil som sa "nahradit" sluch trochu zrakom a viac sledovat pred sebou a zasebou-"netaham riadidla za hlavou" :) ,hlavne je byt "videny" ,ostatne je hlavne na tom kto obieha zozadu,ci dodrzi bezpecnu vzdialenost ,na nas "ostava" v dostatocnom predstihu na reakciu ,opatrne-nie hned vystriet,"vyhadzovat" rucicky do smeru ktorym chceme odbocovat, dobre su reflexne prvky na rukaviciach...a pouzivat to sede v hlave,ale ani to niekedy nemusi stacit...
v meste - radsej bez
v lese-tiez bez, traktor, lkt,motorka ,stvorkolka :tmi: a predsa zvuky prirody su fajn relax
Zobraziť komentár 05.02.2013 - 19:29:33
00
Ano, ale aký rozdiel je v jazde so sluchátkami a bez nich ?? ;) So sluchátkami jazdím rovnako ako s nimi, v rovnakej lajne, v rovnakej vzdialenosti od krajnice, rovnako sa pri odbáčaní otočím za seba a skontrolujem situáciu ;) . A ak mi nejaký blbec nedá prednosť na križovatke, tak tam bude úplne jedno či sluchátka budem mať alebo nie.

Je to každého vec, nikoho do toho nútiť nebudem a ani nechcem, len cyklisti z tohoto akože "problému" robia zbytočného strašiaka zvyčajne len preto že si nevedia nastaviť primeranú hlasitosť a predvídať, napr. pri jazde v meste hudbu vypnúť,atď,atď,..... . Pre mňa je to úplne bežná a prirodzená vec.

keď to tak čítam, tak rozmýšľam, že aký je vlastne rozdiel v jazde s prilbou a bez nej...veď jazdím tak, aby som nespadol...
Zobraziť komentár 06.02.2013 - 15:20:23
00
"dotm" perfektne, výstižne a vyčerpávajúco si zaťal.
Zobraziť komentár 06.02.2013 - 15:27:30
00
porovnavat sluchatka a prilbu je miesat jablka s hruskami. ziadny extrem nie je dobry, ale to neznamena, ze sluchatka su vyslovene zlo, ako sa ich tu niektori snazia vykreslit.
Zobraziť komentár 06.02.2013 - 15:57:18
01
keď to tak čítam, tak rozmýšľam, že aký je vlastne rozdiel v jazde s prilbou a bez nej...veď jazdím tak, aby som nespadol...

Ak spadnem bez prilby ,rozbijem si lebku a zabijem sa, tak prípad je jasný, nemal som prilbu Ale ak spadnem so sluchátkami, tak si schopný dokázať mi že to bolo kôli sluchátkam ??
Zobraziť komentár 06.02.2013 - 17:08:11
00
Už dosť :tmi: nič zlom, ale naozaj nechápeš čo ti chceme všetci povedať?
Zobraziť komentár 06.02.2013 - 18:51:57
00
...že ti pomaranče do nemocnice nosiť nebudem.
Zobraziť komentár 06.02.2013 - 20:00:59
00
porovnavat sluchatka a prilbu je miesat jablka s hruskami. ziadny extrem nie je dobry, ale to neznamena, ze sluchatka su vyslovene zlo, ako sa ich tu niektori snazia vykreslit.

Tak,tak... :y: . A myslím že debatu na túto ,pre mnohých citlivú tému , hádam aj ukončím :bow: .
Zobraziť komentár 06.02.2013 - 20:30:29
00
keyboard_arrow_up