Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Myslím že až teraz pochopil čo za pi..... povylepovali. :wink:
Aspoň dúfam.
Zobraziť komentár 28.09.2007 - 15:28:44
00
a este nieco som zabudol Čebro, bolo by dobre, alebo radsej ak by som ta mohol poprosit, bud taky dobry a obehaj vsetky miesta, kde si lepil tie plagaty a daj ich dole...

A asi by bolo dobré dať dole /nejakou puškou/ aj Čebra lebo naozaj s takými ľuďmi "bajkermi" budeme všetci za tupcov. hehe
Fuj, nechcel som byť taký hnusný, skôr ma zaujalo slovíčko dole. hehe
Zobraziť komentár 28.09.2007 - 15:49:03
00
Nečítal som to celé za čo sa ospravedlnuje, ale tie motorky tam fakt nemuseli byť to chce niekto dávať dokopi motorky + biky?? Ja by som práve naopak sa snažil aby motorkári, štvorkolkári sa vytlačili z lesa tam nepatria takéto stroje. Patria na asfalt alebo na miesta kde je to pre ne určené nie do lesa a hory.
Zobraziť komentár 28.09.2007 - 16:13:23
00
Radujme sa z toho, ze sa s tym Čebro tu na fore pochvalil. Ak by tak neurobil, nikdy by sa nedozvedel, aku hovadinu vymyslel. Snad to uz pochopil, ze nam viac poskodil, ako pomohol. Verim, ze tie plagatiky po vikende uz nikde nikto nenajde.
Zobraziť komentár 28.09.2007 - 21:34:53
00
Na mňa (a asi aj na ostatných) to robí dojem, ako keby sú cyklisti to isté ako motorkári a radi ničia lesy a chránené krajinné oblasti. Fakt robíš krásnu vizitku cyklistom.
Zobraziť komentár 29.09.2007 - 13:05:34
00
Na mňa (a asi aj na ostatných) to robí dojem, ako keby sú cyklisti to isté ako motorkári a radi ničia lesy a chránené krajinné oblasti. Fakt robíš krásnu vizitku cyklistom.
tak toho motorkara dam prec a necham tam iba cyklistov
Zobraziť komentár 29.09.2007 - 14:31:19
00
Čebro vazne urobis najlepsie ak to postrhavas... :idea:
Zobraziť komentár 29.09.2007 - 14:37:07
00
Čebro, ty máš dvanásť rokov?!
Je to naozaj veľmi ubohé a kontraproduktívne. Už nech je to strhnuté :!:
Zobraziť komentár 29.09.2007 - 20:08:34
00
Aj to prečiarknuté logo CHKO, to má akože znamenať čo ? Že cyklisti si tu takéto lokality neprajú a majú byť zrušené ?
Zobraziť komentár 29.09.2007 - 23:08:04
00
Aj to prečiarknuté logo CHKO, to má akože znamenať čo ? Že cyklisti si tu takéto lokality neprajú a majú byť zrušené ?
nieze maju byt zrusene ale v stiavnickych vrchoch jazdim 4 roky mam tu zbehane vsetky chodniky vyjazdy,zjazdy a zrazu nam tu v BS vyhradia jednu trasu-aj to ta kde sa kona cyklomaraton....davame tu cyklisti v BS najavo ze aj ked visiel zakon,ze nemôzme vstupovat do lesa ale mi to proste porusujeme a ani ludia s CHKO nas nezastavia proste je to les my k nemu patrime...odjakziva a zrazu ma byt koniec??? nech sa konecne politici spametaju co robia....
Zobraziť komentár 29.09.2007 - 23:25:35
00
radsej si nikdy nesadnem za bike, ako mam podporovat tych co nicia prirodu (motorkárov)

edited by katko :roll:
lool, dobre korekcia... edited by wave

Naposledy upravil wave dňa 04.10.2007 - 16:43:16, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 30.09.2007 - 10:39:21
00
nieze maju byt zrusene ale v stiavnickych vrchoch jazdim 4 roky mam tu zbehane vsetky chodniky vyjazdy,zjazdy a zrazu nam tu v BS vyhradia jednu trasu-aj to ta kde sa kona cyklomaraton....davame tu cyklisti v BS najavo ze aj ked visiel zakon,ze nemôzme vstupovat do lesa ale mi to proste porusujeme a ani ludia s CHKO nas nezastavia proste je to les my k nemu patrime...odjakziva a zrazu ma byt koniec??? nech sa konecne politici spametaju co robia....

a neprestane dristat a neprestane...
Zobraziť komentár 30.09.2007 - 10:53:17
00

Namiesto vymyslania p***vin radsej doma trenuj gramatiku... starwarsloser.info

Naposledy upravil dutchman dňa 30.09.2007 - 17:31:23, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 30.09.2007 - 11:22:19
00
alebo vcera ideme cez nas najvyssi vrch Sitno 1009m.n.m to je piaty stupen ochrany a zastavi nas lesak ze tu nename co robit a ak do minuty nevypadneme tak nam da pokutu...proste ***** tymto ludom co su tu....
Zobraziť komentár 30.09.2007 - 12:17:01
00
omg a co si cakal ze ta pochvali a zaplati ti on? je to pravda ze tam nemate co robit...a myslis ze ked tam povylepujes trapne plagaty tak sa to zmeni ?
Zobraziť komentár 30.09.2007 - 12:23:43
00
keyboard_arrow_up