Lokalizácia
Formulár sa odosiela
chlapci a co ste hluchy ked nepocujete motorku?
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 12:13:32
00
niektory to robia naschval, ze za mnou par desiatok petrov da dole ruku z plynu, vyradi rychlost a ked ma obieha drbne tam rychlost a poriadne prida...predpokladam ze to tak robia motorkari na celom slovensku ked sa chcu pobavit tym ze nastrasia cyklistu. vtedy ho nemas sancu pocut. samozrejme nerobia to vsetci, ale tiez som sa par krat zlakol ked ma takyto blb obiehal a este naschval ide natesno.

PS: len odhadujem, ze to takto robia. nemam motorku tak neviem s istotou :)
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 12:20:29
00
lenze predtym si ho musel pocut ;) preto sa v pravidelnych intervaloch kukam cez rameno za seba...hlavne preto ze rad jamy obchadzam....cize aby som videl ci nikoho neobmedzim ked hodim vlnu ku stredu pruhu....a za druhe si tak overim ci sa nieco neblizi :)

motorka ma prekvapila asi len raz......ale vtedy som uz ledva vnimal okolie aky som bol zniceny :lol: a vtedy ma to prebralo co bolo ziaduce :)
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 12:30:59
00
mne sa to este nestalo, alebo to len inak vnimam,
ked motorka za mnou ztichne = spomalil, ked prida, tak preto, aby ma cim skor obehol, cize neurobil nic nepochopitelne, nebodaj nebezpecne
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 12:33:35
02
Potvrdzujem (zapadne a stredne slovensko :-) ), stava sa to a fakt som par krat skoro posral, a nezvikol som si na to. Neni sanca ich pocut a otacat sa kazdych par sekund asi nema vyznam, keby som aj videl motorku - teraz co? otocim sa dopredu a som pripraveny na naraz 110 dB? Dozadu sa otacam dost casto, kvoli jamam, ked ich obchadzam chcem mat istotu ze sa neblizi akakolvek kara...
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 13:03:35
00
ja nehovorim ze sa mi to stava na kazdom vyjazde, normalne pocujem aj motorku. no su pacienti ktory to takto robia, tento rok to bolo mozno 3x. su kadejaky soferi, ci uz aut alebo motoriek...vzdy sa najdu blbci....takych ale ignorujem, co je zjavne najlepsia volba ako sa vyhnut konfliktu. tiez sa otacam za seba casto, kedze nase cestu su derave a popraskane a casto musim obiehat taketo poskodenie. takze ma malokedy niekto prekvapi, no stane sa. btw Miso ked ides svizne medzi 30-50km tak ti fuci do usi, vtedy sa da prepocut kadeco ;)
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 13:09:28
00
niekedy vie takto nastrašiť aj auto ktoré ide hrubo cez limit, to tiež nie je až tak počuť a len zrazu preletí. ale záleží to od veľa faktorov, od konkrétneho úseku cesty a aj od sily a smeru vetra...
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 13:16:03
00
Potvrdzujem (zapadne a stredne slovensko :-) ), stava sa to a fakt som par krat skoro posral, a nezvikol som si na to. Neni sanca ich pocut a otacat sa kazdych par sekund asi nema vyznam, keby som aj videl motorku - teraz co? otocim sa dopredu a som pripraveny na naraz 110 dB? Dozadu sa otacam dost casto, kvoli jamam, ked ich obchadzam chcem mat istotu ze sa neblizi akakolvek kara...

no praveze ked ten hluk cakas tak ta nezaskoci -_-

na jednu stranu ti vadi hluk 110dB ale na druhu stranu tvrdis ze nieje sanca motorku pocut.... ty co mas so sluchom? :D

motorku je pocut na hodne velku vzdialenost ani to nemusi nejako vytacat do vysokych otacok...cize ked aj nasledne upusti plyn a tym padom stichne....uz chvilu predtym viem ze sa blizi :)
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 13:50:28
00
Miso ty si iny vo vsetkom to my vieme :P :D
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 13:55:10
00
Miso :-) mozno som mal iba zle nasadenu usanku a vyvratene usi dopredu
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 14:06:36
00
Zaujima ma, ako mozu take motorky prejst cez STK. Preco nadmerny hluk nekontroluju policajti? Keby som mal na aute namiesto vyfuku obrovsky tlampac, som si isty, ze by ma o chvilu zastavovali policajti. Ale motorka, bez problemov, turovacky v meste na plne gule.
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 14:17:28
01
S tým hlukom nič neurobis oni to to majú tak dane. Je to nepríjemné ked ta to dobieha a nie si na to zvyknutý preto to tak vnímaš. Minulé so išiel na Pezinsku Babu a mal som dost. Ked som išiel v zatackach dával som si bacha aby som sa v nej nestretol s motorkarom.
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 16:45:08
00
mozno som zvyknuty na motorky preto ze cele leto som denne chodil na babu aj niekolko krat... :) ale treba povedat ze motorkari jazdili normalne :) sice tomu dost casto na rovinkach poriadne uyebali..ale vzdy ma obehli s dostatocnym odstupom :)
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 17:42:55
00
Tichá motorka ma ešte neprekvapila, skôr mi vadí ich hluk. Radšej si zapchávam ucho, lebo mi to veľmi vadí. Podobne keď ide okolo húkajúca sanitka. Uhnem na kraj a zapchám si ucho. Slabo vidím, sluch mám priemerný, ale takýto hluk mi veľmi vadí... ;-)
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 17:58:33
00
odvazny blog :)
http://adamvasina.blog.idnes.cz/c/423853/Patri-cykliste-na-chodniky-Dle-meho-ano.html
Zobraziť komentár 01.09.2014 - 22:31:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up