Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No a tu je videjko: pre tych co si myslia ze vodic bol idiot a treba ho zaviret. Rad by som videl vysvetlenie ako moze k niecomu takemuto prist bez poruchy. Len pre odolnych.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
#Nech zije automatizacia, umela inteligencia, pokrok a e-mobilita.
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 16:37:26
00
A nebolo to tu už? Nejaký ďalší príspevok spomínal vyjadrenie Tesly, že podľa dát bol po celý čas stlačený plynový pedál. Takže pokojne môže ísť o klasickú zámenu pedálov.
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 16:48:16
01
Zlata Čína a jej šmírovanie na každom rohu....
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 16:49:26
02
arrow_leftwawrik napísal:
A nebolo to tu už? Nejaký ďalší príspevok spomínal vyjadrenie Tesly, že podľa dát bol po celý čas stlačený plynový pedál. Takže pokojne môže ísť o klasickú zámenu pedálov.

Zartujes? Vsak si robis srandu ci upokojujes podvedomie ?
Ty si vies predstavit, ze vodic po dobu jazdy 1.8km omylom macka zly pedal ?
Chcem brzdit slaipnem na plyn, auto zrychli, ja chem ale brzdit tak stacim ten pedal este viac. Auto zase zrychli a ja urobim co ? Drzim tu nohu na zlom pedale az kym nemam 198km/h a potom namiesto pustenia plynu to nasmerujem do auta a steny v snahe zabrzdit ? Ten chlap bol byvaly profesionalny sofer a mam 55 rokov ziaden dement co si zmyli pedal.
A na videu v momente, kde sa snazi zastvit je vidno brzdove svetla.

BTW: ked si auto mysli (mylne) ze je stlaceny plyn a nie je stlacena brzda co asi bude nahrane v zazname vo vozidle Len to co auto mylne zosnima = Stlaceny ply a ziadna brzda. Na stastie, tie brzdove svtla zrejme idu nejko mimo riadiacu jednotku.
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 16:56:30
02
Nežartujem. Nemám ambíciu ti čokoľvek vysvetľovať, lebo to ide mimo mňa a vysvetlení môže byť kopec. Bez záverov nejakej autority, ktorá má prístup k dátam konkrétnej nehody, je to len cucanie z prstu. Zato sa na to dá namontovať ľubovoľná nenávisť, od Číňanov cez motorkárov až po elektromobily, takže to prenechám iným. Btw, zaseknutých plynových pedálov bolo kopec aj v dobách Š120 a plynového lanka.
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 17:13:38
01
Njn len skoda, ze to miestnemu osadenstvu nevadi, ked niekto niekoho zrazi. Nikto necaka na zaver vysetrovania, aby si hodil kamenom. Nikto nepotrebuje vyjadrenie autority, aby niekoho chcel mucit, trestat, alebo kamenovat inym sposobom. Ale tak asi je to v tomto pripade posun vhodnym smerom ze cakas na zaver vysetrovania. Lepsie ako beny stav.

Ano ale zasknute brzdy ktore nebrzdia som v zivote nevidel a normalne auto aj S120 ma vzdy dost silne brzdy na to aby zastavila aj pod plnym plynom. Hold nove auta to obchadzaju odstavenim plynoveho pedalu pocas brdzenia. Jeden z dovodov preco take auto nechcm. Skuste si kazdy jeden ci viete drzat lavou nohou brzdu a parvou plyn a pod plynom brzdit . Alebo vam vypne plyn ked polozite nohu na brzdu. Ak vam odstavuje plyn je mozne ze mate poddimenzovane brzdy a auto pod plnym plnym by nezastavili. Zlata mechanika a hydraulika 2 okruhova,
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 17:26:37
00
Raz som to chcel skusit na aute ktore dlho stalo a malo hrdzu na kotucoch. Ze ved jemne podrzim plyn a lavou jemne pribrzdim. ?
Lava noha na brzde je cisty fail. Nastastie za mnou nic neslo a preto som to skusil ale bolo z toho akurat full brzdy a ja som sa skoro pototo.
Dvojkova fabia.
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 17:33:53
10
Ľavá noha to musí s brzdou vedieť. Ak ju máš otupenú len vypínaním spojky, tak pri pokuse brzdiť si ľahko vytlčieš zuby na volante...

Kedysi som brzdu obsluhoval oboma nohami. Teraz to nejde, lebo brzdový pedál ti zoberie plyn... Dokonca raz sa mi tieto hrátky vyplatili aj na súčasnom aute. Noha mala fixované pravé koleno po operácii. Tak prvačka s funkčným členkom ovládala plyn a ľavá zdravá stíhala brzdu a spojku. Toto som vedel dopredu, že to zvládnem ale nedomyslel som to ceklom. Keď som nasupoval po operácii za volant v nemocnici, zistil som, že s vystretou nohou na plyne si nesadnem. Riť bola vysoko nad sedadlom. Tak som vymontoval opierky hlavy. S nimi pod riťou to ako tak šlo. potom som už jazdil na vankúšoch s hlavou pri plafóne. :-)
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 17:52:34
12
scarinko Lol, este trenuj vsetci sme tak zacinali a kto tvrdi ze nie tak to nevie do dnes. Takto to ma vyzerat.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

BTW ocenujem tie super boty na vedenie vozidla :-D Najdesivejsie je ze 99,9% viodicov ani netusi o com sa vo videu hovori a pritom maju odvahu vliezt za volant. To ale nie je ich chyba to je chyba vzdelavania a autoskol .
Inak ku komu by ste si radsej sadli do auta. K tomu chlapikovi ci k AI z Tesla .....
Zamna ten chlapik a kludne moze pri tom drzat aj mobil v ruke celou cestou na snehu. :rofl:

edit: POZOR! vela aut nepocita s vodicom ale polovodicom ako som zmienil skor. Maju slabe brzdy a takto ich prehrejeto behom sekund a vysledok je ziadne brzdy. Najskor opatrne a zistitie si nieco o sovjom voze.
Je humorne kolko ludi tu vedie dalekosialhe debaty o tom ake super brzdu musi dat na MTB iducie 30-40km mimo premavku a ako tam vyrobca dava slabe a nedostatocne brzdy. Ale co maju na aute kde jazdia > 100km/h v premavke ani netusia a co im vyrobca zabali je pre nich viac ako dost (aspon si to myslia) :lol:

Naposledy upravil Kenai dňa 19.11.2022 - 18:10:57, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 19.11.2022 - 17:55:41
01
arrow_leftKice napísal:
Ľavá noha to musí s brzdou vedieť. Ak ju máš otupenú len vypínaním spojky, tak pri pokuse brzdiť si ľahko vytlčieš zuby na volante...

Kedysi som brzdu obsluhoval oboma nohami. Teraz to nejde, lebo brzdový pedál ti zoberie plyn... Dokonca raz sa mi tieto hrátky vyplatili aj na súčasnom aute. Noha mala fixované pravé koleno po operácii. Tak prvačka s funkčným členkom ovládala plyn a ľavá zdravá stíhala brzdu a spojku. Toto som vedel dopredu, že to zvládnem ale nedomyslel som to ceklom. Keď som nasupoval po operácii za volant v nemocnici, zistil som, že s vystretou nohou na plyne si nesadnem. Riť bola vysoko nad sedadlom. Tak som vymontoval opierky hlavy. S nimi pod riťou to ako tak šlo. potom som už jazdil na vankúšoch s hlavou pri plafóne. :-)

Ja som sa v tom zdokonalil ked som mal firemne twingo, Po vlhkej noci mu tak hodinu zdochynal motor, ked klesli otacky pod 2000rpm a opatovny star bol skoro nemozny (len roztlacit). Tak som musel proste drzat plyn vzdy a lava noha riesila ostante. Dobry trening kazdy den cez celu BA do prace. 8)
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 18:09:48
00
"Ano ale zasknute brzdy ktore nebrzdia som v zivote nevidel a normalne auto aj S120 ma vzdy dost silne brzdy na to aby zastavila aj pod plnym plynom."

A úplne by stačilo vyhodiť rýchlosť...
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 18:38:41
00
Ako vyhodiť rýchlosť?
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 18:44:48
00
otvoris okno a normalne vyebes za jazdy
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 18:47:34
011
Nuž to je už trochu cez..
Za jazdy by si z auta nemal nič vyhadzovať. Ale viem, že sú medzi nami takí, čo vyhadzujú smerovky, rýchlosti, špaky a podobne
Však sa zamyslite. Kto to má po vás zbierať??
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 18:55:19
02
https://fb.watch/gV1u4a045t/
Schvalne kolko vodicov zastavi
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 22:39:24
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up