Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Bol to Critical Mass http://www.criticalmass.sk/, jazda 27.6.2014, začínali o 18,00.
Stačí použiť google.
A treba sa rovnako pripraviť na prázdninové každopiatkové inline jazdy po BA - bratislava-inline - http://www.bratislava-inline.sk/sk/
Zobraziť komentár 28.06.2014 - 16:13:21
00
astro Porusovanim predpisov sa chcu zviditelnit? :) Faakt dobree. Na take hovada fakt len dfensa ;)

Asi by bolo dobre nieco taketo poslat na mesto.. D-Fense: Pojedou, pojedou... ;)

Toto su tie prave cyklovsi, ktore len ignoruju predpisy :)

Naposledy upravil randy dňa 28.06.2014 - 20:39:18, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.06.2014 - 20:30:11
00
Neviem ako Critical Mass ale na BA-inline som sa svojho času zúčastňoval pravidelne. Je to akcia organizovaná so súhlasom a za asistencie polície, ktorá usmerňuje premávku.
Zobraziť komentár 28.06.2014 - 20:38:42
00
no cosi pamatam critical mass, tak vzdy to bolo v duchu 'pomeeee' hlava nehlava, cervena zelena taky hentaky pruh to je fuk, a hlane ked sa potom daky vodic pravom zacal rozculovat tak k nemu dosiel samonasierac na bajku a pindal donho ze co chce, ci ma daky problem
Zobraziť komentár 28.06.2014 - 23:21:01
02
To korkovanie http://www.criticalmass.sk/ako-jazdit/ myslia vazne???? Fakt nechapem, zo tie hovada hladaju na cestach :swear: :puke:
Zobraziť komentár 29.06.2014 - 09:04:09
00
Zas to tak neprezivajte. Tiez nie som fanusikom nieco takeho, ale pozri sa kolko vodicov jazdi bez problemov na cervenu, kolko vodicov sa otaca na svetelnych krizovatkach ze pri tom zrazaju chodcov, co maju zelenu na priechode a hlavne kolko koko*ov za volantom pri plnych cestach zablokuje krizovatky, ked do nich vojdu bez toho, aby mali moznost ich opustit pocas zeleneho signalu... Policajti toto absolutne neriesia, vdaka comu je to cim dalej, tym horsie. Uz sa mi aj stalo, ze ked som autom zastavil na cervenu, tak ma nejaky rozbehnuty degenerat vytrubil, ze co som to este nepresiel.
Zobraziť komentár 29.06.2014 - 10:38:13
01
To korkovanie http://www.criticalmass.sk/ako-jazdit/ myslia vazne???? Fakt nechapem, zo tie hovada hladaju na cestach :swear: :puke:

Policajti by si zarobili ;-)
Zobraziť komentár 30.06.2014 - 16:36:42
00
A bude sa fúkať.
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/322821-policia-hlada-navod-ako-na-opitych-cyklistov/
Len neviem čo je to privysoká rýchlosť. Lebo cyklista v obci prekročí len výnimočne a mimo mesto ani nehovoriac.
Zobraziť komentár 03.07.2014 - 12:36:21
00
Ja v meste bezne chodim 50 a casto prekracujem (podla GPS zvycajne okolo 51-53km/h) len stale vidim problem v tom, ze cyklista nema ako zistit ze ide prirychlo. Od kedy som zlomil drziak mam GPS v ruksaku a svoju rychlost zistim az doma a aj to neviem ci je realna
Zobraziť komentár 03.07.2014 - 12:57:03
00
A bude sa fúkať.
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/322821-policia-hlada-navod-ako-na-opitych-cyklistov/
Len neviem čo je to privysoká rýchlosť. Lebo cyklista v obci prekročí len výnimočne a mimo mesto ani nehovoriac.

Z celkového počtu 5 153 dopravných nehôd zavinili cyklisti pod vplyvom 26 nehod.
to je pol percenta. Je to asi najvacsi problem sucasnosti ktory treba riesit ....
Zobraziť komentár 03.07.2014 - 13:14:34
00
Je bezne ze nas vodici obchadzaju strasidelne tesno. Nerozhoduje pri tom ci je cesta volna, alebo nie, ci ide nieco v protismere, ci nie, nerozoduje nic. Osobne mam pocit ze urcite % ludi skratka nechce pouzit brzdu alebo pohnut volantom - kvoli niekomu. Casto ti isti soferi potom kusok predomnou stylovo obidu jamocku na ceste... Konecne otazka: ak nahodou ja obidem jamocku na ceste (ci inu prekazku, ktoru objektivne zbadam relativne neskoro) a takemuto vozidlu vojdem do cesty (casto ani netusim ze sa ku mne blizi) - kedze ma neobchadza s dostatocnym odstupom - kto bude vinnik pripadnej kolizie? Ma niekto skusenost? Dik.
Zobraziť komentár 03.07.2014 - 13:30:06
01
Ja v meste bezne chodim 50 a casto prekracujem (podla GPS zvycajne okolo 51-53km/h) len stale vidim problem v tom, ze cyklista nema ako zistit ze ide prirychlo. Od kedy som zlomil drziak mam GPS v ruksaku a svoju rychlost zistim az doma a aj to neviem ci je realna

bezne? po rovine?

lebo toto mi pride ako realna rychlost dole kopcom....alebo teda s poriadnym vetrom do chrbta..
Zobraziť komentár 03.07.2014 - 13:35:27
01

Cez 50 chodíš pravidelne asi len na nejakom úseku dole kopcom. Nechcem ťa podceňovať, ale určite to nie je rýchlosť ktorou by si prekonával väčšinu trasy. Každopádne to nie je rýchlosť ktorou by sa dokázal trvale pohybovať bežný cyklista. Väčšina ľudí chodí na trekingoch do roboty, obchodu, krčmy, či sa len tak vyvenčiť. 50-ku asi nikdy v živote ani nedosiahli. Neberme ako typickú vzorku návštevníkov tohto fóra. Inak čo sa týka kontroly rýchlosti, tak súhlasím, že tachometer nie je povinnou výbavou. Na druhej strane ak je niekde obmedzená rýchlosť na 30 km/h tak policajtov podľa mňa vôbec nebude zaujímať či si vedel o tom, že ju prekračuješ alebo nie.
Fúkať nech kľudne dávajú, napitý cyklista nepatrí na cestu rovnako ako napitý šofér.
Zobraziť komentár 03.07.2014 - 13:49:13
00
Ja v meste bezne chodim 50

A to ako na tom strasidle, ktore mas v profile? :lol:
Zobraziť komentár 03.07.2014 - 13:52:38
00
Tak zvycajne som v meste cestou z prace a do prace, do prace to mam asi 4km do kopca (takze jazyk po zem a pomalicky) potom asi 2km klesak ktory je ukonceny prudkym vystupom. Na klesaku mam max 72,5 ;) Z prace pouzivam inu trasu, najprv po rovine kde jazdim okolo 30-40kmh zalezi od vetra. Tak tiahly klesak, ak chytim autobus tak sa cely cas drzim za nim a ver tomu, ze kosicka MHD jazdi cez 50 :D ak nechytim autobus pouzivam ako "tachometer" okolite auta ktorym casto stiham alebo sa navzajom obiehame. Tak vbehnem do bocnych uliciek v Barci kde spomalim kvoli detom a tak na letisku kde to zalezi od vetra.

Jezus Jo, 29" sa nezda, ale je zatracene rychle :D
andreee Byt policajtom tak kontrolujem hlavne brzdnu drahu na bicykloch. Urcite je nebezpecnejsi BMX kar iduci 10km/h bez brzd ako MTB s nadupanymi hydraulikami ktory v pripade nudze zbrzdi zo 40 na 0 v priebehu niekolkych metrov.
Zobraziť komentár 03.07.2014 - 14:51:51
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up