Lokalizácia
Formulár sa odosiela
V pohode :)
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 11:49:16
00
Ja viem, preco tam prerusovana ciara je. Z videa je to tiez jasne. Ty si pisal, ze tam nie je!
Je to znacka V2 Pozdlzna prerusovana ciara (a alebo b, nejdem podrobne studovat), ktora sa moze predchadzat na rozdiel od plnej ciary. Potom o com tu tocis a akych slamiek sa este chytis?

Je este horsie, ze to tam poznas a nezachoval si sa tak, ako si mal a nepredchadzal tam, kde si mal. Naviac tu pises o sebe vsetky mozne kredity, ale robis presny opak. Chlap si vie priznat chybu, ty sa len zamotavas do svojich argumentov z kategorie voda v sitku a vzdy vymyslas nove, ktore su iba usmevne. Hanba by ma na tvojom mieste fackala po tom vsetkom, co si o sebe napisal.

dotm ako pises "pokial neohrozi alebo neobmedzi". A prave v tom to je a definuje to aj §2 ods.2, pism. c, kde su vymedzovacie pojmy dolezitych slov k paragrafom a ktore su zaklad. Preto je vymedzujuci pojem vymedzujuci a na zaciatku zakona, aby nedochadzalo k nespravnemu vykladu jednotlivych casti. Hovori " neohrozením sa rozumie povinnosť účastníka cestnej premávky počínať si tak, aby inému účastníkovi cestnej premávky nevzniklo nijaké nebezpečenstvo,". Tym, ze sa vodic zjavi pri predbiehani jedneho cyklistu v protismere, vznikne cyklistovi v protismere v case predchadzania nebezpecenstvo uz same od seba. Vodic v protismere tam nema v tom case co robit. Preto sa to vola opacny smer. Bud to niekto chape alebo nerozumie vyznamu "nevzniklo nijake nebezpecenstvo". Nebezpecenstvo pre cyklistu v protismere nevznikne vtedy, ked pojde auto za protiiducim cyklistom pekne vo svojom pruhu a obehne ho az ked sa obaja cyklisti minu. To su fakty, ktore obstoja pred sudom. Casty nastroj poistovni pri urcovani a vymahani skody, tie maju jednych z najlepsich pravnikov :) Realitu obmedzenia som popisal v strednej casti prveho komentu pre jfab.
Pokojne sa o tom mozme bavit od sudneho dna, ale nevidim v tom uz zmysel, kazdy nech si urobi nazor sam. Necham jfaba, nech si dalej dava maslo na hlavu, je v tom dobry. Aspon sa niektori pobavia :) :yawn: :hai:
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 13:37:27
00
ak by to bolo nebezpečenstvo samé od seba, tak by to zákon priamo zakazoval...
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 13:56:08
00
dovo, pod sa tam pozriet. Fakt si myslis, ze toto je pozdlzna suvisla ciara?
Chlapci, nehrajte sa na spravodlivejsich, ako ste.

Prílohy:

Snímka01.JPG
Snímka01.JPG 87.95 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.06.2013 - 14:07:30
00
Nemylim sa, viem to.

Skutocne si nemyslim, ze toto je ten pravy dovod povysovat sa nad ostatnych .. Vies kolko ucitelov si myslia, ze su najmudrejsi a vzdy sa najde niekto, kto mu dokaze, ze sa myli, mozno si len este takeho nestretol.
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 14:39:35
00
Nepovysujem sa, hovorim o realnych skusenostiach. Nic viac. Osem krat som sa zucastnil dopravno-bezpecnostnej akcie spolu s policajtmi. Spolu sme hliadkovali, oni zastavovali vozidla, riesili priestupky vodicov. Niektori fakt vedia iba to, aku temu zastavovania maju.
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 14:46:00
00
nebudem to tu rozduchavat, ale jfab ak si "ten" co ucil pod ptakoviny "gumy" a "vojakov",co niektori z nich nemali ani zakladne skoly skoncene a hento si si dal ako vizitku ako jazdis,tak sa hanbi!!! si sa zhovadil Joso Faber krasne tym videjkom,bohu zaplat,ze tam nebyvam,lebo presne takychto by som plieskal :wasntme:

CraObs dufam,ze aj ty poznas vsetky predpisy a zaroven ich porusujes lebo vies ako to urcite nastane a vies ich naspamat :hai:
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 17:09:38
00
nejak mi uniklo prečo ja kde čo? :D
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 17:27:04
00
asi vzhladom na to, co si napisal
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 17:48:35
00
chalani myslím, že by už aj stačilo.... |(
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 17:58:31
00
lebo to tu motáte do extrémov a na jedno kopyto.. každá jedna situácia je individuálna.. priznám sa už som tiež šiel medzi dvoma cyklistami u nás pred elektrárňou.. lenže tam je cesta na 4 autobusy http://goo.gl/maps/Gqylg
inak by som sa pomaly ani nedostal do práce/z práce keďže teraz tak 50% ludí jazdí na biku z okolitých dedín..

nuž ale áno dostane chlapec vlnu a je mi pod kolesami.. veď na tejto ceste kúsok ďalej som mal aj búračku.. ale tak čo ti pomože široká cesta keď ujco spraví hodiny krížom lebo šiel na snehu rýchlo do zátačky :punch:
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 18:06:23
00
canopus, od teba to beriem ako pochvalu, aj ked ti vobec nerozumiem.
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 18:10:52
00
Aby vám nebolo málo, tu máte hajlajt z dnešnej jazdy. Nebezpečné to nebolo, ale toho vodiča by som rozhodne nechválil. Dátum z kamerky je nesprávny btw.

Prílohy:

18.6.2013 predchadzanie.jpg
18.6.2013 predchadzanie.jpg 56.09 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.06.2013 - 18:29:17
00
ved sa ta nedotkol ani tienom :)
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 18:31:06
00
Určite to muselo byť nepríjemné..
Zobraziť komentár 18.06.2013 - 18:39:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up