Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Myslim ze tu riesite bezny pripad,problem pri vychadzani na hlavnu cestu z vedlajsej,resp z dvora, lesa,pola...ak je vyjazd za zakrutou,ohybom,vysokym plotom,vychadzajuci ma obmedzeny vyhlad a casto pride k podobnej situacii. Ale ak ma na stare kolena neklame pamat,myslim ze vo vyhlaske je aj nejaka zmienka a prisposobeni rychlosti vozidla na taku uroven aby vodic vedel bezpecne zastavit. Ale vsetko toto je o tom ,ze kto sa na danom mieste stretne.
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 22:57:39
02
Izzy68 šoférovi som pozornosť nevenoval... pozornosť som musel venovať poloretardovanému nemenovanému doktorkovi ktorý sa očividne až moc snaží si voči mne niečo dokázať.....

a tento krát sa sekol o celých 37 metrov :lol:
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 22:58:15
01
http://marceljanco.sk/som-na-hlavnej-a-mam-vzdy-prednost-je-to-naozaj-tak/

http://www.drajv.sk/autoskola-drajv/novinky/prednost-v-jazde-sa-zosuladi-s-ohladuplnostou/

Ano ide o to, co znamena "nahle". Ja osobne stanleemu v tych rychlostiach a vzdialnostiach verim iba na polovicu, sam si odporuje a sam vie, ze asi nevysiel na tu cestu tak, ako by mal...
Navyse ten druhy vodic tu nie je, preto ma zmysel riesit najma stanleeho konanie.
V prvej linke je krasne popisane, ako by sa dana situacia hodnotila v pripade nehody. Neda sa z nej kopirovat tak zvlast upozornujem na posledny odstavec.

Osobne v situaciach, kedy dobre nevidim na hlavnu, alebo sa nemozem rychlo rozbiehat (s privesnym vozikom napr) pomalicky vystrkujem cumak, po centimetroch. Jednak dam tomu na hlavnej vediet, ze idem a nevyletim mu tam a tiez ziskavam lepsi rozhlad.

No a kolony su pripad z druhej linky. Tu vsak kolona nebola a teda ani dovod dotycneho obmedzovat pomalou jazdou.
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 23:53:17
00
Myslim, ze sa bavite o nicom. Mozno by bo lo dobre vidiet to miesto. Kolkokrat mi vojdu do cesty auta a staci na chvilu ubrat plyn, aj tak vsetci hned zrychlia na 50.
Osobne ked vidim nejake vozidlo v podobnej situacii tak akosi z praxe predvidam a tusim, ze tam vojde. Niekedy je to svizne, niekedy musim z 50 spomalit na 30, ,no len na chvilu. Taky je zivot v meste. V Rakusku to nikto neriesi, dokonca sa pustaju , su terantni, nikto nema potrebu blikat, ci skolit toho druheho. Dnesna doba = vela aut, zle cesty = treba toleranciu, predvidavost, empatiu, uctu.....a vsetko bude zrazu plynulé.
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 06:40:41
08
Tak ak mám voľných cca 40 m, stačí dať dole nohu z plynu. Riešite tu k.....ny, až vam z toho ....be.😇😀😇
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 08:52:01
05
Napriklad aj ja som dneska tak jedneho "obmedzil" v bocnych ulickach, ked som myslel ze to stihnem, a este mi to v tom aj skapalo :lol: (na firemnom aute casto nejazdim tak preto). Nic sa nestalo, pribrzdil a isli sme dalej... Vsetko je to o tolerancii....
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 14:49:57
03
mna v nedelu prekvapivo vytrubilo auto s rakuskou SPZ (stara octavia) a par gestami hodnych 50E pokuty na krizovatke rusovska cesta / cesta na hranicu. bol MRTE daleko takze s prehladom videl co sa deje - a teda ze sa tetuska v panike v aute predomnou nevedela pohnut.

mal som okamzite podozrenie na hejslovaka zijuceho v hainburgu :)
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 17:18:33
05
Cely den sa hovori o tom pakovi pred sanitkou, no on sa obhajuje na FB. Mali mu dat este pokus o vrazdu.
Zobraziť komentár 31.01.2018 - 20:14:36
00
RTB aký pako pred akou sanitkou?
Zobraziť komentár 31.01.2018 - 20:20:25
00
https://mytrencin.sme.sk/c/20750523/vodic-mercedesu-ktory-blokoval-sanitku-pozna-trest.html?ref=trz
Zobraziť komentár 31.01.2018 - 20:50:06
01
Fuf, ale riadnu palku schytal
Zobraziť komentár 31.01.2018 - 21:36:23
00
Ja teraz už 1,5h stojím v kolóne, teda 1:40 som sa nepohol z miesta vôbec. Policajti, policajti, hasiči, sanitka, sanitka, odtahovka a sejftykar... Sanitky už naložili a odišli, hasiči tiež odišli a ešte asi vyprostuju kamión... To sa len domnievam, lebo je to bohvie kolko km predo mnou... Minulý týždeň na tomto mieste bola
tiež nehoda, vlastne to bola len škodová udalosť vtedy, prevrátená vlečka kamiónu... Romania Romania
Zobraziť komentár 31.01.2018 - 21:53:05
00
Takze ty osobne rýchlejšie podradiš , ako zošliapnes brzdový pedál ? Ty už píšeš ***** veru všade a za každú cenu ... apropo koľko rokov aktívne šoféruješ ?
29.01.2018 - 21:51:39

Ešte raz geňaku , ako dlho jazdiš ? A ešte raz, čo príspevok to ***** . A nezabúdaj s kým sa vybavuješ , ja som s tebou bovdeny rámovou trúbkou neťahal ...
29.01.2018 - 22:03:27

Jasne že ako národ sme dosť v <> keď sa pokúša neúspešný predavač z Blavackej cyklopredajne niečo vysvetľovať mne , na “ základe jeho logiky “ ... tebe chyba hlavne sebareflexia a schopnosť sa niekde v spoločnosti zaradiť .
29.01.2018 - 22:13:10
-------------------------------------------------------------
Kam zaradiť takýchto doktorov ?
Zobraziť komentár 04.02.2018 - 20:38:37
00
dnes som videl dvoch ziletkarov ist vedla seba na ceste Svaty Jur - BA. Milion aut nedelu poobede iducich do BA, ale vazenych pankov to asi netrapilo a veselo klabosili jeden vedla druheho.
Vzdy ked si myslim ze som uz videl vsetko, tak niekto ma z tohto omylu tvrdo vyvedie.
Zobraziť komentár 04.02.2018 - 22:30:51
01
Jazda dvoch vedla seba mi nikdy neprisla ako zla.vec...v rakusku to.maju normalne zo zakona dovolene a funguje to :)
Zobraziť komentár 05.02.2018 - 07:37:31
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up