http://www.topky.sk/cl/10/1290838/Priserna-smrt-bajkera-Adama---18---S-triedou-uz-stuzkovu-neoslavi-
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
posledný komentár: 1. 12. 2019 o 23:20
posledný komentár: 13. 10. 2019 o 23:08
posledný komentár: 16. 2. 2009 o 10:49
a teraz ma tu ukrizujte..
2. Najmenej spevnena cas auta su stlpiky a strecha, aj keby isiel 60, tak to tu strechu odrazi, pozri si na youtube nejake crash videa.
3. netvrdim, ze nesiel rychlo, nepoznal som ho, nebol som tam
4. vobec nemusel ist rychlo, prave naopak mohol ist 90, 100, 110, 130 a co ked ho niekto obmedzil, pripadne prednim nieco nahle bolo ( napriklad diviak - na tej ceste by to nebol prvy pripad ) a on musel v snahe sa tomu vyhnut strhnut volant ?
5. mohlo mu prist aj nahle nevolno ..
6. mohol dostat defekt a mohlo mu strhnut riadenie ..
sam si si o to koledoval s tym Tvojim prispevkom, predtym, nez taku debilinu napises, skus sa logicky zamysliet, co vsetko mohlo tej nehode predchadzat ..
-to je vsetko co som chcel..
- mohol to fotit kludne niekto zo zadneho sedadla
- mohol iba sediet v nejakom aute, ktore islo 180 km/h
a tych x vykricnikov si nechaj na pokec.
Nechapem co tak kritizujes, ked si ho nepoznal a nevies, co to bolo za cloveka.
Tiez sa do mna mozete pustit, ja to znesiem.
Inak aj v DE to bolo len raz a jazdim tam ako katko do max. 160 km/h
Volodaj práve hádžem šutrom.
kazdopadne ako bikera a cloveka mi ho je luto.
- mohol to fotit kludne niekto zo zadneho sedadla
- mohol iba sediet v nejakom aute, ktore islo 180 km/h
jasne, ta fotka bola fotena zo zadneho sedadla spoza opierky hlavy vodica...
BS, ak sa po strhnuti volantom omotal okolo stlpu tak zjavne nieco zle vyhodnotil a spravil chybu. ak si mam vybrat diviaka alebo betonovy stlp asi by som skusil diviaka... diviak pri 90 (ako ty pises) je uricte milosrdnejsi.
neskusil, ani v nemecku. (a ze teda mam v technicaku konstrukcnu rychlost napisanu hodne vyssiu ako 180km/h)
ten usek je zly, ak sa tam okolo stlpu omotal, tak niekde sudruh spravil chybu.
bad luck ze je to jedna z tych ktore moze spravit len raz...
alebo to fotil on, alebo mu v 180-tke niekto pred nos strcil mobil. je uplne jedno ako to bolo v kazdom pripade zbytocna chobotina lebo 180 zase povedzme si pravdu dnes nie je nic nezvycajne. bohuzial prilis malo ludi si uvedomuje ze v pripade akejkolvek chyby (vodica ci stroja) su dosledky v tejto rychlosti vacsinou fatalne.
- uprimne obdivujem/lutujem nevedomost ludi ktori napr. na dialnici drzia volant jednou rukou sediac v polohe "prepacte, mam skoliozu"
- mladeho zivota je skoda...
Uprimnu sustrast pribuznym a verim, ze jeho smrt nebude zbytocna a par mladych spratkov sa pouci !
Stax : ak si tade isiel, tak vies, ze tam je sikma krajnica. Je zbytocne tu nieco pisat, co sa iba malinko lisi od nazoru vacsiny,
Nikde som nepisal, ze to nemohla byt jeho nerozvaznost, cele o co islo je ti, ze niekto kritizuje cloveka, ktoreho ani nepozna.
1988 - to už by mohol mať niečo odjazdené
Vdaka
Niet čo obhajovať.