Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ano pobili sme sa v rôznom veku na školách,na brigádach medzi sebou určite.Rovnako aj na vojne,ale to ty asi nevieš o čom píšem.Nelámali sme si rebrá to je fakt.
Chlap ktorý sa nevie ani za svojho kamaráta pobiť keď je to treba nech ide pochodovať na LGBT a viac sa k tejto blbosti nebudem vyjadrovať.
Zobraziť komentár 30.09.2013 - 14:18:21
01
nemas paru co ja viem, alebo nie...
ale ty asi ani nerozumies tomu co citas:
..Kolegovi, ktorý bol celý od krvi, išiel na pomoc. „Vodič sa pustil aj do mňa...

ps: a odkial vies, ze kolegovia boli kamarati?
Zobraziť komentár 30.09.2013 - 14:46:56
00
triki - keď budeš mať skoro 60 tak uvidíš ako ti hoc aký 20 ročný soploš naloží.. a to nie len vďaka tomu že má napr výhodu 15kg navyše, v tom veku už sú aj reakcie inde.. a keď dostaneš peknú pecku do hlavy tak si v podstate vybavený.. takže prvého zložil hneď a druhý si už išiel pre ranu 1vs1
a vobec by som si nefandil že by ťa teraz nejaký malý aj 17 ročný soploš nezložil, keď je správne vybavený a vie ako na to..
Zobraziť komentár 01.10.2013 - 19:39:08
00
no jo, ti dnesni tinedzeri su castokrat dost vysoki a ked este posiluju, tak maju aspon 90-100 kg bez problemov.
Zobraziť komentár 01.10.2013 - 20:48:35
00
Za starych cias fungovali feroky. A to bolo ferove -:)
Zobraziť komentár 01.10.2013 - 22:04:15
00
Kedysi som robil casopis. Zalamoval som tam clanok so skolitelom ochrankarov a spominal tam nieco o tom, ze moment prekvapenia hra v utoku silnu ulohu. Casto aj fyzicky slabsi jedinec dokaze zdolat silnejsieho len vdaka momentu prekvapenia. V okamihu, ked sa napadnuty dokaze z prveho utoku otriast, tak je otazka casu, kedy slabsi z boja utecie. Horsie vsak je, ze takito zmrdi nosia pri sebe aj buchacky a v amoku ju nevahaju pouzit. Potom na sude si vybavia dohodu o vine (pripadne argumentuju sebaobranou, samozrejme bez svedkov - kedze ty si uz mrtvy a nemozes oponovat) odsedia si s dobrym spravanim rok dva a su vonku. Mrtvole to uz ale nepomoze.
Triki, ak sa raz s takym debilom stretnes, vtedy zazijes, co to znamena byt kusok od smrti. A ver mi, je to fakt nechutny pocit, ktory ta moze poznamenat na dlhe roky.
Zobraziť komentár 02.10.2013 - 13:55:56
04
no jo, ti dnesni tinedzeri su castokrat dost vysoki a ked este posiluju, tak maju aspon 90-100 kg bez problemov.

Vcera som mal moznost vidiet mladych v akcii. V dvanast minutovom behu mnohi hladali kyslik po tretom kolecku, pocas sprintu na 50 metrov som cakal, ze sa potknu o vlastne hohy a pri plavani malokto skocil do vody zo stupienka. Niektori ani nezvladli preplavat potrebnych 100 metrov. A to vsetci chcu byt hasicmi. V posilnovni pri zhyboch, sed-lahu a skoku do dialky z miesta som ich nevidel. Mozno dvaja z asi 20 by presli. Nie som super sportovec, ale osemnastim z nich by som usiel, pripadne odplaval.
Zobraziť komentár 02.10.2013 - 16:03:07
00
neviem co za lenivcov si to tam mal....ale u nas v triede je 90 percent chalanov na tom kondicne velmi dobre :)

Naposledy upravil misopetrovic dňa 02.10.2013 - 17:40:53, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.10.2013 - 16:15:33
00
ale s gramatikou to tak slavne asi nie je :D
Zobraziť komentár 02.10.2013 - 16:59:16
03
Môj názor je taký, že kto má v ruke zbraň, tak vyhráva. Samozrejme pištol proti boxeru nie je férový boj, ale boxer (alebo teleskopický obušok) proti holým pestiam môže byť vysoko účinný. Ja mám boxer a aj teleskopický obušok, ale nikdy ho so sebou na biku nenosím, ale často si hovorím že budem :) . Mám to len v batohu ktorý nosím do práce a nikto o tom nevie....kolegovia by asi spadli z nôh keby sa mi jedného dňa toto vysypalo na dlážku v práci :D .
Zobraziť komentár 02.10.2013 - 20:10:46
00
no ved ja som nepisal, ze dnesni mladi su vsetci skveli sportovci. myslel som len, ze vdaka strave a jej kvantite su dnesni mladi castokrat o dost vyssi nez ich rodicia a prarodicia v ich veku, plus sa da ratat aj s rastovymi hormonami pritomnymi v mase.
to ci maju kondicku, to je uplne ina vec
Zobraziť komentár 02.10.2013 - 20:33:16
00
Môj názor je taký, že kto má v ruke zbraň, tak vyhráva. Samozrejme pištol proti boxeru nie je férový boj, ale boxer (alebo teleskopický obušok) proti holým pestiam môže byť vysoko účinný. Ja mám boxer a aj teleskopický obušok, ale nikdy ho so sebou na biku nenosím, ale často si hovorím že budem :) . Mám to len v batohu ktorý nosím do práce a nikto o tom nevie....kolegovia by asi spadli z nôh keby sa mi jedného dňa toto vysypalo na dlážku v práci :D .

V batohu sú ti tie veci úplne zbytočné...
Zobraziť komentár 03.10.2013 - 09:54:10
00
winter78 tak pred dvoma týždňami mi kolega odporúčal, aby som si zaobstarala ten teleskopický obušok, aj mi ho predviedol. hrozná vec, musí to byť naozaj pecka, keď niekto dobre trafí. preberali sme to kvôli jednému "chudákavi", ktorý sa mi snažil nahnať strach. kolegovi som pekne poďakovala ale nič také si nebudem zabezpečovať, lebo úprimne: mám problém nájsť v kabelke aj kľúče od auta :lol: a kým by som odtiaľ vyhrabala ten obušok bolo by dávno po incidente a navyše, už pri prvej rane by hrozilo, že si trafím vlastné telo :punch:
Zobraziť komentár 03.10.2013 - 10:28:10
00
Ono teleskopický obušok aj boxer sú v podstate na nič, ak ich ich nositeľ nevie aspoň ako-tak používať. Pre "laikov" sú podľa mňa ďaleko vhodnejšie rôzne obranné spreje.
Zobraziť komentár 03.10.2013 - 10:40:46
00
minule som ho pouzil na psa :)
Zobraziť komentár 03.10.2013 - 10:47:08
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up