Lokalizácia
Formulár sa odosiela
uz sa smejem niekedy , mam ten hai full a ten je ako stvoreny na jazdu po meste , tak rozdrbane cesty snad nemaju ani v lese ako tu v LM a to mame 3 ,slovom tri, svetelne krizovatky :D
Zobraziť komentár 27.10.2012 - 09:06:51
00
tiez som rad napr. ked skocim k mame do roboty....ze sa pohybujem po blave na fulle :-D jazdil som tam aj na cestaku....ale kluckovat pomedzi jamy zaplaty na asfalte...kanaly....kolaje...a roztlaceny asfalt na kraji je vazne umenie.... :-( na cestaku sa vyberam radsej smerom od bratislavy.....neviem ci sa v trnave staraju o kvalitu vozovky ovela viac....ale ked idem z pk hocijakym smerom do TT tak cim blizsie k trnave tym lepsi povrch vozovky.... :-)
Zobraziť komentár 27.10.2012 - 13:45:03
00
Trnaváci nielen tvrdo rozprávajú, ale majú aj tvrdý = odolný asfalt. Mnau mnau! :D
Zobraziť komentár 27.10.2012 - 18:14:28
00
skor rozmyslaju dopredu a nie kratkozrako ako niektori kompetentni v bratislave....lebo mne to pride tak ze tu radsej postavia cestu za 100 000 € ktora je za dva roky rozmlatena, rozjazdena....ako by vyhodili 200 000 € za cestu ktora vydrzi 10 rokov kym sa dostane do stavu do akeho sa dostane ta lacnejsia uz za dva roky... :( proste tvaria sa ze setria ale to je take kratkozrake setrienie lebo opravy ktore budu musiet robit kazdu chvilu im tu cestu predrazia... :( tak isto je to aj z dialnicami..... ale to je na inu temu :)
Zobraziť komentár 27.10.2012 - 19:18:07
00
ale to ich nezaujíma.. za 4 roky končí volebné obdobie a potom to už rieši niekto iný..
Zobraziť komentár 27.10.2012 - 19:19:38
00
no sak toto je ta tupost poniektorych slovakov... :( sak naco by som nieco spravil poriadne?? sak tie styry roky bude vyzerat dobre aj ta odflaknuta robota...a potom ma to uz nezaujima uz tu nebudem :(
Zobraziť komentár 27.10.2012 - 23:19:14
00
no ale aj tu moze byt tunel , spravim nekvalitne a dozivotne opravujem ,dobry biznis nie ?
Zobraziť komentár 28.10.2012 - 08:35:08
00
janosik Presne tak :y: . Je to podobné ako s bike komponentami. Keby sa robili nezničiteľné, kúpiš si ich raz za 30 rokov a jazdíš. Obchodník by skrachoval, nikto by nič nezničil a nikto by nekupoval náhradné diely....a presne toto je biznis ;) .
Zobraziť komentár 28.10.2012 - 10:59:25
00
lenze toto nieje to iste...takto bude slovensko stale v srackach...lebo peniaze ktore by sa dali pouzit na rozvoj inych veci....na vytvorenie novych pracovnych miest...ale namiesto toho sa vyhadzuju peniaze do luftu stale na tie iste blbosti :(

winter78 : zamysli sa kym nieco vypustis z hlavy....tiez si kupujes retaz ktora bude po 500km roztahana aby si mohol kupit novu???nie kupis kvalitnu ktora vydrzi dlhsie aj ked je drahsia :) a toto je to iste..keby zaplatili viac za poriadnu kvalitu tak v konecnom dosledku by ich to stalo menej ako stale minat :(
Zobraziť komentár 28.10.2012 - 11:13:30
00
no len je rozdiel ci to kupujes zo svojho a zratas si kolko ta to vyjde, abo zo statneho a tam len myslis na to ako tie peniaze uliat sebe :), takze to ze je slovensko v srackach pri tych veciach urcite nebude nikoho z nich trapit, lebo ked si uleju dost penazi tak slovensko moze byt v sracke akej chce oni su uz za vodou
Zobraziť komentár 28.10.2012 - 11:19:17
00
sak vravim ze to je primitivizmus poniektorych slovakov... :( cele zle..proste takto sa nikam nedostaneme...jedine do este vetsich sraciek :( lenze statne je vlastne nase...ale na to asi nemyslia..sak je to z nasich dani :(
Zobraziť komentár 28.10.2012 - 12:10:06
00
to je chamtivost len tak mimochodom a tu ide patriotizmus nebodaj logika bokom ....
Zobraziť komentár 28.10.2012 - 12:20:56
00
Ja som len zvedavy ako sa bude zajtra jazdit, strasia so snehom... Ale mne to nieze nevadi ale co mam robit... Idem aj tak...
Zobraziť komentár 28.10.2012 - 16:23:08
00
no to som aj ja zvedavy, ci bude clapkanica alebo normalny sneh... bo ak clapkanica tak musim busom bo nechcem zadrbat cely ofis od bajku :(
Zobraziť komentár 28.10.2012 - 21:37:15
00
no ale aj tu moze byt tunel , spravim nekvalitne a dozivotne opravujem ,dobry biznis nie ?

tak ak to zas moc okato posere opravuje v rámci reklamácie.. záleží od zmlúv.. slušne a podctivo to spraví málo kto.. resp konkurz vyhrá sponzorská firma ktorá si v konečnom dosledku aj tak najme ukrajinskú firmu z tendra s najnižšou cenou :D
Zobraziť komentár 29.10.2012 - 07:20:34
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up