Myslite ze to je aj nejako rychlostne obmedzene? Vcera ma totiz predbehol e-bike pri 60ke. A ocividne nemal problem ist este rychlejsie, ale nechcel som sa s nim nahanat.
Myslite ze to je aj nejako rychlostne obmedzene? Vcera ma totiz predbehol e-bike pri 60ke. A ocividne nemal problem ist este rychlejsie, ale nechcel som sa s nim nahanat.
60km/h ?!
To sa mi nezdá. Povedal by som, že to ide max. 30-35km/h. No neviem ešte som sa na tom neviezol
...ani ma to neláka - treba sa bicyklovať nie voziť
Raz som skúšal predvádzací E-bike. Hnevalo ma, že pri prekročení 30 km/hod. vypínalo motor. Predajca mi tvrdil, že je to tak nastavené, že to tak musí byť podľa nejakých noriem.
kazdy ebike ma maximalku 25,30 alebo 35km/h, tato maximalka je nastavena softwarovo a da sa upravovat
myslim ze za idealneho pocasia s idealnymi plastami a po softwarovej uprave nemusi byt 60km/h problem, ibaze takato rychlost nie je trvale udrzatelna, dojazd musi byt podla mna do 25km
Od výroby je to obmedzené na 30 km/h aj kvôli nejakým normám z EU, dá sa to odblokovať a všetci si dajú až po skončení záruky a potom to ťahá 45 + záleží už len potom ako kto vládze to na tej jednej placke uťahať tých 18 kg . Osobná skúsenosť otec má elektrické KTM
niektore bajky maju samostatny akcelerator pri ktorom nemusis slapat, asi je to aj tento pripad (60km/h), to by si proste neuslapal
ibaze bicykle po rychlostnej ceste nesmu
a ak ta na nom nahodou v tej rychlosti zastavi fizel, skoncil si
Vyrobcovia vacsinou pisu ze podla EU normy musia byt obmedzene na cca 25-30 Kmh, ale nechce sa mi ju hladat. Je to obmedzene len elektronicky a je mozne to vypnut. Niekde som o tom cital clanok ze ak by ich neobmedzovali, potreboval by si na to papiere, teda technicak a znacky, trvale osvetlenie plus blinkre a najskor aj vodicak na male moto . Je mozne ze ak sa casom rozsiria a ludia to budu vypinat tak PaCh to zacnu kontrolovat.
Hej par ludi ho ma, je tu na to tema.
Mne sa stala prihoda v presove, siel som od trojice cez mesto na stanicu, tesil som sa z noveho bajku tak som dole kopcom siel tak 30km/h a hned za ciernym mostom ma obehol dochodca na e-bajku a dobehnut som ho nemohol aj ked som dal skoro 60km/h
V podstate ma elektroskuter na cestu do prace a z prace. Lepsie ako nejaka smradlava Babeta. Akurat je otazne, ci takito ludia so zrusenym obmedzovacom rychlosti vobec dostatocne ovladaju bajk a maju odhad co sa tyka brzdnej drahy z tej rychlosti a pod. Inak e-bajky su velmi dobra volba na dochadzanie do prace - vdaka tomu sa da prist bez spotenia a nutnosti sprchy. To je velke plus.
A mam podobny nazor ako lapalko. E-bajk do lesa v rukach cloveka so zdravotnymi problemami nepatri - ak nastane porucha mimo civilizacie, tak takyto clovek, ktory vlastne nevladze jazdit na normalnom bajku, bude mat problem sa vratit domov. Ak pojde do lesa na e-bajku nejaky normalny zdravy jedinec, tak nevidim problem. Sice si pomyslim o jeho "sportovani" svoje, ale v principe je kazdeho osobna vec na com jazdi a ked nikoho neohrozuje a neobtazuje hlukom a smradom, tak OK.
P.S. Oficialne je pokial viem norma stanovena na 250 W pre motor a 25 km/h pre rychlost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
60km/h ?!
To sa mi nezdá. Povedal by som, že to ide max. 30-35km/h. No neviem ešte som sa na tom neviezol
...ani ma to neláka - treba sa bicyklovať nie voziť
edit: ako pisu dalej, od vyroby to obmedzenie asi bude , ale vypnut to iste nie je problem.
Možno v dôchodku ak sa dožijem
myslim ze za idealneho pocasia s idealnymi plastami a po softwarovej uprave nemusi byt 60km/h problem, ibaze takato rychlost nie je trvale udrzatelna, dojazd musi byt podla mna do 25km
Možno by si e-bike zaslúžil aj vlastnú tému.
ibaze bicykle po rychlostnej ceste nesmu
a ak ta na nom nahodou v tej rychlosti zastavi fizel, skoncil si
Hej par ludi ho ma, je tu na to tema.
A mam podobny nazor ako lapalko. E-bajk do lesa v rukach cloveka so zdravotnymi problemami nepatri - ak nastane porucha mimo civilizacie, tak takyto clovek, ktory vlastne nevladze jazdit na normalnom bajku, bude mat problem sa vratit domov. Ak pojde do lesa na e-bajku nejaky normalny zdravy jedinec, tak nevidim problem. Sice si pomyslim o jeho "sportovani" svoje, ale v principe je kazdeho osobna vec na com jazdi a ked nikoho neohrozuje a neobtazuje hlukom a smradom, tak OK.
P.S. Oficialne je pokial viem norma stanovena na 250 W pre motor a 25 km/h pre rychlost.