Kice ked som cital Tvoj post´ cely cas som dufal ze je ironicky a na konci bude smalik, bohuzial nebol.
"Treba si uvedomiť akútnu potrebu zásahu." aka je podla teba miera spolocenskej nebezpecnosti konania toho vodica, ktory nemal pustene
svetla ? Nevreris dufam, ze po nom tak skocili, lebo predvidali, ze v susednej obci zenicka cestou z nakupov prehliadne ono vozidlo nesvietiace a skoci pod neho... Hovno, isli po nom preto, lebo to bola dobra kavka ako zarobit par €. Ci uz na bloky alebo bokom si netrufam sudit, niekto tu uz hore pisal, ze policajti su uz tak tlaceni vykonnostnymi KPI, ze horsie to uz asi maju len pobockovi pracovnici v banke...
Ale spat k tej akutnej potrebe zasahu... Ked uz nijak minac, pozri si sadzobnik pokut, kolko je za nezapnute svetla a kolko za to, co urobili oni. Priznam ze neviem, tak ma mozno dostanes

Ak by chceli pomohat a chranit, tak by vodicovi blikli, on by sa velmi rychlo spamatal ( stalo sa mi to viackrat, podobne aj telefon v ruke ) a my by sme nemali o com polemizovat