...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
Navrhujem čím skôr, kým nevyjde Markíza s nejakým vyhlásením (kladným, t. j. proti vrahovi - ak sa ho však budú zastávať, tým horšie pre nich)...
Podvečer, po pracovnej dobe, ešte tento týždeň, alebo v najbližšiu sobotu - nedeľu.
Dopredu oznámiť starostovi Záhorskej Bystrice, že sa uskutoční protestná akcia, ktorá neobmedzí dopravu.
Vopred zatelefonovať o akcii do JOJ a TA3.
Zraz v meste? Pri krematóriu? Alebo priamo na parkovisku pred TV?
Kto by sa zúčastnil? Kedy to komu najlepšie vyhovuje?
Kto by mohol akciu spropragovať na iných fórach? Zaangažovať Bicybu?
Kto môže pripraviť niekoľko transparentov?
A len tak na okraj.. Polozte si ruku na srdce: Kto z VAS NIKDY neporusil predpisy? Vazne, ze nikdy nesiel rychlejsie ako by mal, ze nikdy netelefonoval za volantom. Rozdiel je len v tom, ze VY ste mali stastie a nikomu ste s tym neublizili a Zitny to nanestastie napalil do toho chlapca.
Moju kamaratku (18 r.) na osvetlenom bicykli zabil opity vodic a posedel si ani nie 2 roky. (Cesta, resp. posledna zakruta medzi ZM a Topolciankami, urcite to poznate, POTOM tam namalovali pruhy pre cyklistov)...
Tak kolko asi dostane Zitny, ked bol triezvy?
Inak ked uz mame tu nasu Slombu tak snad by mohli nieco vymysliet.
ano, kazdy raz porusime nejaky zakon...aj ja som dnes na dialnici isiel namiesto 130 nejakych 145 co bola dost svizna jazda...neviem si predstavit ako ale musi mat clovek nasrane v hlave ked takou rychlostou ide po ceste na akej sa dnes stala ta tragedia.
neviem, pripadla by som si ako pokrytec, ja tiez jazdim obcas rychlo. No je pravda, ze 150 som nikdy nesla (tolko mi ani auto nevytiahne)..
Mozno by to chcelo teraz urobit nejaku preventivnu kampan trebars aj v mediach, su predsalen prazdniny a mam zle tusenie, ze toto nebola posledna nehoda...
Netusim, co vsetko zmoze SLOMBA... Ale spytat by sme sa mohli..
je mi luto co sa stalo
...je pravda že nie vždy sa predpisy dodržujú, viem o tom svoje
Na druhej strane však treba povedať že treba dodržiavať plynulosť cestnej premávky, však
To nie je o tom
Je rozdiel ísť na danom úseku kde je 40 povedzme 60-kou a rozdiel kde je 80 dajme tomu tých 150, a nebavme sa tu teraz o tom že každý vlastne porušil predpis.... podstata je uplne niekde inde.
Treba vedieť odhadnúť riziko svojej jazdy, v danom úseku kde havaroval je jeho jazda bezohľadná voči druhým a aj sebe....
Každy je zodpovedný sam za seba, ked si však v aute svojím spôsobom aj za spolujazdca, cyklistu na ceste, chodca.....
Treba vedieť predvídať aj keď........
Nerútim sa ako hovädo po takej ceste kde sa to stalo
Takže tie deti.... si nechaj, nič v zlom
Snad tych koko-ov co mame vo vlade k niecomu prinutime....
Tu cestu poznam a viem ze je uzka a nikdy v zivote by som tadee nesiel 150....nehovorim ze chodim vzdy predpisovo ale ani to s tou rychlostou neprehanam...
Zasadne nemachrujem,netelefonujem a dokonca si ani radio velmi nepustim,aby som pocula ,videla a nic ma nerozptylovalo...
Mne sa najviac "paci"ako Markiza mlci..dokonca ani Bazovsky nic,ani Kontur,trepali len nezmysli...
Ked citam na inych forach aky je Zitny chudak,je mi zle...chudak by bol,keby isiel zodpovedne a chlapcisko mu vbehne do cesty,alebo sa jemu osobne nieco zle stane za volantom...
A je jedno,ci je moderator,alebo nie,takto by som reagovala na hoc akeho sofera,ktory toto urobi...a samozrejme s tym rozdielom,ze Zitnemu to prejde urcite hladsie,ako ostatnym takymto degesom...
zitneho by som asi prizabil takisto, a koho trtka je mi jedno to nechapem naco sem motate.. uvidime ako sa k tomu postavi.. inak co sa tyka trestu, suhlasim ze bezpodmienecne do basy lebo toto uz neni sranda.. ale tak zasa nebojim sa ze ked sa preberie a oznamia mu ze zmasakroval 5rocneho chlapca tak bude mat svedomie ciste a absolutne bez vicitiek.. zasa neni idiot nech uz je akokolvek namysleny a vec ze si zabil 5rocneho s tebou zamava aj ked si fico..
inak netusim kde zitny byva ale typujem ze siel do roboty z domu, cize cestu asi poznal.. a neverim ze bezne dni chodieva tade podla predpisov a len vcera super rychlo, takze odhadujem ze nieco nepredvidane sa stalo co ho sice aj tak neospravedlnuje.. ale je jasne ze ked tade chodi aj 2 mesiace 150kou kazdy den tak je to len otazka casu kedy sa nieco stane..
Dobre si napisala...
Este Zitny dobre obisiel,ze ho jeho otec nezahlusil...
nevravim ze adrenalin by nestupal aj mne a keby som mal moznost mu urvat v takomto pripade hlavu tak to snad aj spravim ale to je potom riadna anarchia.. ty zabijes zitneho, zitneho pribuzny zabiju teba atd.. no vyhrali sme..
(v priebehu dvoch dni iba na bleskovkach, nehovorim o dalsich mediach a nehodach, ktore sa ani nedostali do medii), nie je tato tema nikdy zrela na LOCK