dam troska argumentov...
razon kvakob: uz ste ako moji 2 kamarati

presne tie veci dali oni GPU+PSU
....ale ja som zastanca NVIDIA+Zotac...a ta moja grafa je vykonnejsia a lacnejsia ako tie vase

,navyse zbernica i ked je 384bit,takt pamate je zase nizsi,ale to asi viete preco...
na system by som kupil serverove 2 disky nieco taketo raid1
Western Digital VelociRaptor 250GB 64MB cache
zbytocne zapraces 120GB systemovymi blbostami a tych win ma riadne vela...a ked chce hravat
hry tak asi vies preco....
vsetky APPS/GAMES by som instaloval na SSD..
takisto by som dal skrinku fractal alebo nxzt,ale prachy isli do inych komponentov
navyse kedze
chlapec bude robit s videom tak 16GB je treba

,navyse kvakob: lepsie zapratat 2x8 ako 4x4,tym padom ma dalsie 2 sloty free pre upgrade
razon:vidiet ze si nikdy neskladal komp,lebo boxovany chladic je na umretie,rozmyslaj...dalsie wifi tlaciaren sa instaluje kompletne na IP resp. domacu siet,nepotrebujem ziadny wifi adapter

Neviem si predstaviť, okrem teoreticky kratšej životnosti, akú inú nevýhodu čo by bola schopná aspoň trochu zatieniť výhody by prinieslo nainštalovanie OS na SSD disk.
pri beznom pouzivani OS+hranie nevydrzi ani 3 roky

,mam odskusane u seba

OCZ+KINGSTON=odisli do vecnych lovist...mozno i ked v tej dobe oczcka mali rozne chybicky este...
systemove SSD mi na 3 serveroch pracuju spolahlivo zatial,ale tam bezi linux

so zdrojom mato nebastrnguj.. jeden z najlepsich zdrojov vobec,a tam sa nesetri,i ked ja mam vsade Seasonicy,ale dalsi komp bude s AX radou...