Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdar, obraciam sa na vás bajkerov s prosbou..poznáte veĺa ciest a trás po SK. Venujem sa skate/lb downhillu, tí čo su zo Žiliny ma poznajú z videnia, môj homespot je cesta pod Oko trails...sú to už 3-4 roky čo tam chodím jazdiť a som toho už trochu "prejedený"...vedel by mi niekto poradiť nejakú tú asfaltku v okolí Žiliny? Potrebujem nejaký ten sklon a znesitelný asfalt, môže to byť aj open pre autá, ale nie veľmi vytažené a kvalitné zákruty len potešia...na Google mapách som už strávil pár hodín, o sa mi zdalo som bol aj obzrieť no okrem cesty pod Oko trails sa mi nezdalo nič použitelné..ak máte nejaký nápad sem ním, rád to pôjdem obzrieť, ak tak si predstavte že jazdíte 3 roky jednu trasu, je to lepšie ako nič ale rád by som nejakú zmenu...vopred vďaka
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 14:07:17
00
Z Kunerádu hore cez Cibulkovú ďalej smer sedlo Majbíková po Krížnu je fajn asfalt a myslím, že aj z Turia na Sačné. Či to sú už moc strmé a krátke cesty? Neviem posúdiť, nikdy som to neskúšal.

Prílohy:

02.jpg
02.jpg 153.13 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

01.jpg
01.jpg 180.43 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 21.02.2025 - 14:46:43
10
Dík určite pôjdem pozrieť
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 15:10:55
00
no pozrel som zatial cez Gmaps, okolo toho Kuneradu to nevyzerá schodne ale pôjdem pozrieť , to Turie je úplne pas, boli sme tam s rodinkou na prechádzke, to nie je ani cesta len taký dirt chodník, boli sme zhruba po tú chatku, neviem či tam niekde dalej je reálne cesta ale hento by som nedal ani na mountainboarde, ale každopádne dík za snahu
Zobraziť komentár 22.02.2025 - 11:15:27
00
Tak to ma mrzí, mal som v pamäti že tam je asfalt. Ale je pravda, že dlhšie som tam nebol. Snáď sa ozve ešte niekto další s nejakými tipmi.
Zobraziť komentár 22.02.2025 - 11:50:59
01
keyboard_arrow_up