Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Presne.
Treba to mať riadne nabité resp. nie slabé baterky.
V tomto prípade vôbec na veľkosti nezáleží ;)
Zobraziť komentár 23.10.2016 - 08:05:21
00
Palo daj link pls., ja mam knog na kazdom biku, plus teda silvu na prilbe a cinske cree na rajdoch. vcera pred vecerom bola uz trochu hlma a chalan siel smer BA-sv. jur mal nejake smiesne blikacky ktore bolo vidno mozno 5 metrov. to je strasne malo. vobec by ma neprekvapilo keby ho sepalil nejaky vodic. ked uz teda nejde po cykloceste od race..
Zobraziť komentár 23.10.2016 - 11:14:52
00
18 rocna a uz zabila:

Dopravní policajti boli v piatok krátko pred 22-hou hodinou privolaní k nehode pri nákupnom centre v Hlohovci. Nešťastie sa stalo na Ulici nitrianskej v smere od Nitry na Trnavu. "18-ročná mladá vodička išla na aute Ford Focus, keď z nezistených príčin narazila prednou časťou auta do zadnej časti bicykla. Pri nehode sa ťažko zranila 61 ročná miestna cyklistka, ktorá bola prevezená do trnavskej nemocnice," uviedla hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. Vážnym zraneniam v sobotu v noci žena, žiaľ, podľahla.

http://www.topky.sk/cl/10/1583755/So-zrazenymi-chodcami-sa-roztrhlo-vrece--Odstrasujuce-VIDEa--budete-sa-bat-prejst-cez-cestu-
Zobraziť komentár 24.10.2016 - 17:13:13
00
Dnesne mlade pipky su katastrofalne vodicky poznam zopar ktore urobili vodicak az na cca stvrty pokus a aj to sa instruktor nad nimi zlutoval...
Zobraziť komentár 24.10.2016 - 17:24:59
00
??? ... :clap: :clap: :clap:

skúšky sú maximálne dve opakujúce ... ak neurobí skúšky ani na tretí krát, musí opäť absolvovať celý výcvik.

inštruktor nie je skúšajúci ... tak aké by mal mať zľutovanie? ... inštruktor neskúša :!: :!:
Zobraziť komentár 24.10.2016 - 17:55:06
02
arrow_leftHosť napísal:
Dnesne mlade pipky su katastrofalne vodicky poznam zopar ktore urobili vodicak az na cca stvrty pokus a aj to sa instruktor nad nimi zlutoval...

Netrep blbosti. Skuska sa da opakovat iba 2x, cize za cely kurz sa robi skuska max. 3x. Potom nasleduje komplet novy kurz. O schopnostiach frekventanta autoskoly rozhoduje skusobny komisar (dopravny policajt), nie instruktor.

Ospravedlnujem sa, nevsimol som si Slavovu odpoved.
Zobraziť komentár 24.10.2016 - 18:55:27
00
arrow_leftHosť napísal:
??? ... :clap: :clap: :clap:

skúšky sú maximálne dve opakujúce ... ak neurobí skúšky ani na tretí krát, musí opäť absolvovať celý výcvik.

inštruktor nie je skúšajúci ... tak aké by mal mať zľutovanie? ... inštruktor neskúša :!: :!:

Ja si zivo pamatam moju skusku z autoskoly, prisla tam baba ktoru som v zivote nevidel a tak som sa jej pytal a dozvedel som sa ze tento tyzde uz robi skusku 5 krat, ked som sa pytal policajta preco jej toto umoznil tak mi na to povedal len tolko ze ona odchadza do zahranicia a potrebuje tam vodicak, samozrejme ani na 5x nespravila ale odisla veselo s tym ze po vikende je dalsi termin
Zobraziť komentár 24.10.2016 - 19:29:08
00
Kde je vôľa (€€€ $$$) tam je cesta.
Zobraziť komentár 24.10.2016 - 19:35:34
00
...a COPYRIGHT máš? ...plagiátor jeden :lol:
Zobraziť komentár 24.10.2016 - 19:36:28
00
Ja som robil vodičák v Brne. Policajti tam vyhlásili, že vodičov je v meste dosť a nových potrebujú iba dobrých vodičov. Na testoch nás bolo 15 a ja jediný som bol na prvom pokuse - ostatní opakovali.

A urobil som to. Len keď som videl čo sa tam dialo a to učiteľ s nami cielene na hodinách chodil po veciach ktoré bývajú na skúškach, tak som sa nestačil diviť
Zobraziť komentár 24.10.2016 - 21:19:12
00
u nas jedna pri cuvani takmer zrazila poliajta, na poslednu chvilu uskocil :) a tiez spravila, potrebovali sa jej zbavit - ze sa nauci v premavke sama :D neviem ale ako je o dnes, vtedy sa zaplatilo aby na skuske bol nejaky konkretny policajt, ktory vedel co ma robit...
Zobraziť komentár 25.10.2016 - 00:28:55
01
v autoskole kde som robil vodicak ja kolovala historka, ze jeden chalan cela skuska v pohode, len ked uz koncil jazdu mal odbocit k autoskole, ale nejak sa prizabudol a zareagoval az na druhe upozornenie instruktora. Strhol to na parkovisko autoskoly tak, ze tam vleteli na dvoch kolesach :-D
Zobraziť komentár 25.10.2016 - 06:07:05
02
http://www.trnavskyhlas.sk/c/20013-cierne-dni-na-cestach-nehody-sa-stali-vedla-city-areny-pri-surovciach-a-smrtelna-v-hlohovci.htm
Zobraziť komentár 25.10.2016 - 15:25:16
00
z druhej strany...ako take tela, samozrejme bez prilby...ale sprosta bude asi dostatocne, kedze sa jej udajne nic nestalo (titulok clanku ignorovat, tupky...)
http://www.topky.sk/cl/10/1584353/VIDEO-Desiva-celna-zrazka--Monika-vpalila-do-auta-vo-Velkej-Maci--Toto-nemohla-prezit-
Zobraziť komentár 26.10.2016 - 13:09:24
00
:fubar: Nevšimla si, že ide oproti nej auto na rovnej ceste za bieleho dňa. A potom sa čudujeme, že si nás nevšimnú šoféri.
Zobraziť komentár 26.10.2016 - 14:28:38
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up