Hej vo vypredaji...este ze na bajky niesu zimne gumy.drahy spas to cyklo hobby a kvalita cim daleh horsia ved clovek nic len dokola meni komponenty a naj je ked tu nieekto napise ze to a ramto je spotrebak...ale.cena tomu nezodpoveda.
Rukavice odtial 12e uz sa paru lidlovske za 4e lepsie drzia..plaste max 2 sezony alebo 4000km a vzorok na minime 30eurovy plast.predtym som mal za 15e a ziaden rozdiel.retaz som mal ovycajnu za 5e a teraz.mam.za.20e tiez ziaden rozdiel.vidlica predtym za 40e teraz 350e a rozdiel troska lepsie.tak to uz pomaly budeme minat ako na autach pri takej kvalite a vydrzi komponentov.do kedy ludia budu podporovat skvely cyklobiznis.
Píše sa tam: "Osadia betónové zábrany, neskôr nové závory"
A ako budú cez betónové zábrany prechádzať tí, čo majú povolenie??? Lebo podľa mňa takto len potvrdili, že tam ani tak často chodiť netreba a povolenia boli viacmenej len pre "našich ľudí".
No som zvedavy, obcas som tam videl ako si to na vacsich autach sinu spodkom po travnatej casti, s fabiou to uz neda ale s takymi navarami a pod uplne v pohode ale tak aspon nebudu ohrozovat na asfalte, otazkou ostavaju motorkari...
Dnes idem po hlavnej a na vedľajšej ceste zastavilo auto pred križovatkou a keď som prechádzal tesne popri ňom tak sa pohol a tukol mi do zadného kolesa.... Kto dáva tým ľuďom vadicak?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/534718/bratislavska-hradza-uz-nebude-autostradou-pre-arogantnych-soferov/?i9=f65c9ccf8980&utm_source=m.azet.sk&utm_medium=box-magaziny-koktejl&utm_content=foto1&utm_campaign=HP-mobile
Píše sa tam: "Osadia betónové zábrany, neskôr nové závory"
A ako budú cez betónové zábrany prechádzať tí, čo majú povolenie??? Lebo podľa mňa takto len potvrdili, že tam ani tak často chodiť netreba a povolenia boli viacmenej len pre "našich ľudí".
Tak uvidíme.
https://navratdoreality.cz/kompilace-dopravnich-nehod-148-3100.html
Čo sa čuduješ? Nevšimol si si, že je blonďavá?
Skorej nezvratný osud