Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
a to kde si videl prosim ta. ved to je nejake zvlastne tvrdenie ak ti idu spalovacie motory do kytek tak sa nejak vehementne sustredit na to co odchadza
inak to je zvlastne ze vlastne s microshiftom tu nema nikto asi moc skusenosti.. ci to radi ok, ako rychl osa to vyvakle.. ale vlastne ked pozres na cenu ze za to mzoes mat Deorecko tak proti tomu sa microshiftu asi tazko bojuje
hlavne kde ho budes zase zohanat. prevody su spotrebak - tie treba mat dostupne v shopoch, kamennych predajniach aby si to mohol kedykolvek kupit nie to zase objednavat po zahranici a platit zbytocne postovne. aj by som ho skusil ale toto ma odradza.
a to kde si videl prosim ta. ved to je nejake zvlastne tvrdenie ak ti idu spalovacie motory do kytek tak sa nejak vehementne sustredit na to co odchadza
lol zase som si vcera pridal jednu dalsiu retiazku, obycajnu deore 12sp, a teraz zrazu fuc, nedostupna
fakt sa uz musim pohnut s tym uzatvaranim objednavok
--nastastie 7100 je znovu k dostaniu
Neverwinter Otvorene z pohľadu predajcu? Tento rok nekupuj... Zľavy (lebo na to počujete všetci) dávajú len blázni, nakoľko sa ľudia o bajky skoro až bijú, ponuka je oklieštená a riešenie v nedohľadne (resp. v dohľade 2022)...
Tak ja som bol v 3 predajniach a v každej sa dalo dohodnúť na nejakej tej miernej zľave aj keď mali posledný model v danej veľkosti. Nakoniec som kúpil v 3tej predajni so zľavou 99€ nie veľa, ale aspoň niečo
S komponentmi to je fakt bledé. Niet základných vecí. Márne zháňam Shimano platničky s chladičom na dvojpiesty SLX, XT. A ak niekto má, rozhodne za pár 30€ nedám. Objednal som z Aliho dve sady s chladičom za 30USD.
Sadesport v PB. Včera naskladnené bajky nepotrebovali ani 24h, aby všetky boli fuč. Potvrdenie toho, že ak chcete bajk, tak máte iba jednu šancu. Pekne.
Či oni nehrajú trochu aj takú hru. Berieš hneď, máš. Váhaš, ukáže sa ti ako nedostupné (účet/zariadenie/prístupový bod) a nabudúce aspoň váhať nebudeš... 😂 Konšpi, konšpi
Troška slnka do tejto pochmúrnej témy - naskladnili sme dnes pár paliet SRAM spotrebáku - kazety, prehadzky, páčky, platničky,..... Je toho dosť ale v tejto situácii. človek nikdy nevie
Shimano bude vyrazne lepsie az na jesen/zimu. Na Shimane som zistil, ze +30% predobjednavka Y2Y na 2021 je malinko az na jesen 2020 a rychlo som pred koncom roka posielal objednavku, ktora v ramci historie MTBIKERA mala historicky pocet cislic v € - spolu 7 a prve nebola 0. Bude toho mozno aj na 2 kamiony, ale do jesene bude Shimano veru kostrbato - tovar chodit bude ale nie v objeme aby bol nejaky velky sklad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ofiko stranky
https://www.microshift.com/en/product-category/mountain/
inak to je zvlastne ze vlastne s microshiftom tu nema nikto asi moc skusenosti.. ci to radi ok, ako rychl osa to vyvakle.. ale vlastne ked pozres na cenu ze za to mzoes mat Deorecko tak proti tomu sa microshiftu asi tazko bojuje
Sorac, to so zameranim sa na ICE je len hypoteza ku krokom ktore bosch robi posledne roky, aj v spojeni s nedavnymi vyjadreniami vedenia
Napr tu:
https://techbox.dennikn.sk/bosch-otocil-kritizuje-elektromobilitu/?ref=mpm
fakt sa uz musim pohnut s tym uzatvaranim objednavok
--nastastie 7100 je znovu k dostaniu
Tak ja som bol v 3 predajniach a v každej sa dalo dohodnúť na nejakej tej miernej zľave aj keď mali posledný model v danej veľkosti. Nakoniec som kúpil v 3tej predajni so zľavou 99€ nie veľa, ale aspoň niečo