Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jaj kurna mne nedoslo, ze to je 750MB a nie GB.
Zobraziť komentár 20.01.2015 - 21:33:00
00
Jaj kurna mne nedoslo, ze to je 750MB a nie GB.

ono je to 369GB :). ta hodnota je udavana v sektoroch, pricom jeden sektor ma 512B.
Zobraziť komentár 21.01.2015 - 01:00:21
00
Čaute mám problém s notebookom. Vlastním cca 5 rokov Asus K50in doteraz šlapal na 100% ale po novom roku akosi už pokrivkáva :( Začalo to pri prechode do spánku keď som otvoril kryt, tak notebook začal pracovať, ale obrazovka bola čierna a nič nereagovalo...čiže musel nasledovať tvrdý reštart. No časom už hnevá aj pri zapínaní - pekne sa spusti ventilátor nabehne logo Asus a to je tak všetko, kontrolky Num a Caps lock svietia ale po ich stlačení nereagujú. Na intertnete som nenašiel nič čo by takýto problem vyriešilo. V čom môže byť chyba
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 06:45:27
00
cisteny bol? prach vie narobit sarapatu....inak skus ako pisu tu https://www.hojko.com/nezapne-obrazovku-pri-zapnuti-notebooku-t175573.html ,ak si tak uz neurobil ...
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 07:55:25
00
Caute, chcel by som sa spytat, mam taky problem, skladal som svokrovi PC, lebo vsak ten stary na XPcku uz liezol na nervy, a na tomto ma taky problem ze pri pohybe mysou pocut rapkanie v reprakoch. Napady ze stisit repraky alebo mikrofon nemozem pouzit, lebo to pouziva na tlmocenie a ma aj kadejake diktovacie programy, tak v snahe vylepsit PCcko mi nadava ze ta stara hrca koktava bola lepsia.
Viete mi prsim poradit? ja uz som prebehol aj PC fora, napravu nemam.
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 08:52:36
00
myska je bezdratova, alebo dratova? znacka, typ komunikacie (ak bezdratova), umiestnenie prijimaca (ak bezdratova)
skusil si vymenit mys?
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 09:11:55
01
vymenit mys,alebo dat tienene kably na repro, popripade pri lacnych reprakoch ich rovno vymenit
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 10:43:05
02
to mailer:
no niečo podobne som si aj ja vsimol par krat davno. tiež pri pohybe mysou pocut pazvuk z repro. ked pohyb kurzora ustane - strati sa aj pazvuk. u mna to vsak nikdy nebolo take, ze by som mal z toho nervy - zabedbatelne.
no ja si myslim, že by do toho mohla vstupit i zvukova karta a jej driver ale ja som z windowsama tiez skoncil u XP a relevant HW a mam teraz len linux vsade, takze neviem ako dnesne moderne zostavy, kde je win riesia tieto veci. ci je karta integrovana alebo v slote. mozno ak bola pribalena k doske nejaka dokumentacia skus citat tam alebo ak je tam CD s driverom, tak skus dat ten z CD.
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 10:52:08
00
zvukovka je integrovana, menil som aj mys, aj za bezdratovu, nepomohlo, vsetko je updatovane, no nezabera.
Buduci tyzden mi to dovezie na dlhsie, tak to musim nejako dat do kopy, skusim kupit nejaku lacnu zvukovku do pci slotu, este skusim nainstalovat na druhy hdd iny windows, ci to bude aj tam.
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 10:59:56
00
Aka je sanca, ze elmag rusenie suvisi s verziou Windowsu? Najprv treba riesit hw a nie sw. Cize repro, mys, zvukovku.
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 11:02:41
00
Robi mi to iste pri prenose zvuku cez DVI. Treba lepsie kable
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 11:56:39
00
kto nema antivirus,tak mi napiste, 2 ludi viem zobrat pod seba ako dalsie 2 mirror, resp. dalsie 3 pocitace viem nahodit nanovo s Avirou..... vsetko su to ULTIMATE platene verzie= dostali sa mi do ruky krabicove verzie zadara
BitDefender Total Security 2 roky
Avira Internet Suite 5 rokov
lepsie AVcka asi nepoznam.....
lebo vidim,ze chytit virus nie je problem nikoho :D, ja pouzivam BitDefendera teraz,predtym som testoval Aviru
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 14:40:26
01
cisteny bol? prach vie narobit sarapatu....inak skus ako pisu tu https://www.hojko.com/nezapne-obrazovku-pri-zapnuti-notebooku-t175573.html ,ak si tak uz neurobil ...

Čistený bol pravidelne a aj teraz prednedávnom aj preinštalovaný a neni vôbec nejako zadrbaný...no mne nie že zhasne obrazovka..Zapnem NB naskočí logo ASUS pustia sa vetraky a takto to ostane nafurt...logo Windows nikde....až po XY zapnutí sa to spamatá a beží
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 18:15:14
00
kto nema antivirus,tak mi napiste, 2 ludi viem zobrat pod seba ako dalsie 2 mirror, resp. dalsie 3 pocitace viem nahodit nanovo s Avirou..... vsetko su to ULTIMATE platene verzie= dostali sa mi do ruky krabicove verzie zadara
BitDefender Total Security 2 roky
Avira Internet Suite 5 rokov
lepsie AVcka asi nepoznam.....
lebo vidim,ze chytit virus nie je problem nikoho :D, ja pouzivam BitDefendera teraz,predtym som testoval Aviru

Avira je fajnová tiež som na ňu prešiel z NOD32...vela vecí mi blokoval a wifi som mal nestabilnú..padal net a po prechode na Aviru všetko fajnovooo :)
Zobraziť komentár 27.01.2015 - 18:18:15
00
Čistený bol pravidelne a aj teraz prednedávnom aj preinštalovaný a neni vôbec nejako zadrbaný...no mne nie že zhasne obrazovka..Zapnem NB naskočí logo ASUS pustia sa vetraky a takto to ostane nafurt...logo Windows nikde....až po XY zapnutí sa to spamatá a beží

hladal by som chybu v disku.. respektive praci s nim. na notebookoch som to nezazil ale stolne mavali chybu ze sa "nezobudil" radic a disky zostali mrtve..
Zobraziť komentár 02.02.2015 - 19:32:13
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up