Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tiez si myslim, ze to pojde rovno na sud. Malo by prebehnut este zmierovacie konanie (s cim som suhlasil) a ak sa nedohodneme, tak si budem skodu vymahat sudnou cestou. Nie je trestny cin PN-ka nad 42 dni a nad 7 dni iba priestupok?

Dakujem este raz vsetkym za podporu.
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 20:23:49
00
Moja drahá ta včera videla váľať sa na ceste, dnes ma nepustila na nočný pojazd :lol:
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 20:30:31
00
čo myslíš pod tým nočným pojazdom? :lol:
Walec: skoré uzdravenie prajem
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 20:44:55
00
walec, skoré uzdravenie. Ak ti kľúčnu kosť budú "šróbovať", tak si daj záležať na tom, aby ich vybrali postupne. Tam kde je skrutka či plech, kosť nezrastá (nemá miesto). A po vybratí "želiez" sa ti môže zlomiť aj počas spánku na boku, lebo zrástla iba na maličkých úsekoch a nie v celom profile.

Hovorím (píšem) z kamarátovej skúsenosti. Mal dva plechy - horný dolný, 4 tenké skrutky, doplnené kúsky kosti z bedrovej kosti a ešte ihlicu v celej dĺžke kľučnej kosti (ktorá pár mm trčala von a dala sa nahmatať). Keďže ho nemenujem, môžem priznať, že dal aj mastný úplatok vo vtedajších markách, aby to spravili dobre. Všetko bolo ok, nechali mu to dlhšie ako je bežné. Vybrali mu všetky plechy a pustili domov. A v noci počas spánku prásk. A kosť zase zlomená. Potom to riešil klasicky ako predtým (nie veľmi úspešne) obväzom popod pažu, aby ruka nepadala na bok :-) Dokopy ju mal zlomenú 3 krát. Odvtedy už žiaľ nejazdí na bicykli. Iba občas opravuje uhlíkové rámy :)
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 22:04:24
00
aha walec, tak to tam bol tvoj bajk. nastastie si na tom celkom v pohode, ale mali by ta zrengenovat celeho.
bohvie jak ho vypatrali? urcite su tam kamery, ale vtedy uz bola tma.
ten co ti nedal prednost, to bol urcite nejaky zasraty bezec, co sa ponahlal odbehnut svoje kolecko na studnicku, aj jeho by mali vypatrat!
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 22:25:23
00
walec
uf tak ten vodic to musela byt poriadna spina
drzim ti palce :f:
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 22:34:33
00
tak chlapec má basu istú aj keď u nás...treba ho ***** dobre podojiť z prachov,predpokladám,že sadnúť si určite nebude chcieť ísť za neposkytnutie prvej pomoci a u tiekol z miesta to je trestný čin...
tak 20-30 litrov keby dal inak *****...

inak ja tadiaľ cez tie križovatky vôbec nechodím,pekne sa pomotám po chodníkoch a podchodom.
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 23:35:12
00
to astro: tak vies, ja sa zvalim hocikde :-) Po tejto udalosti mi chce priatelka zakazat bicyklovanie, budem ju musiet prehovorit :-)

to silva a marvin: dakujem pekne :-)

to Lord Klaymen: toto je moja prva operacia, takze dakujem za radu. Radsej by som sa dal dokopy, aby som mohol jazdit, lebo uhlikove ramy opravovat neviem :-)

to iron.hide: ako si vsimam, tak ma videlo celkom dost ludi. V nemocnici mi spravili rontgen, sono aj CT. Toho chlapika nasli tak, ze svedkovia si odpisali jeho ECV a pre policajtov to uz asi nebolo tazke, kedze ho mali uz v ten vecer.

to triki: to je jasne, ze ho caka sud, minimalne budem ziadat nahradu skody a usly zisk. Mozno aj nejake bolestne. Predtym som chodieval poza Tesco, zacnem s tym zase.
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 05:31:53
00
stale si to dako neviem predstavit kde to bolo a ako, nemoze dakto nakreslit? :)
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 07:32:15
00
Spod Cerveneho mosta pojdes kopcekom dole, na kruhaci prvy vyjazd, popred Vojensku nemocnicu a cez svetelnu krizovatku rovno k SAV. Auto odbocujuce vlavo mi nedalo prednost v tej svetelnej krizovatke. Nakreslit to na mobile zial neviem :-)
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 08:12:30
00
asi takto

Prílohy:

BUM.jpg
BUM.jpg 317.91 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.10.2012 - 08:21:47
00
Ak som to dobre pochopil, tak by to mala byť táto križovatka. Je to tak správne?
To walec: želám Ti čo najskoršie uzdravenie a mnoho tisícov kilometrov bez takýchto chudákov na ceste. ;)

Prílohy:

BA_SAV.jpg
BA_SAV.jpg 269.56 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.10.2012 - 08:23:24
00
Fuha, toto je vzdy neprijemne. V tychto pripadoch krizovatiek ani radsej necakam ze ma niekto pusti, nastastie ma vacsinou pustia a ja tak nemusim uplne zastat, len vzdy pribrzdim, lebo nikdy nevies aky blbec sedi za volantom.
Walec prajem skore uzdravenie a hlavne bez komplikacii a nasledkov.
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 08:36:12
00
aha uz mi je to jasne, tak tam som par krat zazil presne to ze oba smery chytia zelenu a v strede sa skoro zrazia, to je dost blbo poriesena krizovatka teda, nemalo by tam dat zelenu naraz. dnes tade zrovna mam v plane ist cestou nazad vecer, fuu budem davat bacha kuakua
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 15:07:58
00
Zle riešené to nie je, len my sme tak rozmaznaný, že pre každý smer musíme mať semafor. Tieto dve ulice sú úzke na to aby mali každý svoje smer a púšťať dopravu z týchto vedľajších bočných ciest na striedačku, zase dosť zdržuje podstatne frekventovanejšiu Lamačskú.
Proste hrubá chyba vodiča, ktorý nevie jazdiť cez takýto druh križovatky, kde aj keď má zelenú musí dať prednosť autu alebo inému účastníkovi cestnej premávky, ktorému križuje jazdnú dráhu.
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 15:18:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up