Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ach jaj...
Zobraziť komentár 14.04.2013 - 13:02:35
00
Je az neuveritelne, co si mnohi dokazu vymysliet a napisat, ze si to pamataju... Staci studovat zakon c. 8/2009 a vyhlasku c. 9/2009. Len netreba zabudnut na ich novely.
Zobraziť komentár 14.04.2013 - 18:24:46
00
je to priechod a nie prechod :D raz ma takto zastavila vecer hliadka ked sme isli z Holland Pubu,a zacali hubovat preco nepouzivam prechod :D a tie smiechy na nich,cely cas som im vysvetloval ze je to priechod a nie prechod,zacali sa tam so mnou vadit,ze trepem hluposti,ze aky priechod...takze asi tak :D

misopetrovic: kebyze z nich niekoho sepalis a ublizis mu,tak si v prdeli,nechcem vediet ako jazdis na aute,ked ani na bajku nepredvidas :tmi:
Zobraziť komentár 14.04.2013 - 20:24:32
00
Prechod Prechodcov - meno hodné bulharského štátnika.
Zobraziť komentár 14.04.2013 - 20:36:35
00
je to priechod a nie prechod :D raz ma takto zastavila vecer hliadka ked sme isli z Holland Pubu,a zacali hubovat preco nepouzivam prechod :D a tie smiechy na nich,cely cas som im vysvetloval ze je to priechod a nie prechod,zacali sa tam so mnou vadit,ze trepem hluposti,ze aky priechod...takze asi tak :D

misopetrovic: kebyze z nich niekoho sepalis a ublizis mu,tak si v prdeli,nechcem vediet ako jazdis na aute,ked ani na bajku nepredvidas :tmi:

preco by som bol v prdeli?? vsetci isli ako mravce hore kopcom po chodniku a z nicoho nic sa styria z nich ***** na cestu z kraja chodnika... par metrov predomnou :( kebyze daco tak je to ich vina... to za prve :)
a za druhe vodicak nemam pride mi to ako zbytocne vyhodenych 400eur...ked ho budem potrebovat potom si ho urobim zatial to pre mna nema vyznam :D
Zobraziť komentár 14.04.2013 - 21:11:17
00
mišo asi sa budeš na mňa hnevať ale z toho čo si tu v tejto téme popísal jazdíš po cestách ako magor štýlom "toto je môj svet". Nezaškodilo by trochu predvídavosti, ohľaduplnosti a empatie. Prednedávnom tu alebo na inom fóre ktosi písal, že jazdí tak ako keby nikde nemal mať prednosť a nikto si ho nemal všimnúť, predvída čo všetko sa môže stať. Zatiaľčo ty podľa tvojich písmen jazdíš ako buran hlava nehlava, ja som pán, ja tu mám prednosť, ja som kráľ. Keby som takto jazdil ja na bicykli tak už som dolámaný na stokrát a keby som takto jazdil na aute tak ho mám rozdrbané každý druhý deň lebo magorov na cestách, ktorí ti nedajú prednosť alebo skočia do cesty je "mrte".
Zobraziť komentár 15.04.2013 - 11:55:50
00
...a za druhe vodicak nemam pride mi to ako zbytocne vyhodenych 400eur...ked ho budem potrebovat potom si ho urobim zatial to pre mna nema vyznam :D

Vodicak mat nemusis, ale nebolo by odveci si niektore casti pravidiel cestnej premavky aj nastudovat, nie len ist hlava-nehlava.
Zobraziť komentár 15.04.2013 - 12:14:19
00
misopetrovic: tak si ten vodicak radsej s tvojim stylom ani nerob: kristepane
Zobraziť komentár 15.04.2013 - 12:35:04
00
chlapci neviem co sa vam nepaci ale jazdim podla predpisov..... :-D a urcite nejazdim hlava nehlava....ty co somnou jazdievaju alebo aspon raz jazdili tak vedia ;-) a robit si nazor na niekoho len z textu na nete ked ste v tej situacii neboli je dost neobjektivne... :-)

vzdy mam v meste dedine a pred kazdou odbockou....a celkovo skoro pocas celeho treningu aspon po jednom prste na brzdach...kebyze jazdim ze ja som tu pan ako niekto napisal...tak to do nich napalim pretoze by som sa nestihol ani za brzdami naciahnut.... :-)
Zobraziť komentár 15.04.2013 - 12:54:35
00
chlapci neviem co sa vam nepaci ale jazdim podla predpisov...

Ako vies, ked ich nepoznas? A jazdenie podla predpisov este neznamena jazdenie s rozumom.
Zobraziť komentár 15.04.2013 - 14:16:51
00
minimalne tie zakladne poznam :D
Zobraziť komentár 15.04.2013 - 21:14:47
00
Ako vies, ked ich nepoznas? A jazdenie podla predpisov este neznamena jazdenie s rozumom.

Kde napisal, ze tie pravidla nepozna ?
Zobraziť komentár 15.04.2013 - 22:37:24
00
Skus chytat slovicka inde. Stavim sa s tebou, ze ich nepozna. Ani tie zakladne...
Zobraziť komentár 16.04.2013 - 08:07:57
00
Mišo a teba nikdy nenapadlo, že keď máš tolko konfliktov na ceste problém by mohol byť aj na tvojej strane?
Zobraziť komentár 16.04.2013 - 09:09:45
00
turbi :y:
Pri jazde zdravo predvidam. Je jedno, ze som na hlavnej, radsej pribrzdim pred krizovatkou, okolo nechranenych chodnikov taktiez. Nemam airbagy na bicykli, ani kapotaz a predne sklo, aby som bol aspon trochu chraneny. Vzdy sa najde nejaky blbec, co pravidla nerespektuje a neberie ohlad na inych. Okolo ciest je vela krizov ludi, co mali prednost. Ak nechcem skoncit s urazom, inak to nejde.
Zobraziť komentár 16.04.2013 - 10:51:52
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up