Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Ak vidím na chodníku v lese turistu a hlavne deti tak zdaľeka spomalím..

samozrejme, ked ho vidis..
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 20:20:23
00
Policajti by mali na zaciatku bike sezony v TV spravach napominat vodicov aby brali do uvahy fakt ze na cestach je vdaka dobremu pocasiu niekolkonasobne viac cyklistov ...

Chces povedat, ze vodici viac sleduju TV, ako cestnu premavku? Zeby sami od seba zvyseny pocet cyklistov nezaregistrovali?
Vsetko je to o vlastnom uvedomeni si zodpovednosti za svoje konanie.
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 20:40:38
00
samozrejme, ked ho vidis..

Veď sa predsa nerútim niekam kde nevidím...
Alebo by to decko malo vyskočiť ako srnka z poza kríkov :?:

Naposledy upravil Ivka dňa 30.06.2008 - 21:39:52, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 30.06.2008 - 20:46:10
00
a navyse, myslim si, ze od otca je dost nezodpovedne, aby nechal 5r. decko ist po takej frekventovanej ceste. zaujimalo by ma, ci mali prilby, hoci v tomto pripade by im asi velmi nepomohli.

Toto si ale nemyslel vazne :roll: Kolko km je cyklochodnikov ? Kde mas napisane ze 5 rocne dieta nesmie ist na cestu. O com to vlastne tocis? Kadial maju chodit rodicia s detmi z prazdninoveho vyletu ? Mas deti ? A kolko mas vlastne rokov ked dokazes take nieco napisat
?...pojdes zjazd dolekop.com do zakruty rychlejsie, nahodou tam bude decko, neubrzdis, a uz si v nom...

Ak si takymto sposobom jazdy rozbijes hubu tvoj problem, ale ak zostrelis niecije dieta tak ti tu hubu rozbije urcite rodic. Co si v lese sam ? Sa spametaj chlapce.
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 20:59:46
00
..alebo by to decko malo vyskočiť ako srnka s poza kríkov :?:

ano, presne tak som to myslela - dieta je dieta a ked si s nim v prirode na prechadzke, urcite ho nemas priviazane k nohe ako psika.. ale toto je uz o niecom inom a do inej temy, takze sorry za OT..
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:10:50
00
ano, presne tak som to myslela - dieta je dieta a ked si s nim v prirode na prechadzke, urcite ho nemas priviazane k nohe ako psika.. ale toto je uz o niecom inom a do inej temy, takze sorry za OT..

Ale missy,preboha,ved v lese nie je len biker a aleluja.. :!:
Je vidiet,ze nemas deti..aj ked ich sice nemas priviazane ako psika,nenecham ich behat kade tade,treba ich mat na dohlad a trochu aj vychovavat,co sa v lese smie a co nie... :!:
Tak aspon my to tak robime a to su este malicki :!:
A ked vidim zakrutu,za ktoru nevidim,veru,ako psici pri tej nohe byt musia...
Tak ako turisti musia pocitat ze nie su v lese sami,tak isto cyklisti.. :wink:
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:47:31
00
Ak si takymto sposobom jazdy rozbijes hubu tvoj problem, ale ak zostrelis niecije dieta tak ti tu hubu rozbije urcite rodic. Co si v lese sam ? Sa spametaj chlapce.

Nikde nieje napisane ze 5rocne dieta nesmie ist po ceste. Ale 5rocne dieta je 5rocne dieta a ja by som sa o svoje decko bal nechat ho ist, navyse ze mnou? deti mali ist pekne pred nim aby ich videl a nie za nim.

Co by som bol v lese sam? Ty ides dolekopcom pomaly, nebodaj tlacis bike? Ak ano, tak nech sa paci. Ja nie...a presne ako tu napisala missy, decko ti vybehne spoza kriku a sejmes ho, ked ides len kusok rychlejsie...takze sa spamataj ty a nauc sa radsej gramatiku a potom sa pytaj kto tu ma kolko rokov ;)
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:49:18
00
zacina to tu mat grady...
len nie som si isty, ze je to vhodne
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:52:08
00

Nikde nieje napisane ze 5rocne dieta nesmie ist po ceste. Ale 5rocne dieta je 5rocne dieta a ja by som sa o svoje decko bal nechat ho ist, navyse ze mnou? deti mali ist pekne pred nim aby ich videl a nie za nim.

Co by som bol v lese sam? Ty ides dolekop.com pomaly, nebodaj tlacis bike? Ak ano, tak nech sa paci. Ja nie...a presne ako tu napisala missy, decko ti vybehne spoza kriku a sejmes ho, ked ides len kusok rychlejsie...takze sa spamataj ty a nauc sa radsej gramatiku a potom sa pytaj kto tu ma kolko rokov ;)

Len aby si spoza krikov nevybehol prvy Ty... :? A nesejmul medveda..tazko by si mu to vysvetloval..som zvedava,kto to skor rozdycha... :wink:
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:53:30
00
ano a potom pride janko hraško a donesie ockovi halušky na pole
www.jankohrasko.sk

Naposledy upravil billes dňa 30.06.2008 - 21:57:06, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:56:31
00
TO : dotm - mas pravdu a preto nebudem nebudem na Billesove dristy reagovat.
TO : Ivka - chlapcovi chyba zmysel pre zodpovednost aj voci sebe.
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:56:36
00
Poďme spať :!:
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 22:07:52
00
...veru, naco to vyostrovat, usudok siaj tak kazdy urobi sam...
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 22:11:06
00
TO : dotm - mas pravdu a preto nebudem nebudem na Billesove dristy reagovat.
TO : Ivka - chlapcovi chyba zmysel pre zodpovednost aj voci sebe.

počuj, ty si asi moje prispevky abosultne nepochopil, lebo kecas totalne o2ci, neviem podla coho sudis aky som ja zodpovedny....ja nevravim ze ja sa rutim dole kopcom do zakrut, alebo ze sa to ma robit...ja som len uviedol priklad, ktory sa moze stat nezodpovednemu cyklistovi, alebo z nepozornosti .... ale uz neries 8)

Naposledy upravil billes dňa 30.06.2008 - 22:12:54, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 30.06.2008 - 22:11:57
00

Co by som bol v lese sam? Ty ides dolekop.com pomaly, nebodaj tlacis bike? Ak ano, tak nech sa paci. Ja nie...a presne ako tu napisala missy, decko ti vybehne spoza kriku a sejmes ho, ked ides len kusok rychlejsie...takze sa spamataj ty a nauc sa radsej gramatiku a potom sa pytaj kto tu ma kolko rokov ;)

keby si sledoval co sa stalo vedel by si ze ten maly siel pred otcom a ten starsi syn za otcom.. takze tatuldo videl co maly pred nim robi ale co ti to pomoze ked na teba vyleti audina do protismeru v 150ke..?

a neviem ako chodis ty dolekopcom ale ja rychlo ale v kazdej zakrute do ktorej nevidim pribrzdujem lebo tam nielen ze mozu byt pesiaci alebo deti ale hlavne dalsi rychly biker ktory sa uz tak lahko ako chodec uhnut nemoze.. takze sa spametaj a zacni jazdit ohladuplne lebo presne koli bezohladnym idiotom na cestach umieraju ludia a koli bezohladnym idiotom v lese nemaju radi ludia cyklistov a vypada to tak ako vypada.. :wink:
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 22:12:49
00
keyboard_arrow_up