Ten system laserovych lediek, co v noci kresli okolo cyklistu obdlznik, niekto skusal ? S akym vysledkom ? Jeden taky som si kupil od cinana, ale je to velka krava
Lto - ja som to mal, svieti to v zavislosti od baterii, ked im klesa kapacita klesa aj svit. Pri plnej to svietilo dobre a aj auta reagovali. Ked som tam skusal dat vykonnejsie baterie lipol atd spalil som ledky...
Outsiider- to si poslal niekam na mail? Zo zakona musis svoje podanie vzdy potvrdit osobne, takze najlepsie je zastavit sa na policii a podat oznamenie spolu s prilohou= video. Vtedy to uz riesit musia a budu. Nejaky mail bez tvojej dalsej aktivity ide do kosa, resp. berie sa len ako info no setrenie sa oficialne nezacina.
No hej mailom tak co uz osobne nemam casu nejak ja ze aj mailova komunikacia sa berie v dnesnej dobe.....potom zrusit tie elektronicke vychytavky ked sa aj tak musi davat vsetko na papieri.tak nic spravim nejaku vychytavku ked lasery slabe
No tak ale keby na mna takto spusti v momente mu ukopnem ten spätak hajzlovi...
A vystupit by radsej nechcel curak tlsty,lebo takto sa moze bavit doma so svojimi deckami akurat ked je primitiv... Hned nervy mam
jasný komplex, všetci čo nie sú tučný ako on a stihnú popri práci aj bicyklovať sú kkti... možno keby šiel do práce na biku, tak by sa nemusel tlačiť autom po hrádzi.
Nazval by som to skúsenosti vodiča ... dnes som skoro roz***** novú káru . ***** naťahovali kábel vysokého napätia s priemerom asi 10 cm 170 cm !!! nad vozovkou . Vôbec nebol označený , ani odklonená doprava . Nakoľko mám 2 metre vysoké auto , ani si nechcem predstaviť ako by to dopadlo .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Outsiider- to si poslal niekam na mail? Zo zakona musis svoje podanie vzdy potvrdit osobne, takze najlepsie je zastavit sa na policii a podat oznamenie spolu s prilohou= video. Vtedy to uz riesit musia a budu. Nejaky mail bez tvojej dalsej aktivity ide do kosa, resp. berie sa len ako info no setrenie sa oficialne nezacina.
https://www.facebook.com/cyklokoalicia/videos/2035994409761121/
A vystupit by radsej nechcel curak tlsty,lebo takto sa moze bavit doma so svojimi deckami akurat ked je primitiv... Hned nervy mam
https://domov.sme.sk/c/20124969/rohacovho-advokata-obzalovali-z-vydierania.html
Z diskusie