Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A poznáš ten kreslený vtip , ako Ferko zabudol , že nie je na nete? Ak by z toho disca vyliezol bezkrký vypatlanec s devinou v priehradke , tak by si sa priposral a zaprial mu ešte šťastnú cestu...

Naposledy upravil Ramon1 dňa 16.08.2016 - 23:14:52, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 15.08.2016 - 20:04:30
05
arrow_leftbandolero napísal:
No ja by som pekne krásne zastavil v strede cyklochodnika, napil sa, pozrel do mobilu na Facebook, pozrel mapu ci idem správne, určite by mi to trvalo takých 10 minút. Každopádne by som ho dalej nepustil..... a z pozície vodiča by som ho pred seba nepustil. Pravidla nech platia pre všetkých...

Bez milosti by ta sundal z cesty. Vravim z vlastnej skusenosti
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 20:07:26
00
Ramon - Ale za to zdrzanie to stoji. A stal by si predsa celom od auta, takze by si nevidel vodica, az pokial by nestal priamo pri tebe.
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 20:08:58
00
...no poviem ti tak ako je...keď som mal stovku kila svalov a krk hrubý ako mám teraz stehno , bol som hustý až až...Aj som čo to na ulici rozdal, ale teraz si len poviem " mám v ..či " a uhnem.
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 20:17:30
02
arrow_left110mat110 napísal:
Z opacneho sudka. Cyklisti, ked ste na horizonte, ukazte vodicom, ze vas mozu obehnut. Dnes som tak siel za cyklistom hore kopcom a ten sa na mna pekne usmieval ale ci ho mozem obehnut mi neukazal :/

Mne by si ukazovat mohol ale ignoroval by som ta. Keby som aj napriek takemu "priatelskemu" gestu nabural, tak to policajtom tazko vysvetlim, ze "viete, ten cyklista mi ukazoval, ze mozem."
"Aky cyklista? Kto je vodic? Vy ci cyklista?"
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 20:17:48
00
arrow_leftDorien09 napísal:
Ja už neviem, ale mám pocit, že minimálne v BA dávajú ľudom vodičáky na počkanie keď sú výpredaje v auparku, centrale a pod. Taká arogancia a bezohľadnosť sa len tak nevidí. Pravidelné "osvieženie" ostrekovačmi, predbehnutie a následné vybrzdenie tesne pred zákrutou, vytrubovanie, niekedy aj okrikovanie, nebezpečné predbiehanie, kedy mi späťákom lížu lakte, predbehnú ma, ale následne keď zastavujú na križovatke, tak sa nalepia na pravý okraj a tak by sa dalo ďalej menovať. Jednoducho väčšina vodičov považuje cyklistov za podradný odpad, ktorý nemá na ceste čo robiť :( . Našťastie so zvyšujúcou sa vzdialenosťou od BA priamo úmerne klesá počet takýchto vodičov a nie je to len menšou premávkou (aj keď dementi sa nájdu všade). Česť výnimkám, ktorých je ale pramálo :(

Netusim kade jazdis ale mne uz osviezenie zo stieracov davno nikto neposkytol. Za to, ze ti auta spatakom lizu lakte si mozes len a len sam. Jazdi viac k stredu vozovky a donutis vodicov spomalit a cakat na predbehnutie. Trubenie mozes v klude ignorovat. Si rovnocenny (no dobre skoro rovnocenny) ucastnik cestnej premavky ako auto. Na krizovatke sa nalepia na pravy okraj cesty? Lahka pomoc, obehni ich zlava a zarad sa pred nich. Bude tam mat vdaka tomu stupidnemu manevru viac miesta.
A na zaver, praveze v BA a okoli je pocet vodicov (vacsinou bratislavcania, vidlak sa svojim chovanim "ostrekovace, natlacenie auta na obrubnik..." na ceste prezradi aj s BA ECV) respektujucich cyklistov ovela viac ako smerom na vychod SVK. Doteraz si pamatam, ako ma na ceste kdesi vo vidlakove za Humennym na uplne prazdnej a opustenej ceste 2 triedy s ramusom natesno obehla tatrovka a este na mna ten debil vytruboval, ze co mu tam zavadzam. Absolutny kreten. 99% ludi by bez problemov presli do protismeru a obehli ma.
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 20:27:12
01
Bez milosti by ta sundal z cesty. Vravim z vlastnej skusenosti

Myslis, ze by ma zrazil a presiel? Tak to by mal byt zavretý na psychiatrii uz davno...
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 21:15:15
00
Myslis, ze by ma zrazil a presiel? Tak to by mal byt zavretý na psychiatrii uz davno...
Alebo máš ešte málo rokov, alebo chodíš cele týždne mimo civilizácie. Už som mal potýčku s človekom, ktorý šiel 50km/h na mieste, kde to podľa mňa nie je vhodné ísť takou rýchlosťou. (Dve autá sa tam neobídu.) Moje gesto rozhodne nemohol pochopiť ako pozdrav. Dokonca sa ani neotočil ale cúval za mnou. Na otázku "Čo máš?" som mu len kľudne odpovedal, že podľa mňa neprispôsobil svoju rýchlosť povahe cesty, kde sa môžu hrať a behať deti. Na každý útok som len toto odpovedal.
Dopadlo to tak, že div sme nešli spolu na pivo. Ale to zaujímavé. Už zabil človeka autom a tuším bol na to pyšný. Rozhodne nejavil známky ľútosti.
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 21:22:33
00

Zazil som takeho exota na roznaske pizze alebo takeho dacoho. Obchadzal kolonu po chodniku. Stal som v strede chodnika (peso) a ked na mna trubil tak som mu ukazal jeden pekny prst. Normalne ma nabral na kapotu. Samozrejme zdrhol.
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 21:26:00
00
srdecne pozdravujem curaka co mi dnes pred justicakom skocil na bicykli spomedzi zaparkovanych aut do cesty.. tvoje "sorry" si strc hore prdelou. Ja som nebrzdil, brzdil Radar v mojom aute.. asi tolko ze sediet v horsom aute, uz by si bol na diskoteke u Hadesa!
Zobraziť komentár 15.08.2016 - 21:35:56
01
Zazil som takeho exota na roznaske pizze alebo takeho dacoho. Obchadzal kolonu po chodniku. Stal som v strede chodnika (peso) a ked na mna trubil tak som mu ukazal jeden pekny prst. Normalne ma nabral na kapotu. Samozrejme zdrhol.

No dobre, radsej to teda nebudem skusat :D
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 07:40:16
00
arrow_leftRamon1 napísal:
A poznáš ten kreslený vtip , ako Ferko zabudol , že nie je na nete?

to bol Števko...
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 08:02:36
02
Cyklistka vedla kolo po přechodu, řidič fabie ji srazil. Střet nepřežila
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 16:24:29
00
asi sa vodic nevenoval jazde, ale chytaniu pokemonov
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 17:53:51
00
dnes zaujimava skusenost cestou z prace
po spitalskej som isiel po tom cyklopruhu smer sturova, samozreme sa drzim vpravo v tom svojom a auta ma veselo obiehaju, vsetko v poriadku, horsie uz bolo ked som na kamennom na tom velkom prechode celu tu kolonu dobehol bo pustali chodcov, ako sa cesta uvolnila vyrazili sme a vodic sedeho bmw to akosi nevedel prekusnut tak zacal manevrovat a 3x ma zablokoval takym manevrom ako ked si formula zohrieva gumy, za zakrutou zase chodci, tak sme cakali no aspon som ho s usmevom pozdravil(zakyval), nemusim ani odcitat z pier aby som z jeho navretej ziily na krku pri kricani z auta pochopil, co si o mne mysli :) velka zabava
az na to ze mi sem tam niekto neda prednost(z coho som mal 9 mesiacov PNky), tak ale musim konstatovat, ze su vodici o cosi menej nervozni na bikerov, aj ked z casu nacas sa niekto najde
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 17:59:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up