ja este dufam ze predbehnem moderatora PaliGiho
moj tym 6 kusov z toho jeden pasivny takze 5
nazov TOUR DE ŠENKY
zhruba pocas sezony spravim zo vsetkych km tak do 10 percent sam...
no ja niekedy chodim sam ale je to tak 50 a 50 podla toho ako sa komu chce akedy ma cas je to vseliake ale zas podla mna je lepsie keby boli aspom dvaja
sam/team/others..
sam chodim ked zvysok nasho ChupacabrA teamu nema cas, alebo ked si chcem vyvetrat hlavu len tak.. resp jeden clen tymu je brat tak toho nemusim kazdy den videt na biku
inak aspon vo dvojici je to lepsie, obcas trocha pokecat, lahsie sa taha, a ked sa neco stane je to fakt vyhoda.. a okrem toho ked ideme kompletka vsetci v dresoch vyzera to dobre celkom putame pozornost
dalsia moznost su bezny vikendovy bikeri kamosi, ktory to neberu az tak vazne ale obcas si zajazdia
ja este dufam ze predbehnem moderatora PaliGiho
nazov TOUR DE ŠENKY
na nazve vasho tymu sa kosim uz dlhsiu dobu
Len by ma zaujimalo ci ten nazov vystihuje aj realitu
vsetko ma nieco pre a proti...ved povedzte ze raz za cas nie je na prevetranie hlavy a vysporiadanie myslienok idealne ked sa nna bike vyberiete sami....
....a ku tym spomalovacom....jazdenie v skupine ta moze dost potiahnut ale aj dost znicit.....co pri individualnom jazdeni asi nehrozi....
neviem, akosi som si zvykol jazdit saam, neviem cim to je, mozno preto, ze chcem vypnut od kompu za ktorym presedim cely den, mozno z inych dovodov...fakt neviem...
ale najradsej mam kombinaciu ja+bike+les
ked jazdim s ludmi, tak sa vzdy do urcitej miery musim prisposobovat tempu, ci uz rychlostou alebo zastavkami ... neviem, ale zas na jazdeni v skupinke je super tu, ze ked clovek hodi drzku, tak tam nezostane lezat az do jari...a je to asi aj viac sranda...kto vie...
no tlupa.. dvojica, maximalne trojica sa mi zda idealne.. a aj to by mali byt vykonnostne priblizne rovnako.. viac ludi uz zacima byt fakt problem s tempom..
ja jednoznacne sam ... oddychnut od vsetkeho a vsetkych, mimo civilizacie, bez hluku aut uz sa len mobilu dokazat vzdat, ale zas ten sa v terene moze zist ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nazov TOUR DE ŠENKY
sak skus nieco poskladat zo zilincanov.. len tu na fore je ich asi sedem milionov sesto tisic
z pezinka tu nie je nik
sak skus nieco poskladat zo zilincanov.. len tu na fore je ich asi sedem milionov sesto tisic
z pezinka tu nie je nik
len ja nie som priamo zo Ziliny a v nasej dedine je bikerov jak safranu. iba kamos ale ten jazdi len na ziletke a to ma moc nebavi
sam chodim ked zvysok nasho ChupacabrA teamu nema cas, alebo ked si chcem vyvetrat hlavu len tak.. resp jeden clen tymu je brat tak toho nemusim kazdy den videt na biku
inak aspon vo dvojici je to lepsie, obcas trocha pokecat, lahsie sa taha, a ked sa neco stane je to fakt vyhoda.. a okrem toho ked ideme kompletka vsetci v dresoch vyzera to dobre
dalsia moznost su bezny vikendovy bikeri kamosi, ktory to neberu az tak vazne ale obcas si zajazdia
nazov TOUR DE ŠENKY
na nazve vasho tymu sa kosim uz dlhsiu dobu
Len by ma zaujimalo ci ten nazov vystihuje aj realitu
neviem preco...
k teme:
jazdenie v skupine je jasne lepsie, ale nemali by tam byt nejaki spomalovaci...
....a ku tym spomalovacom....jazdenie v skupine ta moze dost potiahnut ale aj dost znicit.....co pri individualnom jazdeni asi nehrozi....
realita nerealita
vystiznejsi nazov pre nas tym neexistuje
ale najradsej mam kombinaciu ja+bike+les
ked jazdim s ludmi, tak sa vzdy do urcitej miery musim prisposobovat tempu, ci uz rychlostou alebo zastavkami ... neviem, ale zas na jazdeni v skupinke je super tu, ze ked clovek hodi drzku, tak tam nezostane lezat az do jari...a je to asi aj viac sranda...kto vie...