Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Bikujem koli potrave stop Na biku si hladam potravu stop Najradsej mam dive svine stop

Prílohy:

pigwild.jpg
pigwild.jpg 175.54 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.11.2007 - 17:20:31
00
Mam na vas taku filozoficku otazku. Preco bikujete?

Bikujem, teda som (Descart). Na filozoficku otazku filozoficka odpoved.
Zobraziť komentár 20.11.2007 - 17:36:00
00
2dijck: Si tej svini nahodil zimnú kamufláž?
(táto téma je celkom ftipná. Tak vopred sorry za ďalšie OT) :oops:
Zobraziť komentár 20.11.2007 - 18:06:28
00
ja rovnako ako roman bajkujem od hladu... preto sme obaja krásni štíhli junáci...
Zobraziť komentár 20.11.2007 - 18:39:19
00
2atlass: tak to vlastne utekáš pred nudou. A nuda je realita. Ona si ťa nájde. :D :D
Ty vole to je téma. Skončte to. Bo to bude taká diskusia, ako onehdy, keď sa xcel ktosi ženiť. :lol:

tak to by si mi mal pripomenut kto sa chcel zenit!!!

to idea: bikujem preto, lebo som potom vzdy kludny, ked sa obliekam do cyklo, tak vzdy chytam taku silu a nadsenie pre bike, ze mi to ide uplne super, takze sa tam poriadne vymakam a pridem domov odtrhnuty z reality, bez problemov, s "cistou" hlavou a tak..... a chodim aby matt nesiel sam niekedy a naopak. ale niekedy je to cisto len pre KM ale aj tak na biku sa tesim, ze sa na mna doma niekto tesi a strachuje kolko kamionov ma zas zramuje :lol:
Zobraziť komentár 20.11.2007 - 18:41:29
00
Bike je pre mna unikom pred realitou, pred problemami ale v tom zmysle, ze pred nimi uniknem z domu preto, aby som sa nad nimi v lese pri nejakom zastaveni opat zamyslel pretoze v lese vzdy nieco vymyslim.
Vzdy sa na bike tesim. Dava mi cistu slobodu a radost ze zijem. Ked vyslovim slovo biking, vzdy vidim krasny zjazd slnkom zaliatou dolinou do Budisu, ktora je samy ihlicnaty strom a citim stastie ze bikujem.
Miliony moznosti ktore biking ponuka a miliony pocitov ktore poskytuje z neho pre mna robia aktivitu cislo jedna. Vzdy si vyberam trasu podla nalady problemu. Ked mam naladu na nejaku trasku a dam si ju pri navrate dom sa citim maximalne oddychnuty, stastny vyrelaxovany a tak isto ked mam nejaky problem co ma stresuje staci zvolit spravnu trasu dla nalady a vzdy nieco vymyslim. Stalo sa mi to tak viac krat.
Skratka biking pre mna nieje len krutenie pedalov a sportovy vykon je to moj zivot.
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 11:53:14
00
Kaso, myslel som, ze ty na biku hlavne nahanas frajerky a potom sa s nimi chces ozenit. (o uceni ako nosit prilbu ani nehovorim)
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 12:51:45
00
no mal som tu rozpisane normalne literarne dielo,.. radsej som to skipol,
Vyborny sposob ako odburat stres, zasportovat si, a vydiet kus prirody v jednom.. to je mtb. A kedze milujem adrenalin tak do toho davam kolko mozem. Bikujem asi len nejakych 5 rokov, a tie prve roky sa tym ani nedaju nazvat, ale až tento rok som tomu celemu prisiel nachut vdaka maratonom.
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 13:15:33
00
Ja bikujem preto ze je to moja droga ktoru som si vypestoval za peknych par rokov bikovania. Ked je pekne nieje ani jeden den aby som neurobil aspon 40km to je minimum co musim aj ked pridem z prace a je uz skoro tma a zo sportov co som robil je to asi najlepsie na kondicku a prijemne odreagovanie sa. No a dalsia vyhoda je ze sa prepravis kde chces a "zadarmo" preto asi mame take drahe biky vsetci :lol: no a zakoncenie bikoveho dna musi koncit nejakym obcerstvenim niekde v krcme tak to mam najradsej.
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 17:05:18
00
mne bikovanie dava hlavne ten super pocit, ked si nieco poctivo vyslapem a potom si to pustim dole:), toť je pre mna zatial najlepsi pocit....a fakt sa pri nom da super odreagovat, len skoda ze uz nan nieto tolko casu ako byvalo :(
to Chris Sharma:
Ked vyslovim slovo biking, vzdy vidim krasny zjazd slnkom zaliatou dolinou do Budisu

pre mna je nieco take zjazd do Vysehradneho, aj ked ten budisiansky ma tiez nieco do seba...dufam ze na buducu sezonu sa nam uz podari spravit nejake tie spolocne vyjazdy :)
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 17:21:04
00
Kaso, myslel som, ze ty na biku hlavne nahanas frajerky a potom sa s nimi chces ozenit. (o uceni ako nosit prilbu ani nehovorim)

ale nie, na biku som stretol len jednu babenku a to konkretne katku na vyjazde na velky tribec, a myslim ze uz zadana a duhemu do kapusty nebudem, proste na biku by mohla sediet aj super bomba baba, ked je bike, tak sa bikuje a nie *** voloviny, ...
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 17:33:15
00
na biku by mohla sediet aj super bomba baba, ked je bike, tak sa bikuje a nie *** voloviny, ...

a to ty dajaku silnu volu mas :lol: :P
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 17:40:15
00
som uz raz taky, ved ked bikujem bikujem, sila vole v tomto pripade je dost silna...! vtedy sa sustredim len na bike a nic ine...... sem tam sa obzriem za nejakou na ulici, ceste, ale nic viac, v ziadnom pripade nezastavujem ako ty REŠPÓ
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 17:43:24
00
bikovanie nie je o nahleni sa, treba sa predsa kochat krasami prirody - ci uz vyhlady, lesna zver, alebo dobre tvarovana prdelka :P
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 17:50:48
00
ked sa vcitim do duse a srdca cistokrvenho MTBckara tak s tym naprosto suhlasim!! je to aj o tej krasnej prirode, ktoru si nicime! :? (nie bikom)
Zobraziť komentár 21.11.2007 - 17:54:01
00
keyboard_arrow_up