MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
krasne detstvo s tymito zaciatkami pocitacov
mam prosbu o pomoc, chcel by som si kupit ovladac k ps3 ale pouzivat ho na pc, mate niekto skusenosti s funkcnostou, popripade aj nahradami ktorym funguju tie tlacidla vpredu akoby cez potenciometer? proste sa daju davkovat ako plyn v aute v reale 😁 pardon, neviem ako to nazvat narychlo 😬😁
ano, ale dat 60€ za ovladac ak neviem ci to s nim bude lepsie velmi nechcem, myslel som ovladac inez znacky s rovnakou funkcnostou ako na ps alebo xbox
edit: ide mi o to ci tie predne tlacidla su rovnake aj pri inych znackach, resp. inych alternativach
stale si mozes kupit za 60e a ked bude nahovno tak ho do 14 dni vratis
Potrebujem aby podporoval vlastne DNS a nastavenie domacich ip ako webadries.
Tiez mDNS, vela vela zariadeni a IPTV. usb tlac by potesila. Velky dosah mat nemusi, na to mam extender. Cenovy rozpocet by som povedal do 30€. Da sa aj viac keby to bolo nutne, ale nerad by som.
Zajtra idem volat providerovi, tak nech som na neho pripraveny.
Bratia Oliverovci stále tvoria. Nedávno vydali novú Dizzy hru - zadarmo. Dá sa hrať online alebo stiahnuť.
https://yolkfolk.com/wonderful-dizzy/
Nakoniec sa ako najschodnejsie riesenie ukazala dvojica pracovnych dosiek 410x60x3,8cm dokopy za 300€
Zrezane na 352 a 258cm vytvorili Lkovy stol od steny po stenu
1 ta doska vazila v nezrezanom stave 60kg… celkom morda to dostat do miestnosti 🤣