Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nie isiel som z opacnej strany...po stromovej na limbovu...oni chceli z limbovej odbocovat na vlarsku...tam sa ona krava vofchala kam nemala...lebo sak ona hadam nebude zastavovat...

a ja som ju potom dobehol na limbovej pri poliklinike lebo aj tak este musela stat na cervenej...a potom som stretol v protismere cyklistu...ktory isiel z lamaca....
Zobraziť komentár 23.08.2013 - 20:04:14
00
GoogleMaps pomohol... Nepoznam tie ulice po mene nenisom bratislavak. Ale uz chapem... Tak potom by si bol na vine TY. Plynulost cestnej premavky

Ak sa panicka domnievala, ze si daval znamenie o zmene smeru jazdy dolava (a ak to aj tak vyeralo) tak jasne, ze ta obehne sprava, bezna vec...Ale za Neoprávnené používanie zvukového a svetelného výstražného znamenia. 30 €

Ja som pisal co som videl, ja som videl a pocul to Neoprávnené používanie zvukového výstražného znamenia, ale to uz bola ina situacia - tu si bol v prave TY

Naposledy upravil corsair dňa 23.08.2013 - 20:25:56, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 23.08.2013 - 20:16:28
00
Plynulost bola nulova kedze o par metrov za krizovatkou je senafor a na nom bola cervena.... A nikde nieje napisane ze vyslovene nemozes pustit auto odbocujuce na vedlajsiu ulicu....
Zobraziť komentár 23.08.2013 - 20:19:44
01
Čítam a nestíham sa diviť...
Uvedom si, že si cyklista a nemáš na riti brzdové svetlo. A bohužiaľ, hodne vodičov a väčšina polovodičiek sa spolieha práve na brzdové svetlo a nedokáže odhadnúť, že brzdiaci cyklista sa zrazu blíži rýchlejšie, pretože brzdí. Buď rád, že ťa nezostrelila.
Zobraziť komentár 23.08.2013 - 22:58:39
05
ehm neviem ako to este napisat...ked ja uz som takmer stal ona bola 50 metrov odomna....

akoze to by bola dobre mimo kebze si nevsimne stojaceho cyklistu :)
Zobraziť komentár 23.08.2013 - 23:04:26
01
Sprav si už ten vodičák, lebo takto si len hanbu robíš.
Alebo radšej nie, takto mám aspoň o srandu postarané x)
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 03:15:22
02
Osobne som tiez zastancom toho ze bez vodicaku by sa v premavke jazdit nemalo. Taky clovek totiz nemoze vediet ako ma jazdit, moze sa len domnievat.. Potom si vsimam cyklistov jazdit v protismere(ano toto sa mi stalo na americkom namesti v BA kde sa vyrutili dvaja cyklisti vedla seba v protismernom cyklopruhu a oproti nim cyklista v spravom smere a vyhybali sa cez moj pruh ze som ich skoro nabral a este sa cudovali co sa rozculujem) vybehnu z chodniku na prechod pre chodcov 5m pred autom ani sa nepozru. Na krizovatke kde odbacaju vlavo sa radia doprava a potom zmatkuju a kluckuju pomedzi auta. Alebo stoja v strede cesty a cakaju kym prejdu auta. V jednosmerke jazdia do protismeru a este po zlej strane, pripadne stredom atd atd.

Naposledy upravil palo1707 dňa 24.08.2013 - 07:48:01, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.08.2013 - 07:45:38
01
NJ podla mna by sa mohli pravidla cestnej premavky ucit v zakladnej skole ako povinny predmet
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 07:47:54
02
tak este raz sa spytam...ked sa vykaslete na to ze som mohol(ale v tej situacii vobec neohrozil seba) seba ohrozit....

viem ze vozidla na hlavnej MAJU prednost....ale kde je napisane ze vozidlo na hlavnej vyslovene NESMIE pustit ine vozidlo? ci uz vychadzajuce z vedlajsej alebo odbocujuce na vedlajsiu ulicu?

v praxi sa to deje stale vozidlo na hlavnej pusti vozidlo odbocujuce na alebo z vedlajsej ulice...tak o co som ja horsi ako vsetci ty vodici??? zabudnite na to ze som na bajku berte to ako vozidlo a vozidlo...... pretoze cyklista je tiez vozidlo :)
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 08:41:15
01
tu ide o to že pokiaľ to nebolo nutné tak ty nemáš čo robiť "dobrý skutok" tým že dáš prednosť druhému, len robíš zmätky ktoré môžu vyústiť do havárie, prednosť sa dáva v takých prípadoch ako keď si napríklad na hlavnej a z bočnej cesty sa ti tam pichne auto a zastaví lebo zostane stáť v tvojom pruhu, tak ho už pustíš keď je debil a sa ti tam pichol lebo to bude rýchlejšie a bezpečnejšie akoby mal zacúvať späť
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 08:47:00
03
NJ podla mna by sa mohli pravidla cestnej premavky ucit v zakladnej skole ako povinny predmet

súhlasím s tebou ,aspoň základy cestnej premávky. ak sa pamatáš na dopravné ihriská tak presne to by trebalo oživiť. ale naša chabá legislatíva no povedzme si :fubar:
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 08:53:29
01
tu ide o to že pokiaľ to nebolo nutné tak ty nemáš čo robiť "dobrý skutok" tým že dáš prednosť druhému, len robíš zmätky ktoré môžu vyústiť do havárie, prednosť sa dáva v takých prípadoch ako keď si napríklad na hlavnej a z bočnej cesty sa ti tam pichne auto a zastaví lebo zostane stáť v tvojom pruhu, tak ho už pustíš keď je debil a sa ti tam pichol lebo to bude rýchlejšie a bezpečnejšie akoby mal zacúvať späť

preto je bezne davat prednost autu ktore sa ti do pruhu nepichne a len cka kedy bude moct odbocit ze?

ake zmatky?? to bolo skoro rano....kazde auto sa tam vlieklo ako slimak....problem bol len v jej nedockavosti...

kebyze som siroky ako vozidlo tak je ticho zamnou a pocka a respektuje to ze som pustil dve auta...
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 09:05:00
01
ja som tam nebol, ja neviem čo sa tam dialo, z toho čo si písal som to pochopil tak že si bol na hlavnej a autá čo odbočovali z hlavnej (zrejme boli v protismere a odbočovali do ľava) si pustil aby mohli prejsť keďže by tam dlho čakali a pipka za tebou ťa obchádzala cez krajnicu a možno aj obrubník a skoro ťa sejmula
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 09:34:07
00
mna vobec nesejmula....obysla ma s odstupom...mna nastvalo to ze videla ze tie auta odbocuju a aj tak sa tam vopchala....presla cez tu krizovatko s velkym egom aka je super a dupla na brzdy lebo musela cakat na cervenej....pointa tohto jej cinu? to 10 sekundove zastavenie by ju zabilo?? ked aj tak musela hned stat na cervenej?? dalsi vodic za nou bol ale normalny a v pohode pustil aj to druhe auto ktore kvoli nej nestihlo prejst ked som ho pustil.....

kebyze je na tom semafore zelena tak asi nespomalujem...ale kedze som videl akurat preskocit cervenu tak mi to prislo uplne v pohode..lebo stat by sme museli tak ci tak...a je jedno ci je to tam alebo o par metrov dalej...
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 10:16:52
01
chybu ste urobili obaja, ty si podcenil situáciu že za tebou je krava, a krava bola zase bezohľadná, predstav si žeby sa tí dvaja zrazili (krava a ten čo si mu dal prednosť) komu by podla teba prisúdili policajti vinu? a čím zavinením by to bolo? tvojím pretože ty si mu dal prednosť čím si porušil pravidlá cestnej premávky, áno občas je to fajn keď niekomu pomôžeš výjsť ale musíš rátať s tým že sa takéto môže stať, preto je to na biku obzvlášť nebezpečné pretože niesi široký ako auto a tým pádom ťa ľahko obíde
Zobraziť komentár 24.08.2013 - 10:38:20
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up