Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Doriesili. Verejne priznali chybu vodica sluzobneho motoroveho vozidla policie. Amen
Zobraziť komentár 09.01.2016 - 21:02:31
05
Kice ked som cital Tvoj post´ cely cas som dufal ze je ironicky a na konci bude smalik, bohuzial nebol.

"Treba si uvedomiť akútnu potrebu zásahu." aka je podla teba miera spolocenskej nebezpecnosti konania toho vodica, ktory nemal pustene svetla ? Nevreris dufam, ze po nom tak skocili, lebo predvidali, ze v susednej obci zenicka cestou z nakupov prehliadne ono vozidlo nesvietiace a skoci pod neho... Hovno, isli po nom preto, lebo to bola dobra kavka ako zarobit par €. Ci uz na bloky alebo bokom si netrufam sudit, niekto tu uz hore pisal, ze policajti su uz tak tlaceni vykonnostnymi KPI, ze horsie to uz asi maju len pobockovi pracovnici v banke...

Ale spat k tej akutnej potrebe zasahu... Ked uz nijak minac, pozri si sadzobnik pokut, kolko je za nezapnute svetla a kolko za to, co urobili oni. Priznam ze neviem, tak ma mozno dostanes ;-)

Ak by chceli pomohat a chranit, tak by vodicovi blikli, on by sa velmi rychlo spamatal ( stalo sa mi to viackrat, podobne aj telefon v ruke ) a my by sme nemali o com polemizovat
Zobraziť komentár 09.01.2016 - 21:45:50
01
mne je skor divne, preco fizli viac nechytaju cyklistov co jazdia po chodnikoch (aj ja obcas), vsak to su jasne rychle prachy a je takych aj dost vela.
Zobraziť komentár 09.01.2016 - 21:49:02
00
Blbo sa chytajú. :P

Naposledy upravil astro dňa 09.01.2016 - 21:55:59, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.01.2016 - 21:53:06
07
lebo to do istej miery toleruju a mozno vidia (bi)cyklistov radsej na chodniku, ako na ceste
Zobraziť komentár 09.01.2016 - 21:54:41
01
aby sme to uviedli na pravu mieru...

autor videa sa vyjadril ze policajti reagovali na auto iduce v protismere bez svetiel (vidina zarobku na pokute) ztemnila debilovy za volantom mozog a bez rozmyslania to zvrtol cez plnu ciaru s autom rovno za chrbtom...(to ze smerovka dva krat blikla je super ale najskor sa odsunut ku pravemu okraju a nasledne to zvrtnut prudko dolava je dost debilne riesenie)

na mieste boli do 15 minut az 4 policajne auta :D a dopravak zadelil ze vinny je vodic medaku... :D :D co si budeme hovorit cisty slovakistan :D
Zobraziť komentár 09.01.2016 - 21:58:27
00
ale ciastocnu vinu ma aj ten mercedes, nemal dostatocny odstup, tazko predvidat taku sprostost od policajtov, ale ja sam som podobne nedobrzdil a rozbil si auto o tazne zariadenie, ked autu predo mnou vbehol do cesty pes, spoza autobusu, uz som ho planoval obiehat ked pribrzdoval a on zrazu dupol na brzdu, jemu sa nestalo nic, mne polamalo prednu masku o tazne, odvtedy si nechavam odstup vzdy, aj za tymi polismi to chcelo o sekundu viac casu na dobrzdenie, kameraman to mal dobre vyratane, druha vec ze za nim siel tiez nejaky pretekar :)
Zobraziť komentár 09.01.2016 - 22:39:35
03
Ja neviem, co tu splietas, Miso, ked este aj v správach o tom hovorili, ze vinni su policajti :D http://www.tvnoviny.sk/domace/1816072_ziarski-policajti-sa-predviedli-v-plnej-parade-ich-jazda-je-hitom-internetu
Zobraziť komentár 09.01.2016 - 22:42:16
00
Medak mal najprv dobru vzdialenost. Ked policajti zabrzdili, zacal ich obiehat. Dokonca blikol smerovkou.
Zobraziť komentár 09.01.2016 - 22:50:24
00
Jezus ti autobusari sa na tej krizovatke castkorat spravaju ako magori a vbiehaju si do hlavnej ako sa im chce, si myslia ze maju prednost vsade. Inak nepochopim tu havariu, urcite ten autobusar tadial chodi dennodenne a co si myslel ze dostane prednost? Ale na tej krizovatke sa tak spravaju aj vodici aut, vzdy ked tade idem po hlavnej radsej si pred krizovatkou pribrzdim lebo ti z vedlajsej sa vzdy k tej krizovatke rutia ako keby nestihali zelenu na virtualnom semafore, kazdemu tam odporucam davat bacha ak tadial pojde, ci je na hlavnej alebo vedlajsej. Takisto aj na dalsej veckovej krizovatke za medissimom, tam mi uz zoparkrat blazni nedali prednost. A na krizovatke kutlikova-topolcianska uz mal byt davno kruhac.
Zobraziť komentár 10.01.2016 - 01:22:22
00
fokel si ma teraz pobavil :-)
si myslím, že človek so zmyslom pre humor a so zmyslom pre realitu nepotrebuje smajlíky :-)
Zobraziť komentár 10.01.2016 - 02:29:51
01
Možno si mysleli že majú zapnuté VRZ a pán policajt to strhol za nesvietiacim vozidlom. :) Nechápem tento ich počin. Je to proti zdravému rozumu.
Zobraziť komentár 10.01.2016 - 09:06:03
00
Čo myslíš pod pojmom "zdravý rozum policajta" ?
Zobraziť komentár 10.01.2016 - 09:11:22
00
Nechcem sa nijak dotknut policajtov, ani ich urazat, ale v ramci srandy by som to povazoval za nieco ako chory rozum obycajneho smrtelnika, ktory nikdy policajtom nebol :D
Zobraziť komentár 10.01.2016 - 13:46:20
00
Kice Uff; mi odlahlo ;-)

Ako som minule cital komentar nejakeho sluneckara " ... v dnesnych casoch ani nevieme ako, a z rozumnych ludi sa stavaju radikali " :-(
Zobraziť komentár 10.01.2016 - 22:12:54
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up