Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nestihol som mu uz zakricat ze kusok je policajna stanica ze podme tam nech sa dozvie kto ma pravdu....pretoze naskocila zelena a odisiel....

som chcel dnes len nohy vytocit po seredmaratone a drb hned na zaciatku chytit takehoto pohlavneho uda .....hned som mal interval neplanovany... A tep vysoko....najviac ma dozralo s akym kludom to povedal....ked ho raz ***** nejake suv v tom kruhaci tak si uvedomi ze blinker sa pouziva na oznamenie zmeny smeru jazdy a nie na oznamenie ze ano dalej sa budem tocit v kruhaci kde som na hlavnej....cize nemenim smer jazdy...

kokos a to si chcem ist robit vodicak....ale este par takychto pakov a asi si to rozmyslim....
Zobraziť komentár 02.06.2014 - 23:50:55
00
misopetrovic dufam, ze budes jazdit aj do BA :)) Nechcel by som tu robit vodicak....

Ale zas...dnes vcelku ohladuplne jazdili, az na jednu babu na hradzi, ktora si bezi pekne rovno a ked som ju oblukom obchadzal, tak zrazu to strhla dolava :D
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 00:20:09
00
hehe veru bezci su tiez kategoria sama o sebe, vacsinou to v noci nema ani odrazku, nieto este svetlo, a aj tak na mna musia zakricat ze co im svietim do ksichtu. pritom v meste a na hradzi mam vzdy len low mod, a este aj sklopeny nadol.
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 00:45:07
00
Dnes z pohladu vodica:

Noc, cyklista iduci po hlavnom tahu kde by som ho fakt necakal (vedla ide subezne bezpecna bocna ulica), zadne svetlo mu svietilo.

Zdanlivo vsetko v pohode. Problem bol prave v tom svieteni. Uplne sa stracal, splyval s okolim. Myslite na to a podla moznosti zapinajte blikaci rezim a nie trvale svietenie.
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 00:57:02
00
Jezus, toto tvrdis ty. uz ma zdrbali ludia ze co blikam, ze mam svietit, vraj pri blikani sa tazsie urcuje vzdialenost
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 03:10:46
00
Vzdilenost nevzdilenost....hlavne je ze si ta vsimli...avietiaxi mod je na pocu lebo je to len stcionarne svetlo pred tebou a nemusis ho z auta vzdy zaregistrovat... :)
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 07:20:19
00
Vzdilenost nevzdilenost....hlavne je ze si ta vsimli...avietiaxi mod je na pocu lebo je to len stcionarne svetlo pred tebou a nemusis ho z auta vzdy zaregistrovat... :)

:D :D Písať na mobile je niekedy zábavné :D
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 07:37:28
01
Do papuce....to su jazykolamy :D :tmi:
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 08:41:51
00
V rakusku pri hraniciach su skoro sami slovaci. Aj v autach s rakuskou znackou. A nemam pocit, ze by jazdili nejako ohladuplnejsie oproti zvysku SVK. Privelmi si to vsetko idealizujete. Nie je to tak. Raz ma v stupani na legendarne Mortirolo vytrubil debilko v ciernom golfe s IT znackou. A isiel som pritom uplne normalne v pravom pruhu cesty (no zig-zag Fantozzi).
Na SVK som isiel bicyklom par krat aj po rychlostnej ceste medzi Martinom a Zilinou (cez vikend) - a ziadne zatrubenie. Ani pipnutie. Vsetci sa vliekli za mnou kym sa cesta rozsirila. Je to vsetko o ucastnikoch premavky. Debil sa najde hocikde. Ale svojim sposobom jazdy na bicykli dost ovplyvnujete aj chovanie samotnych vodicov. Ked vidia, ze jazdite necitatelne, tak sa zacnu necitatelne chovat aj oni.
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 11:07:32
00
To este este nejazdili na Ukrajine. Tam mate 100% istotu ze vas kazde jedno policajne auto bud vytrubi alebo vysirenuje.... :-D
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 11:25:25
00
Axel to len tak for fun, alebo aj nieco chcu?
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 11:27:56
00
Myslim, ze na seba upozornuju, ze idu...
Nikdy nic nechceli a uhanali si svojich obligatnych 100-110 dole dedinou.
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 11:30:06
00
:D :D Písať na mobile je niekedy zábavné :D

tažko sa tomu verí ale zmaturoval som zo slovenčiny na jednotku :D
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 13:28:19
00
mišo, toto bola našťastie partizánčina tvojho mobilu, ten dokáže niekedy dobre zabaviť toho, kto text číta. Hlavne pri používaní predikcie mi moja drahá niekoľkokrát telefonovala s rehotom, že čo som jej to napísal :)
btw, ja som zmaturoval na dvojku, veril by si tomu? ;)
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 13:31:14
00
misopetrovic: astro teraz len nechapavo kruti hlavou a zvazuje odvolanie voci zaujatosti komisie :))
Zobraziť komentár 03.06.2014 - 13:31:29
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up