...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
http://www.cas.sk/clanok/81066/tragicka ... nosti.html
co sa tyka tej nehody, ake nejasnosti? Co je nejasne ked vyleti auto zo zakruty 150kmh?
Ale moze byt profesionalnym soferom aj 30 rokov a moze sa mu nieco take stat...a tie preteky zmamych osobnosti tp je len fraska na ich reklamu....take zavody zvladne aj akykolvek sofer.
nezlahcuje to vinu sofera ale pockal tiez by som na vysetrovanie..
"co tam vobec robil?" bol to vobec on? vsak bol zvyknuty zavodit, ako sa mu to mohlo stat?
mam taky dojem, ze kto toto pisal asi nevie zhodnotit pretekarsky okruh s cestou 2. triedy za plnej premavky - s nasho pohladu
z ich je to ciste psychologicke vymymanie mozgov, postupne pridaju na obratkach, aby v ludoch vzbudili pochybnosti a aby ludia postupne zacali zdielat ten isty nazor ako oni
su na to skoleni, vsak to bolo jasne vidno aj v nedavno minulych pripadoch
A práve toto obyčajných ľudí serie najviac, že sa pravdy nedovoláš....
Naša justícia stojí za hovno, všetci dobre vieme a nebudme naivní, že pôjde sedieť
Mne osobne sú títo ľudia ukradnutí, pokiaľ o nich nič nepočujem a keď sa dopustia niečoho takéhoto, tak ma to serie, serie, serie.....
Nezávidím im nič z toho čo majú lebo v podstate okrem peňazí a majetku nemajú nič ale vôbec nič, stačí sa pozrieť ako žijú, ako im kra***** vzťahy ako sa to tam trtka a ohovára medzi sebou....
Nie, ďakujem
Aki sudcovia,aky trest smrti
Isiel rychlo do zakruty:?: Isiel
To mi staci
K tomu sa naozaj uz neda nic povedat...
ale teraz uprimna otazka: ked niekoho zrazite autom, kto z vas sa bude hrabat na 5rokov do basy dobrovolne? a nebude hrat na nepredvidane okolnosti aspon na zmiernenie trestu, polovicny trest atd..?
problem je len ze tento ch*j je znamy a na ociach.. toto iste ked sa stane beznemu cloveku ani o tom neviete, len sa anonymne poinformuje v tv co sa stalo a pripad sa dalej medialne nepretriasa.. by som rad videl statistiku kolko ludi za podobne veci sedi.. uz bolo niekolko pripadov v publicistickych relaciach ala Palba, Reporteri o nehodach ktore sa vysetruju 3roky a viac a vsetci behaju po slobode, posudky niekolkokrat zmenene atd.. staci par kontaktov, trochu prachov a ste volny..
foto prevzaté z Nového času...
problem je ten, ze takymto sposobom sa u nas jazdi a zrejme ani tento tragicky pripad na tom nic nezmeni...by som povedal
v rozhlase prave povedali, ze cez vikend sa stalo min. sest tragickych nehod, ktorych pricinou bola neprimerana rychlost...
ze je to napi*u system viem a sere ma to.. ale jedine co proti tomu mozes robit je snazit sa byt iny ako tyto idioti a zaroven dufat ze to do teba nejaky idiot nenapali..
+ ta protestna jazda vobec neni zly napad, ale nie len pred markizu.. pretoze nemalo by to cele byt o zitnom ale o bezpecnosti cyklistov a bezohladnosti vodicov..
zdieľam podobný názor....
rychlost a telefon.. to je kombinacia.. tak dufam ze tych 5r aj dostane..
.
k muru a dovi
rychlost a telefon.. to je kombinacia.. tak dufam ze tych 5r aj dostane..
Preco su tam dva biky rozbite ?