...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
zevraj zitny isiel 150km/h, no poviem pravdu nechcel by som byt v jeho kozi.
a to som si chcel kupit cestak, ale aby som sa bal, ze nejaky k...t vyleti zo zakruty a ma zabije, tak radsej ostanem pri MTB...
ale ako to byva na slovensku, cloveka zabije a vodicovi sa hovno stane. dalej si bude jazdit na aute, sud ho oslobodi. mame tu na slovensku mizerne zakony.
http://www.bleskovky.sk/cl/10/275781/Zitny-mal-vaznu-autonehodu-Zrazil-dvoch-ludi----Zomrel-patrocny-chlapcek-
Pekne sa z toho vyvlecie ako aj ine "prominentne" osobnosti slovenskeho soubiznisu v minulosti.
A v tomto prípade je podľa doterajších informácii na vine Žitný a nie to dieťa.
Prepačte
Úprimnú sustrasť rodine...
A v tomto prípade je podľa doterajších informácii na vine Žitný a nie to dieťa.
zevraj zitny presiel v zakrute do protismeru a deti isli v rade za otcom. no ja som tiez zvedavy ako to dopadne.
no a toto sa moze stat hocikomu, dnes jemu, zajtra tebe. nezavidim ziletkarom, slapat do pedalov s vedomim, ze na kazdej zakrute ciha k...t na audine...
to by chcelo opatrit nejakym zakonom, ved naco mame tu SLOMBU...
triki kľud používaj aspoň *
Presne tak, ta cesta tam nie je vôbec prehľadná, veď len teraz v nedeľu som tadiaľ išiel, neviem si predstaviť ísť tadiaľ rýchlo....
...toto sa už nedalo to ý
.. ja si tiež myslím že šoféri sú ako na hlavu ..ohladuplnosť voči bikerom žiadna ..až an pár ľudí.. a tiež sa mi zdá že nakoniec z toho vyjdú vždy (po nehode) veľmi lahko
ale, ale, co to citam, triki vystupi spod anonymity? potom daj vediet, prideme sa na Teba pozriet
.. ja si tiež myslím že šoféri sú ako na hlavu ..ohladuplnosť voči bikerom žiadna ..až an pár ľudí.. a tiež sa mi zdá že nakoniec z toho vyjdú vždy (po nehode) veľmi lahko
Aj som rozmýšľal ale na nič som neprišiel
Mám plné zuby ***** a kráv na čele s ornitologičkou Ďurianovou, tá mala toľko "ftákov" v papuli že ich môže lopatou prehadzovať. Plné noviny, TV, všade len samí čurak...
Musím si ísť *****.
Uprimnu sustrast rodine.
A to takymto celevritam vzdy prejde a este su aj chudaci...
Uz sa na Teba tesim...tak asi budes normalny clovek...